Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

opiekunowie poszukujący swoje psy proszeni są o informację na poniższy adres:

psy.zaginione@gmail.com

wg schematu:

minimum 1 zdjęcie psa, wiek, wielkość imię - data zaginięcia - miejsce zaginięcia, charakterystyczne cechy, w co był ubrany, no i oczywiście telefon kontaktowy, jeżeli pies się odnajdzie bardzo prosimy o info,

Linki do albumu będą dodane na stronie schroniska w Katowicach, jak również może Fundacji, może psy zgłaszane do Sosnowca tez ktoś by dodawał do tego albumu, w końcu taka odległość dla psa to żadna odległość, Chorzów, Dąbrowa Górnicza, Mysłowice, Katowice, Sosnowiec psy granic nie znają...

w albumie mamy już parę psów

https://picasaweb.google.com/106824079642939506721

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zagineła sunia

http://www.dogomania.pl/threads/2148...1#post17654411

Suczka może być w rejonie Bytomia , Piekar Śląskich, Orzecha , Nakła Śląskiego. Ma na sobie obróżkę z metalową adresówką, szelki wraz ze smyczką. Jest płochliwa i nie ufna. Znalazcę bardzo proszę o telefon; 604253456

Podejdzie również do mnie - FOZ "Ulga w Cierpieniu" T.Góry
Magdalena Mazur tel.kom. 604253456
Każdego kto ją zobaczy proszę o powiadomienie!!!!!!!!!!!!
Dla znalazcy finansowa nagroda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

mam ogromna prosbe do osob, które dzialaja w schronie w Gliwic - 2 lata temu chłopak z Gliwic adoptował od Nas Makxa - w piatek zadzwonil do Wiosny, ze dzis wyjezdza i musi go oddac - rozmowa sie urwala, wczoraj i dzis nie odbiera juz telefonu...adres na umowie mamy stary - podobno sie gdzies z rodzina przeprowadzili..boimy sie by nie porzucili psa
to nasz Max:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']mam ogromna prosbe do osob, które dzialaja w schronie w Gliwic - 2 lata temu chłopak z Gliwic adoptował od Nas Makxa - w piatek zadzwonil do Wiosny, ze dzis wyjezdza i musi go oddac - rozmowa sie urwala, wczoraj i dzis nie odbiera juz telefonu...adres na umowie mamy stary - podobno sie gdzies z rodzina przeprowadzili..boimy sie by nie porzucili psa
to nasz Max:

W sobotę bede w schronie bedziemy sie rozgladac. Może zajrzy tu Jetek lub korespondentka i cos powie

Posted

witam
Ja troszke w innej sprawie, bylam na festynie w parku Chopina i zostawilam swoje namiary.
Jestem fenek z forum caviarnia :)
czasem zagladam na dogomanie, przyznam sie, ze niestety ciagle sie tu gubie dlatego zapisuje watek by nie zginal mi :)
http://www.swinkimorskie.eu/forum/index.php

mam pytanie, czy schronisko ma swoja strone, czy tylko istnieje na stronie MZUKu?

Posted

fenek napisał(a):
witam
Ja troszke w innej sprawie, bylam na festynie w parku Chopina i zostawilam swoje namiary.
Jestem fenek z forum caviarnia :)
czasem zagladam na dogomanie, przyznam sie, ze niestety ciagle sie tu gubie dlatego zapisuje watek by nie zginal mi :)
http://www.swinkimorskie.eu/forum/index.php

mam pytanie, czy schronisko ma swoja strone, czy tylko istnieje na stronie MZUKu?

to jest stronka schronu http://www.schronisko.gliwice.pl/

Posted

grzeczny jest, skrada sie wszedzie, jedno co mnie zaciekawilo to pare dni temu siedzialam i ogladalam tv ,a Ptys sam przyszedl do mnie i zaczal sie lasic wiec zaczelam go glaskac, a mu bylo chyba tak dobrze ze wcis sie na kolana i nawet na psy uwagi nie zwracal(taki szczegol jak ja siedzie na sofie to Malwina i Bobi leza obok mnie jeden po prawej str ,a drugi po lewej str)

nie wspomne ze jak wyczai ze wyszlam z lozka to on sobie na nie wejdzie i spi na nim(taki cwaniak z niego)

szybko sie nauczyl ze nie wolno chodzic po stolach

czasem to sie zastanawiamy czy on jest w domu bo go nigdzie nie widac ,a on tylko spi, je, zalatwia swe potrzeby jak ma ochote to przyjdzie sie lasic tak wiec prawie kota nie ma, koci aniolek z niego
nie drapie, nie miauczy.... bo Anakin to jego przeciwienstwo

Posted

Kilka foteczek MISIACZKOWYCH :)

na spacerku
" class="ipsImage" alt="">

leń miesiąca :)

ZA WSZYSTKO MOŻESZ ZAPŁACIĆ KARTĄ ...... - UŚMIECH PSA ... BEZCENNE :)
[SIZE="5"]I JAK TEJ ,,BESTI " NIE KOCHAĆ :)

Posted

Misiu razem zdmuchniemy świeczkę na torcie !!!

Zmieniliście tego psiaka w najszczęśliwszego i najpiękniejszego zwierzaka, przeszedł przez ten rok u Was niesamowitą metamorfozę, dostał więcej niż mu się mogło przyśnić,
jest co świętować. Gratuluję i życzę kolejnych radosnych rocznic.

Posted

Misiu chyba ma naśladowców , poniżej zdjęcia przesłane przez Rodzinkę Szeryfa vel Atosa. Wizyty u fryzjera mu wyraźnie slużą, trudno poznać w tym przystojniaku zwierza jakiego znaliśmy.

By ninka1 at 2011-09-27

By ninka1 at 2011-09-27

By ninka1 at 2011-09-27

By ninka1 at 2011-09-27

I co Wy na to ????????????

Posted

NINKA1 napisał(a):
Misiu razem zdmuchniemy świeczkę na torcie !!!

Zmieniliście tego psiaka w najszczęśliwszego i najpiękniejszego zwierzaka, przeszedł przez ten rok u Was niesamowitą metamorfozę, dostał więcej niż mu się mogło przyśnić,
jest co świętować. Gratuluję i życzę kolejnych radosnych rocznic.

To Misio zmienił nas i to bardzo !!! Cieszy nas każda chwila z nim spędzona.
Co do świeczek na torcie :) - zapraszamy :)