Agnieszka103 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Iwonko, przed 16:00 mam dzwonić i wtedy będę wiedziała czy coś mamy. Powiedziałam, że jest 7-miesięczną malutką udomowioną kotką. Czy mogłabyś podać mi nr tel. do siebie? Po 16 nie będę miała dostępu do komputera Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ma szanse przeżyć - POMÓŻ Bardzo prosimy o pomoc Ta sunia ma szanse na życie http://www.dogomania.pl/threads/1826...tyczne-zdjecia Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Proszę o więcej informacji na temat tego osobnika;)[/FONT] .[/FONT][/FONT] Quote
_bubu_ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Pilnie szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną w Rudzie śląskiej. Czy wiecie do kogo mogłabym się zwrócić o pomoc? To dla chorego psiaka czekającego w schronisku, dla niego liczy się każdy dzień.. Quote
Alicja Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 _bubu_ napisał(a):Pilnie szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną w Rudzie śląskiej. Czy wiecie do kogo mogłabym się zwrócić o pomoc? To dla chorego psiaka czekającego w schronisku, dla niego liczy się każdy dzień.. a Justyna 85 nie jest z RŚ przypadkiem ?? Quote
Livka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 zuzolandia to też Ruda Śląska - jest na dogo w tej chwili, spróbuj Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Justyna85 Pianka kaa Asta17 są z Rudy Śląskiej , tu stronka schroniska www.dogomania.pl/threads/75577-Schronisko-w-Rudzie-A-lAE-skiej-DUA-O-PSA-W-DO-ADOPCJI-prosimy-o-pomoc-w-ogA-oszeniach Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [FONT=Calibri]Piękny samiec boksera, potężny, w schronisku od 2 dni.[/FONT] [FONT=Calibri]Agnieszka103: Dodam tylko, że jest bardzo silny (byłam z nim na spacerku). Na inne psy nie reagował agresywnie, dlatego zdziwiło mnie kiedy "pokazał ząbki" jednej suni. Być może jest tak jak powiedziała Angelika, że psiaki mijały się kilka razy na spacerze i może się "nakręciły". Ogólnie fajny z niego chłopak;)[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Lisek bardzo aktywny i łagodny psiak [FONT=Calibri] [/FONT][FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 i znów Dziadeczek [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [FONT=Calibri]a pamiętacie Boksia lub jak to woli Konia? ;)[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [FONT=Calibri]hmm a teraz nie pamiętam płci więc proszę o uzupełnienie danych o psiaku;)[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] Wspaniała suczka, potrafi wykonywac proste komendy;) np. podaj łapę;) [/FONT] Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A teraz prawdziwe cudo;) Stanisław - ogromny samiec BERNARDYNA. Chłopak jest niesamowity... Po 15 minutach znajomości pozwolił sobie przez godzine wycinać kołtuny, których miał okropnie dużo. Angelika wykonała kawał dobrej roboty ;) Później Stanisław został wyczesany, dlatego na zdjęciach wygląda już jak pies wystawowy ;) Jest niesamowicie spokojny. Kiedy przestawało się go głaskać, Stanisław podawał łape prosząc o ciąg dalszy ;) Na spacerze zero ciągnięcia, a na widok mijanych psów merdał ogonem i zachowywał się jakby zapraszał do zabawy. [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A pamiętacie 12 małych klusek, teraz są juz troszke większe i zostało jeszcze 7;) [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] a tu nieco starsze szczenięta [/FONT] Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 szczenięta cd;) [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 szczenięta cd;) [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri]2 na jednego to nie fair;) Iza chyba przegrywa ;)[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]a tu ja zostałam osaczona;)[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
Brysio Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Iwonka Kora się dziś pytała kiedy przyjdziesz;)[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] Quote
iwona213 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Brysio'] [FONT=Calibri]Iwonka Kora się dziś pytała kiedy przyjdziesz ;)[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] moja kochana korunia... po świętach będę na 100%, już się nie mogę doczekać :lol: Quote
iwona213 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Bryśka byłyscie może u kotów?? Basia mówiła coś o kotce oddanej przez właściciela która ma 6 lat, wiesz cos moze o niej?? siedzi mi cały czas w głowie ta kicia... były dzisiaj jakieś adopcje?? Była ta Pani z Tarnowskich Gór?? Quote
Agnieszka103 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Brysio napisał(a):A teraz prawdziwe cudo;) Stefan- ogromny samiec BERNARDYNA. Spokojny, ułożony, grzeczny, po 2 minutach znajomości pozwolił się wyczesac;) To ja malutkie sprostowanie - to jest Stanisław a nie Stefan ;) Chłopak jest niesamowity... Po 15 minutach znajomości pozwolił sobie przez godzine wycinać kołtuny, których miał okropnie dużo. Angelika wykonała kawał dobrej roboty :) Później Stanisław został wyczesany, dlatego na zdjęciach wygląda już jak pies wystawowy ;) Jest niesamowicie spokojny. Kiedy przestawało się go głaskać, Stanisław podawał łape prosząc o ciąg dalszy :) Na spacerze zero ciągnięcia, a na widok mijanych psów merdał ogonem i zachowywał się jakby zapraszał do zabawy. Nie ukrywam - skradł mi serce ;) Quote
Agnieszka103 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Brysio'][SIZE=3][FONT=Calibri]Piękny samiec boksera, potężny, w schronisku od 2 dni Dodam tylko, że jest bardzo silny (byłam z nim na spacerku). Na inne psy nie reagował agresywnie, dlatego zdziwiło mnie kiedy "pokazał ząbki" jednej suni. Być może jest tak jak powiedziała Angelika, że psiaki mijały się kilka razy na spacerze i może się "nakręciły". Ogólnie fajny z niego chłopak ;) Quote
Recommended Posts