Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witaj Brysio, :loveu:
Są TAKIE KOTY. jeden szczególnie piękny a raczej ona, Ma tylne łapki sparaliżowane ale jest urocza, potrzebuje serca i domku z kochaną panią. Miałam ją wziąć ja ale mam tyle psiątek do leczenia że termin się odwlekł a szkoda czasu. Bardzo mi jej żal. Jest piękna i spokojna uwielbia Mizianie, :-(kłopot żaden. Polecam gorąco chyba że szefowa ma inna propozycję.
Pozdrawiam.konto poproszę na PW

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok jutro jej powiem;) dziękuje

a miasto Gliwice wrzucili plakat

i odpisali

Witam :)
Nie ma problemu z wrzuceniem tego plakatu :) Tylko ze nie będę mógł wrzucić go ponownie dwa razy ze względu na brak miejsca :( (limit), lecz za to mogę go codziennie "polecać znajomym" i do tego czasu nie wrzucać nowych zdjec by go nie przysłonić :)
Pozdrawiam :)

Logowanie do nasza-klasa.pl

Posted

Ale jaja sluchajcie baby w robocie sie dowiedziały, o akcji w schronie i o tym ze tam chodze, zawołały mnie do sekretariatu i sie dowiedziałam, ze chcą zrobic zbiorke w naszym urzedzie bedziemy zbierac kase na karme i jakies cieple rzeczy na zime i co kto da , zobaczymy co z tego wyjdzie. Z tego co wiem mjają zaczynac po wyplacie, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale milo z ich strony;)

Posted

Agnieszka88 napisał(a):
Czy Laguna ma swój wątek na dogo??

prawdopodobnie nie ale byc moze A&S zakladala. Nie zakladamy wątkow młodym i ładnym psom, to się mija z celem, poniewaz szybko znajdują domy. Osoby znające psy zakladają watki starym , takim, ktore potrzebują pomocy i są nikłe szanse na adopcje. Jesli chcesz pomoc to rob ogloszenia

Posted

Widziałam ją w schronie jak byliśmy,tak na nas patrzyła tymi pięknymi oczkami...Możecie napisać o niej coś więcej?Jakiś tekst do ogłoszeń,jaka jest itd. Spróbuję jej zrobić allegro,myślę że mi się uda :)
Ps.Czy ona ma coś z huskiego?Tak mi się jakoś wydaje...

Posted

iwona213 napisał(a):
Laguna ma allegro

To w takim razie nie wiem jak mogłabym pomóc.Jeśli to możliwe to podpowiedzcie co jest potrzebne.Rozumiem że ogłoszenia-wiem że gdzieś na dogo jest wątek w którym podane są strony na których można dawać ogłoszenia,ale nie mogę go znaleźć,czy któraś z was mogłaby mi pomóc w znalezieniu go?Wtedy z rana wezmę się za ogłaszanie ślicznotki.No i oczywiście prośba o tekst do ogłoszeń to nadal aktualna prośba.

Posted

Agnieszko na 1 stronie są psy, są podstawowe informacje na temat każdego psiaka, tekst trzeba samemu napisać do ogłoszeń (ja nie wyrabiam ze wszystkim, nie dam rady jeszcze pisać tekstów do ogłoszeń). Pod każdym psem są wypisane stronki na któych jest ogłoszony, więc ważne aby nie dublować. Zerknij np na jakich stronach jest ogłoszona Gerda którą ogłoszała Brysio, czy Ernest ogłaszany przez Kaa (one mają sprawdzone stronki z których jest największy odzew) więc możesz ogłaszac na tych co one. Ze ślicznotką też się wstrzymaj narazie, bo być może coś się jej kroi. Ale np. Ropuszka, czy Dianka nie mają ogłoszeń, więc jak chcesz możesz im zrobić.