Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwonko, przed 16:00 mam dzwonić i wtedy będę wiedziała czy coś mamy. Powiedziałam, że jest 7-miesięczną malutką udomowioną kotką. Czy mogłabyś podać mi nr tel. do siebie? Po 16 nie będę miała dostępu do komputera

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Proszę o więcej informacji na temat tego osobnika;)[/FONT]

.[/FONT]
[/FONT]

Posted

Pilnie szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną w Rudzie śląskiej. Czy wiecie do kogo mogłabym się zwrócić o pomoc?
To dla chorego psiaka czekającego w schronisku, dla niego liczy się każdy dzień..

Posted

_bubu_ napisał(a):
Pilnie szukam kogoś na wizytę przedadopcyjną w Rudzie śląskiej. Czy wiecie do kogo mogłabym się zwrócić o pomoc?
To dla chorego psiaka czekającego w schronisku, dla niego liczy się każdy dzień..

a Justyna 85 nie jest z RŚ przypadkiem ??

Posted

[FONT=Calibri]Piękny samiec boksera, potężny, w schronisku od 2 dni.[/FONT]
[FONT=Calibri]Agnieszka103: Dodam tylko, że jest bardzo silny (byłam z nim na spacerku). Na inne psy nie reagował agresywnie, dlatego zdziwiło mnie kiedy "pokazał ząbki" jednej suni. Być może jest tak jak powiedziała Angelika, że psiaki mijały się kilka razy na spacerze i może się "nakręciły". Ogólnie fajny z niego chłopak;)[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

Posted

Lisek bardzo aktywny i łagodny psiak

[FONT=Calibri]
[/FONT][FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

Posted

[FONT=Calibri]a pamiętacie Boksia lub jak to woli Konia? ;)[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]

[/FONT]

Posted

[FONT=Calibri]hmm a teraz nie pamiętam płci więc proszę o uzupełnienie danych o psiaku;)[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]

[/FONT]

Posted

A teraz prawdziwe cudo;) Stanisław - ogromny samiec BERNARDYNA. Chłopak jest niesamowity... Po 15 minutach znajomości pozwolił sobie przez godzine wycinać kołtuny, których miał okropnie dużo. Angelika wykonała kawał dobrej roboty ;)
Później Stanisław został wyczesany, dlatego na zdjęciach wygląda już jak pies wystawowy ;)
Jest niesamowicie spokojny. Kiedy przestawało się go głaskać, Stanisław podawał łape prosząc o ciąg dalszy ;)
Na spacerze zero ciągnięcia, a na widok mijanych psów merdał ogonem i zachowywał się jakby zapraszał do zabawy.

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

Posted

szczenięta cd;)

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri]
[/FONT]

[FONT=Calibri]2 na jednego to nie fair;) Iza chyba przegrywa ;)[/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri]a tu ja zostałam osaczona;)[/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

Posted

[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]Iwonka Kora się dziś pytała kiedy przyjdziesz;)[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]

[/FONT]

Posted

[quote name='Brysio']

[FONT=Calibri]Iwonka Kora się dziś pytała kiedy przyjdziesz ;)[/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

moja kochana korunia... po świętach będę na 100%, już się nie mogę doczekać :lol:

Posted

Bryśka byłyscie może u kotów?? Basia mówiła coś o kotce oddanej przez właściciela która ma 6 lat, wiesz cos moze o niej?? siedzi mi cały czas w głowie ta kicia... były dzisiaj jakieś adopcje?? Była ta Pani z Tarnowskich Gór??

Posted

Brysio napisał(a):
A teraz prawdziwe cudo;) Stefan- ogromny samiec BERNARDYNA. Spokojny, ułożony, grzeczny, po 2 minutach znajomości pozwolił się wyczesac;)

To ja malutkie sprostowanie - to jest Stanisław a nie Stefan ;)
Chłopak jest niesamowity... Po 15 minutach znajomości pozwolił sobie przez godzine wycinać kołtuny, których miał okropnie dużo. Angelika wykonała kawał dobrej roboty :)
Później Stanisław został wyczesany, dlatego na zdjęciach wygląda już jak pies wystawowy ;)
Jest niesamowicie spokojny. Kiedy przestawało się go głaskać, Stanisław podawał łape prosząc o ciąg dalszy :)
Na spacerze zero ciągnięcia, a na widok mijanych psów merdał ogonem i zachowywał się jakby zapraszał do zabawy.
Nie ukrywam - skradł mi serce ;)

Posted

[quote name='Brysio'][SIZE=3][FONT=Calibri]Piękny samiec boksera, potężny, w schronisku od 2 dni

Dodam tylko, że jest bardzo silny (byłam z nim na spacerku). Na inne psy nie reagował agresywnie, dlatego zdziwiło mnie kiedy "pokazał ząbki" jednej suni. Być może jest tak jak powiedziała Angelika, że psiaki mijały się kilka razy na spacerze i może się "nakręciły". Ogólnie fajny z niego chłopak ;)