Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwonko jak znadziesz chwilke to pamiętaj o ogłoszeniach do "Oferty" ja zrobiłam kilka:
1
PIESEK w typie wyżła, ma około 4 lat, energiczny silny, szczekający. Jest łagodny, piękny, duży. C
zeka na kochającego człowieka-wybawiciela, który pozwoli zapomnieć mu o schroniskowym koszmarnym życiu. Tel. 501 762 009

2
SUCZKA o imieniu Tania, ok 2 letnia, wysterylizowana. Niewielkich rozmiarów, szorstkowłosa z cudnie stojącymi uszkami. Bardzo łagodna i opiekuńcza, nie łasi się do każdego, ale jak już kogoś pokocha, to jest okropnym pieszczochem. Przyjaźnie nastawiona do wszystkich żywych istot, psów, kotów.
Wciąż wypatruje swojego wymarzonego domku. Tel. 501 762 009

3
PIESEK około roczny o imieniu Pikuś, maleńki, biały, sierść krótka, uszka klapnięte na jednym dwie brązowe plamki. Uwielbia inne psiaki, boi się pierwszego kontaktu z człowiekiem, to taki mały zagubiony szczeniak. Jest wykastrowany. Jeśli pozwolisz mu już się nie bać dając mu dom będzie twoim najwierniejszym przyjacielem.
Tel 501 762 009

4

PIESEK o imieniu Generał, ma około 6 lat jest bardzo zrównoważony, spokojny. Jest dużych rozmiarów, kolor czarny sierść krótka, uszka klapnięte. Dobrze dogaduje się z innymi psiakami, ładnie spaceruje na smyczy. Z racji wielkości potrafi przeskakiwać niewielkie ogrodzenia. Dla ludzi jest bardzo przyjacielski i czeka na tego jedynego swojego właściciela. Tel 501 762 009

5
SUCZKA o imieniu Laguna ma 5 lat, oddana do schroniska po śmierci właściciela. Jest łagodna. Ma super umaszczenie (szaro-biało-czarna) oraz zniewalające niebieskie oczy. Bardzo pragnie ofiarować miłość swojemu nowemu właścicielowi. Tel 501 762 009

6
PIESEK średniej wielkości w typie rottweilera, ma około 5-6 lat. Trochę zasmucony pobytem w schronisku, dobrze dogaduje się z innymi psami. Czeka na kochających ludzi, którzy dadzą mu dom, miłość i zapewnią szczęśliwe życie. Tel 501 762 009

7
PIESEK malutki około roczny. Jego imię Ciapek opisuje cały jego wygląd, jest cały biały poza pyszczkiem, który jest w ciapki, uszka klapnięte. Jest bardzo spokojny i bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Prosi o dom, o ciepły kąt, a najbardziej o nowego właściciela. Tel 501 762 009
ale chyba więcej nie dam rady dzisiaj. Może uda Ci się sklecić chociaż z 5? Ty lepiej znasz te psiaki. A może Brysio albo Agnieszka? Ogłoszenia maja być na powyższy wzór i potrzebuje je na dziś wieczór. Może jakiś psiaczek Wam leży na serduszku?! Z góry wielkie dzięki :loveu:

Posted

Dzisiaj dzwoniła do schroniska Pani z Wodzisławia Śląskiego, która wypatrzyła maluszki na allegro i chce dzisiaj przyjechać po suczkę. Dziękuję wszystkim za ogłoszenia i ogromne zaangażowanie :)

Posted

o wspaniale!! ta maleńka była taka przestraszona jak ją nosiłam na rękach;) Bede odnawiac allegro do skutku;)

Pani Kierowniczko czy mogę prosic o zdjęcia Lotki? niestety wczoraj juz nie zdązyłam jej zrobic.

Posted

I kolejny biedny dziadunio, był z nami przez cały pobyt w schronie wczoraj, poszedł na 2 krotkie spacerki a w miedzyczasie siedział pod drzewkiem i zajadał się whiskasem:evil_lol:

Jest przekochany, tylko głaskanko mu w głowie a no i jeszcze jedzonko;)

Posted

KTO ZNAJDZIE MOJEGO PIESKA??? NAGRODA!!! - Ogłoszenia - cafeanimal.pl

KTO ZNAJDZIE MOJEGO PIESKA??? NAGRODA!!!

zamieszczający: Maks
dodane: 2009-08-16 14:48:18

Dnia 03,08,2009 r. moja mama oddała psa,
niestey nie wiem komu i gdzie. Piesek ma ponad 6 lat i jest
najkochańszym psem na świecie. Wabi się Maks, wzrosem sięga do kolan,
jest koloru czarnego, a po bokach ma sierśc jaśniejszą, brązową,
wygląda jak spłowiała od słońca. Od tygodnia serce pęka mi z bólu i nie
wiem co mam robić, gdyż Maks jest moim największym przyjacielem.
Dlatego umieszam tutaj te ogłszenie, moze ktoś widział i wie co dzieje
się moim pieskiem. Jeżeli jest taka osba, która powie mi gdzie jest
pies otrzyma ode nagrodę.Ja jestem z Zabrza, niestety nie wiem czy piesek znajduje się w tym samym mieście czy innym. Proszę o kontak pod numerem telefonu
510782112 lub na maila adus_88@interia.pl Z góry wszytkim dziękuję

Basiu zerknij czy nie trafił taki psiak do schroniska.