Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu szalony dzień w pracy więc doszłam do wniosku, że teraz ogłoszenia będe robiła z "doskoku" tak więc dziś dalszy ciąg dla dwóch psiaków. Czyli Generał i Laguna ogłoszone na:
kupsprzedaj.pl
kokosy.pl
e-zwierzak.pl

Posted

Właśnie rozmawiałam z Iwonką: dziś do nowych domków poszły Frotka(dzięki ogłoszeniu w gazeci-dzieki Iwonko:loveu:) i Tania.
Adopcje śmigają w zawrotnym tempie oby tak dalej :)

Posted

zapomniałam Ci jeszcze powiedzieć Krysiu że ślicznotka poszła do domku (nie wiem wsumie czy dziś już poszła czy jutro ją Pani odbierze, ale ma domek pewny)

dzieki za ratlercie ;)

Posted

WITAM,
Nie wiem IWONKO czy napewno nie masz pomysłu na ratlercię ? jest malutka, zgrabniutka, nie chora w sam raz na małe mieszkanko. Co sądzisz ? MIEJSCE Ślicznotki w niebieskim łóżeczku zajęła dziś Pudzianka. jest po operacji. Jest też śliczna. Bardzo aksamitna, z sarnimi oczkami i bardzo przestraszona. Trzeba było ją sporo głaskać i uspakajać Widać zmiana na lepsze też wymaga przyzwyczajenia. Przekupiła się chudziutką czarną kaczką. Podzielili się z Misiaczkiem. ten już nareszcie ma odwagę spojrzeć na człowieka, ale bardzo dużo śpi.Wymaga obserwacji. Pudziance trzeba szukać domku pilnie. Szkoda aby wracała do schroniska.Poprosimy o nowe zdjęcia jak się już oswoi. DZIŚ SAME DOBRE WIEŚCI. Pozdrawiam.:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Posted

Witajcie cioteczki,ale bid,serce sie kraje:-(Iwona widzialam te szorstkie,bedzie ciezko:shake:sa starenkie,a maly 20,nie widzi...ale mozna sprobowac,powstalo nowe forum foksiowe,jak tylko aktywuja watek wrzuce je tam,narazie wkleje na ogolny watek terierow:roll:Ten terierek/20/to mix teriera walijskiego,14-to typowy foksiu.

Posted

Iwonko, nie przeczytałam jeszcze całego wątku,(nadrobię zaległości) chciała bym wiedzieć czy Azunia poz. nr. 9 i Ernest poz.nr 10 nie mają ogłoszeń ? Jeśli nie mają, to mogła bym prosić o ciut więcej informacji o nich ;)

Posted

wspaniale, że kolejne psiaki w domkach!!! :multi:

a ja mam prośbę - czy możnaby usunąć z pierwszej strony psiaki, które domki znalazły? Ja chętnie podorabiam jeszcze "swoje" ogłoszenia tym które nie mają na tych 3 portalach, ale sporo czasu schodzi na sprawdzaniu który psiak jakie ma :) Byłoby super gdyby się dało :)

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
wspaniale, że kolejne psiaki w domkach!!! :multi:

a ja mam prośbę - czy możnaby usunąć z pierwszej strony psiaki, które domki znalazły? Ja chętnie podorabiam jeszcze "swoje" ogłoszenia tym które nie mają na tych 3 portalach, ale sporo czasu schodzi na sprawdzaniu który psiak jakie ma :) Byłoby super gdyby się dało :)

rodzice maciusia, przy każdym psiaku który znalazł domek jest napis pogrubiona czcionką i uśmieszki, jak bede miała może jutro nowe psiaki to zaraz je zastąpię. No chyba że mam puste miejsce zostawić, ale mnie zawsze cieszy jak wchodze i widze że psiaczki w nowych domach :loveu:

Posted

[HTML] chciała bym wiedzieć czy Azunia poz. nr. 9 i Ernest poz.nr 10 nie mają ogłoszeń ? Jeśli nie mają, to mogła bym prosić o ciut więcej informacji o nich [/HTML]

Azunia mieszka w Schronisku od roku, jest bardzo towarzyska, zgadza się z innymi psami, jest wysterylizowana, szybko nawiązuje kontakt z człowiekiem, jest średniej wielkości.
Ernest je st małym psem w średnim wieku, pobyt w Schronisku znosi dzielnie, nie żre się z innymi psami, jest lagodny, daje się brać na ręce.

Posted

bardzo prosze o pomoc w napisaniu 10 ogłoszeń do oferty w której Kisiaraf zamieszcza co tydzien psiaki, ogłoszenia mają wyglądać mniej wiecej tak:

SUCZKA o imieniu Tania, ok 2 letnia, wysterylizowana. Niewielkich rozmiarów, szorstkowłosa z cudnie stojącymi uszkami. Bardzo łagodna i opiekuńcza, nie łasi się do każdego, ale jak już kogoś pokocha, to jest okropnym pieszczochem. Przyjaźnie nastawiona do wszystkich żywych istot, psów, kotów. Wciąż wypatruje swojego wymarzonego domku. Tel. 501 762 009

PIESEK około roczny o imieniu Pikuś, maleńki, biały, sierść krótka, uszka klapnięte na jednym dwie brązowe plamki. Uwielbia inne psiaki, boi się pierwszego kontaktu z człowiekiem, to taki mały zagubiony szczeniak. Jest wykastrowany. Jeśli pozwolisz mu już się nie bać dając mu dom będzie twoim najwierniejszym przyjacielem.
Tel 501 762 009

PIESEK o imieniu Generał, ma około 6 lat jest bardzo zrównoważony, spokojny. Jest dużych rozmiarów, kolor czarny sierść krótka, uszka klapnięte. Dobrze dogaduje się z innymi psiakami, ładnie spaceruje na smyczy. Z racji wielkości potrafi przeskakiwać niewielkie ogrodzenia. Dla ludzi jest bardzo przyjacielski i czeka na tego jedynego swojego właściciela. Tel 501 762 009

psiaki które juz były ogłoszone (żeby nie powtarzać):
Mobik, wyżeł 4 letni, wyzel Polo, Generał, Fela, Ernest, Rotek, Ciapek, Kora, Laguna,

Posted

To od mnie :

Suczka o imieniu Gala, ok 4l, śliczna o nietypowej urodzie -mix owczarka niemieckiego dlugowłosego z collie, jest bardzo energiczna, potrzebuje dużo ruchu, idealna do domu z ogrodem z wysokim ogrodzenie lub aktywnej osoby, łagodna, pogodna. Czeka na domek, gdzie będzie kochana na zawsze. Kontakt w sprawie adopcji 790 222 779

Posted

Widzę że mi się trafiły przytulaski w średnim wieku;) , fajnie. Widzę że Ernest już był, to teraz dziewczynka.

Suczka- Azunia to średniej wielkości, ok. 6l. średnia, przepięknie umaszczona sunia. Bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi i innych psiaków, spragniona kontaktu z człowiekiem. Będzie wspaniałą przyjaciółką i towarzyszką dla całej rodziny. Pokochaj ją , a zyskasz prawdziwy skarb. Tel. ( szczerze mówiąc nie wiem który, czy możecie dopisać :oops: ).