TERESA BORCZ Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 witaj Brysio, :loveu: Są TAKIE KOTY. jeden szczególnie piękny a raczej ona, Ma tylne łapki sparaliżowane ale jest urocza, potrzebuje serca i domku z kochaną panią. Miałam ją wziąć ja ale mam tyle psiątek do leczenia że termin się odwlekł a szkoda czasu. Bardzo mi jej żal. Jest piękna i spokojna uwielbia Mizianie, :-(kłopot żaden. Polecam gorąco chyba że szefowa ma inna propozycję. Pozdrawiam.konto poproszę na PW Quote
Brysio Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ok jutro jej powiem;) dziękuje a miasto Gliwice wrzucili plakat i odpisali Witam :) Nie ma problemu z wrzuceniem tego plakatu :) Tylko ze nie będę mógł wrzucić go ponownie dwa razy ze względu na brak miejsca :( (limit), lecz za to mogę go codziennie "polecać znajomym" i do tego czasu nie wrzucać nowych zdjec by go nie przysłonić :) Pozdrawiam :) Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
kaa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Kilka ogłoszeń dla Zary Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Piękna Zara, odmień jej los. Piękna Zara, odmień jej los. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Ogłoszenia Najpewniej.pl - Piękna Zara, odmień jej los. - Wielorasowe Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Piękna Zara, odmień jej los. :: (S004303) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Piękna Zara, odmień jej los. / Psy > Pozostałe - Gliwice Quote
kaa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 I jeszcze kilka ;) Pi�kna Zara, odmie� jej los. - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Ogłoszenie nr 2046 - Piękna Zara, odmień jej los. - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Piękna Zara, odmień jej los. - Gliwice - Zwierzęta Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl Piękna Zara, odmień jej los. Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zara jest suczką średniej wielkości, / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Piękna Zara, odmień jej los. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl ojej - czeka na aktywacje. Quote
iwona213 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 dziekuje Kasiu :loveu: Kajtek vel chudy dorwał się do jedzenia... oneczka, Brysio dodaj do allegro nowe zdjęcia bo widze że kończy sie za 2 godziny Quote
iwona213 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 nowa sunia, bardzo biedna, ma ok roku, taki dzieciak jeszcze Quote
Brysio Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 czy moge prosic o jakies zdjecia tego kotka? ile ona ma lat? nosi pieluszki rozumiem? Quote
Agnieszka88 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Czy Laguna ma swój wątek na dogo?? Quote
Kisiaraf Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Kurcze jak mi się tęskni za dogo. Tyle mam do "nadrobienia". Ale po wakacjach wracam do normalnego rytmu :) Pamiętajcie o ogłoszeniach dziewczynki PROSZĘ!!! Quote
Brysio Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ale jaja sluchajcie baby w robocie sie dowiedziały, o akcji w schronie i o tym ze tam chodze, zawołały mnie do sekretariatu i sie dowiedziałam, ze chcą zrobic zbiorke w naszym urzedzie bedziemy zbierac kase na karme i jakies cieple rzeczy na zime i co kto da , zobaczymy co z tego wyjdzie. Z tego co wiem mjają zaczynac po wyplacie, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale milo z ich strony;) Quote
Brysio Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Agnieszka88 napisał(a):Czy Laguna ma swój wątek na dogo?? prawdopodobnie nie ale byc moze A&S zakladala. Nie zakladamy wątkow młodym i ładnym psom, to się mija z celem, poniewaz szybko znajdują domy. Osoby znające psy zakladają watki starym , takim, ktore potrzebują pomocy i są nikłe szanse na adopcje. Jesli chcesz pomoc to rob ogloszenia Quote
Agnieszka88 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Widziałam ją w schronie jak byliśmy,tak na nas patrzyła tymi pięknymi oczkami...Możecie napisać o niej coś więcej?Jakiś tekst do ogłoszeń,jaka jest itd. Spróbuję jej zrobić allegro,myślę że mi się uda :) Ps.Czy ona ma coś z huskiego?Tak mi się jakoś wydaje... Quote
jusstyna85 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Widze, że odwaliłyście kawał dobrej roboty z watkiem...gratuluje :) Ile biedactw...Boże...aż łezka sie kręci w oku :( Kiedy uporam się z bazarkiem,to pomogę w ogłoszeniach Quote
Brysio Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 no i w koncu nasza Justynka wrociła:loveu::loveu::loveu: o kurcze, miałam zrobic ogloszenia Pudziance, zrobie zrobie obiecuje :eviltong: Quote
Agnieszka88 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 iwona213 napisał(a):Laguna ma allegro To w takim razie nie wiem jak mogłabym pomóc.Jeśli to możliwe to podpowiedzcie co jest potrzebne.Rozumiem że ogłoszenia-wiem że gdzieś na dogo jest wątek w którym podane są strony na których można dawać ogłoszenia,ale nie mogę go znaleźć,czy któraś z was mogłaby mi pomóc w znalezieniu go?Wtedy z rana wezmę się za ogłaszanie ślicznotki.No i oczywiście prośba o tekst do ogłoszeń to nadal aktualna prośba. Quote
iwona213 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Agnieszko na 1 stronie są psy, są podstawowe informacje na temat każdego psiaka, tekst trzeba samemu napisać do ogłoszeń (ja nie wyrabiam ze wszystkim, nie dam rady jeszcze pisać tekstów do ogłoszeń). Pod każdym psem są wypisane stronki na któych jest ogłoszony, więc ważne aby nie dublować. Zerknij np na jakich stronach jest ogłoszona Gerda którą ogłoszała Brysio, czy Ernest ogłaszany przez Kaa (one mają sprawdzone stronki z których jest największy odzew) więc możesz ogłaszac na tych co one. Ze ślicznotką też się wstrzymaj narazie, bo być może coś się jej kroi. Ale np. Ropuszka, czy Dianka nie mają ogłoszeń, więc jak chcesz możesz im zrobić. Quote
Agnieszka88 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dzięki :) W takim razie trzymam kciuki za ślicznotkę :) Jeżeli dam radę to jeszcze dziś wezmę się za ogłoszenia,jeśli nie to jutro z rana. Quote
Recommended Posts