malawaszka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 własnie rozmawiałam z Panią Kropci :loveu: Kropeczka miała domową wizytę weta i przeglądzik :cool3: ma trochę bałaganu w uszkach, nie widzi na jedno oczko, a na drugim stan zapalny, dostała kropelki, poradziłam Pani co zrobić z uszkami i kilka porad jak zaopiekować sznaucera po schronisku, na co zwrócić uwagę, mam obiecane fotki to wstawię jak dostanę :loveu: jestem przeszczęsliwa, a moje stado zrobiło popisówkę jak rozmawiałam przez telefon:mad: - rozszczekały się, pogoniły kota, mój tymczoowy Hipek rozwalił kosz na śmieci - hahahah dom wariatów w pięknym stylu pokazały i to wszystko przez tel. było słychać - teraz Pani będzie swoja Kropeczkę kochała jeszcze bardziej jak usłyszała co moje oszołomy wyprawiają :oops::evil_lol: Kropeczka nie zrobiła siku na spacerku, ale myślę, ze to stres, pozwiedzała mieszkanie i nie jest jakaś mocno apatyczna, ale nie reaguje na panią za bardzo - mam nadzieję, że szybko się to zmieni bo Pani naprawdę fajna :loveu: Quote
iwona213 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 proszę więcej takich wieści :loveu::loveu::loveu: Bryśka wzieła się za Frotke, dzieki wielkie :loveu::loveu::loveu:. Ona w przeciwieństwie do Kropki jest bardzo towarzyska, uwielbia ludzi i bardzo się cieszy kiedy wychodzi na spacer. Będzie miał ktoś z niej wielką pocieche, a zapewne po fryzjerku będzie śliczną dziewczynką. Quote
zerduszko Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ale się cieszę :loveu: Oczko niunia miała nieciekawe :shake: Malawaszka - Ty wrzuciłaś ją na cafeanimal? Bo Pani ja przez ogłoszenie w gazecie wypatrzyła. Iwona - a dałoby się jakieś jeszcze zdjecia Szczotki, taki nochalek smutny :placz: Jak ona jest duża? Quote
iwona213 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 możliwe że była w metro, bo właśnie przed chwilką rozmawiałam z Basią i mówiła że Pani z Krakowa zadzwoniła i chciała zabrać Kropke już dziś, od razu... Basia ma Pani przesłać inne sznaucerowate psiaki może uda się ten domek zatrzymać... i inna bida znajdzie swoje miejsce na ziemi... co do Szczotki to zaraz napisze do Basi, jak ma zdjęcia to jeszcze dzisiaj zamieszcze. Szczotka jest też smutna, taka bidulka wypatrująca swojego ludzia zza krat... szczotka jest troche większa od kropki, ale nie jest bardzo duża. Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 zerduszko napisał(a):Ale się cieszę :loveu: Oczko niunia miała nieciekawe :shake: Malawaszka - Ty wrzuciłaś ją na cafeanimal? Bo Pani ja przez ogłoszenie w gazecie wypatrzyła. ooo dałam - nie sprawdziłam nawet czy się udało do metra dostać :lol::oops: Quote
iwona213 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 dziś dzień dobrych wieści, do domu poszły Bella, Fanta oraz Bartek :) jutro wrzuce nowe psiaki. Quote
zerduszko Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Strasznie fajnie :multi: Iwona - jak by Pani z Krakowa chciała innego sznaucera niż te co są w schronisku, to podaj jej namairy na malawaszkę :razz: Quote
iwona213 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Basia ma kontakt z tą Panią, dajcie namiary na malawaszke to przekaże dalej ;) Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 namiary na malawaszke raz proszę: malawaszka@gmail.com 608 464 683 ADOPCJE SZNAUCERÓW :grins: Quote
iwona213 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 już wysłałam ;) niestety Basia nie ma więcej zdjęc Frotki ani Szczotki, a jutro wyjżdza na 3 dni więc dopiero w środę beda nowe foty, a teraz mówie ładnie dobranoc ;) Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 a ja podałam telefon Pani Basi pańci Kropeczkowej bo chciała wiecej sie dowiedziec o suni - pewnie będzie dzwonić albo jutro albo w tygodniu Quote
iwona213 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 dodałam kilka nowych psiaków, na specjalne życzenie nowej ciotki - Bobik bez części łapki. Kilka starszych psiaków, najbiedniejszy 10 letni ślepek bambaryłek :( Quote
OhMyGod Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 iwona213 napisał(a):dziś dzień dobrych wieści, do domu poszły Bella, Fanta oraz Bartek :) jutro wrzuce nowe psiaki.to super! :multi: (a widziałam ogłoszenia Bartka i Fanty w ostatnim Informatorze, reklama chyba robi swoje ;) ) Dziękuję za fotkę Bobika, rany ale on jest kochany, taka śliczna mordka :loveu: I zakochałam się w Sabie :loveu: Zresztą wszystkie są kochane. Domki, domki! Gdzie jesteście? Takie cuda tu czekają! :( (w związku z tym, że Bella jest już adoptowana, zmieniłam ogłoszenie i umieściłam Bokserkę, jutro będę rozwieszać^^) Quote
iwona213 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 masz racje z gazet jest dość duży odzew, dzieki za pomoc ;) Quote
iwona213 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 czy jest ktoś na wątku kto potrafi robic banerki?? przydałby się banerek a ja nawet nie wiem jak sie zabrac za cos takiego :oops: coś nas mało na wątku, ale nie ilość a jakość się liczy, a póki co ładnie psiaczki znajdują domki, za co dziekuję Wam kochane ciotki :loveu: Quote
Brysio Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/2049441_hela_roczna_sunka_samotna_i_przerazona.html katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Hela-roczna-su-ka-samotna-i-przera-ona-w-schronie-W0QQAdIdZ144867676 www.morusek.pl/ogloszenie/4312/podglad/ www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,6132,Lw==.html www.e-zwierzak.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.pineska.pl zwierzaki.cafeanimal.pl/Hela,21935 www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/hela-roczna-sunka-samotna-i-przerazona-w-schronie_1671.html kupiepsa.pl/detail.php?siteid=43837 www.kokosy.pl/ogloszenie/49900 www.4lapy.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1863&catid=4&Itemid=0 www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3322816&cid=170 www.eoferty.com.pl/id134966.html Quote
zerduszko Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 iwona213 napisał(a):czy jest ktoś na wątku kto potrafi robic banerki?? przydałby się banerek a ja nawet nie wiem jak sie zabrac za cos takiego :oops: coś nas mało na wątku, ale nie ilość a jakość się liczy, a póki co ładnie psiaczki znajdują domki, za co dziekuję Wam kochane ciotki :loveu: Ja bym może i umiała, ale nie mam programu :roll: Na mapie pomocy dogo jest lista osób, która umie, napisz może pw do nich. Quote
Kisiaraf Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Saba i Boksia "moja" do ogłaszania. Narazie musze się zająć pracą, a potem przyjemności ;) Quote
Brysio Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/2050093_tramp_zglasza_sie_aby_zostac_twoim.html katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Tramp-zg-asza-si-aby-zostac-Twoim-przyjacielem-W0QQAdIdZ144896798 zwierzaki.cafeanimal.pl/Tramp,21940 www.morusek.pl/ogloszenie/4318/Tramp-chce-byc-Twoim-przyjacielem/ www.kokosy.pl/ogloszenie/49920 www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/tramp-zglasza-sie-aby-zostac-twoim-przyjacielem_1673.html kupiepsa.pl/detail.php?siteid=43853 www.4lapy.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1866&catid=4&Itemid=0 www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3322962&cid=170 www.eoferty.com.pl/id134997.html www.petsy.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.e-zwierzak.pl www.pineska.pl Quote
Brysio Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/2050219_bajka_sunia_w_typie_border_colie.html www.eoferty.com.pl/id135004.html www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3323106&cid=170 www.4lapy.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1867&catid=4&Itemid=0 kupiepsa.pl/detail.php?siteid=43857 www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/bajka-sunia-w-typie-border-colie_1674.html zwierzaki.cafeanimal.pl/Bajka,21941 katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Bajka-sunia-w-typie-Border-Colie-W0QQAdIdZ144905207 www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,6136,Lw==.html www.e-zwierzak.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.pineska.pl Quote
iwona213 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 dzięki Bryśka za ogłoszenia, mam nadzieje że jak wrócisz za 2 tyg to wszystkie ogłoszone psiaki będą w nowych domkach :loveu: czy takie zdjęcie nadaje się na banerek schroniskowy?? Quote
OhMyGod Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 wg mnie zdjęcie się jak najbardziej nadaje :) a jak chodzi o bannerki to mogę pomóc, jeśli jest to dalej aktualne :) Quote
iwona213 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 nie wiem czy aga juz prosiła agage21 ale możesz zrobić jak umiesz, będzie z czego wybierać ;) a może chciałabyś zostać naszą allegrową dogociotką :loveu::loveu::loveu: bo widze że złota rączka jesteś i wszystko potrafisz pięknie zrobic ;) a z allegro jak i z ogłoszeń w gazetach jest dość duży odzew. Quote
OhMyGod Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 iwona213 napisał(a):nie wiem czy aga juz prosiła agage21 ale możesz zrobić jak umiesz, będzie z czego wybierać ;) a może chciałabyś zostać naszą allegrową dogociotką :loveu::loveu::loveu: bo widze że złota rączka jesteś i wszystko potrafisz pięknie zrobic ;) a z allegro jak i z ogłoszeń w gazetach jest dość duży odzew. :oops: allegro opanowanego nie mam, ale zobaczę co i jak i jak będę mogła to oczywiście pomogę ;) a bannerki to na szybko takie 3 zrobiłam Quote
Recommended Posts