soboz4 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 opiekunowie poszukujący swoje psy proszeni są o informację na poniższy adres: psy.zaginione@gmail.com wg schematu: minimum 1 zdjęcie psa, wiek, wielkość imię - data zaginięcia - miejsce zaginięcia, charakterystyczne cechy, w co był ubrany, no i oczywiście telefon kontaktowy, jeżeli pies się odnajdzie bardzo prosimy o info, Linki do albumu będą dodane na stronie schroniska w Katowicach, jak również może Fundacji, może psy zgłaszane do Sosnowca tez ktoś by dodawał do tego albumu, w końcu taka odległość dla psa to żadna odległość, Chorzów, Dąbrowa Górnicza, Mysłowice, Katowice, Sosnowiec psy granic nie znają... w albumie mamy już parę psów https://picasaweb.google.com/106824079642939506721 Quote
Korespondentka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='soboz4']opiekunowie poszukujący swoje psy proszeni są o informację na poniższy adres: psy.zaginione@gmail.com Widzę, Bożenko, że czasu nie marnujesz :-), pozdrowienia i wytrwałości w tym co robisz. Quote
ANETTTA Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 zagineła sunia http://www.dogomania.pl/threads/2148...1#post17654411 Suczka może być w rejonie Bytomia , Piekar Śląskich, Orzecha , Nakła Śląskiego. Ma na sobie obróżkę z metalową adresówką, szelki wraz ze smyczką. Jest płochliwa i nie ufna. Znalazcę bardzo proszę o telefon; 604253456 Podejdzie również do mnie - FOZ "Ulga w Cierpieniu" T.Góry Magdalena Mazur tel.kom. 604253456 Każdego kto ją zobaczy proszę o powiadomienie!!!!!!!!!!!! Dla znalazcy finansowa nagroda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jetek Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 http://youtu.be/jne4z6NMBQk, filmik z dzisiejszej imprezy :) Quote
Lu_Gosiak Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 mam ogromna prosbe do osob, które dzialaja w schronie w Gliwic - 2 lata temu chłopak z Gliwic adoptował od Nas Makxa - w piatek zadzwonil do Wiosny, ze dzis wyjezdza i musi go oddac - rozmowa sie urwala, wczoraj i dzis nie odbiera juz telefonu...adres na umowie mamy stary - podobno sie gdzies z rodzina przeprowadzili..boimy sie by nie porzucili psa to nasz Max: Quote
Mysia_ Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [SIZE="4"]Uwaga!!! jeśli będzie u Was w schronisku starszy facet, który szuka "agresywnej" suki, mieszka w Zabrzu na ul. Nowej to absolutnie mu nie wydawać!!! Quote
izabela1234 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']mam ogromna prosbe do osob, które dzialaja w schronie w Gliwic - 2 lata temu chłopak z Gliwic adoptował od Nas Makxa - w piatek zadzwonil do Wiosny, ze dzis wyjezdza i musi go oddac - rozmowa sie urwala, wczoraj i dzis nie odbiera juz telefonu...adres na umowie mamy stary - podobno sie gdzies z rodzina przeprowadzili..boimy sie by nie porzucili psa to nasz Max: W sobotę bede w schronie bedziemy sie rozgladac. Może zajrzy tu Jetek lub korespondentka i cos powie Quote
Sheltii Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 dziewczyny wesołe, pozdrawiają wszystkich :) może w tym tygodniu dołączy do nich koci towarzysz, zobaczymy :D Quote
fenek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 witam Ja troszke w innej sprawie, bylam na festynie w parku Chopina i zostawilam swoje namiary. Jestem fenek z forum caviarnia :) czasem zagladam na dogomanie, przyznam sie, ze niestety ciagle sie tu gubie dlatego zapisuje watek by nie zginal mi :) http://www.swinkimorskie.eu/forum/index.php mam pytanie, czy schronisko ma swoja strone, czy tylko istnieje na stronie MZUKu? Quote
izabela1234 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Sheltii napisał(a): dziewczyny wesołe, pozdrawiają wszystkich :) może w tym tygodniu dołączy do nich koci towarzysz, zobaczymy :D Widze że sie dziewczyny dogadaly?? A jak z ucieczkami Bajki ? Quote
izabela1234 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 fenek napisał(a):witam Ja troszke w innej sprawie, bylam na festynie w parku Chopina i zostawilam swoje namiary. Jestem fenek z forum caviarnia :) czasem zagladam na dogomanie, przyznam sie, ze niestety ciagle sie tu gubie dlatego zapisuje watek by nie zginal mi :) http://www.swinkimorskie.eu/forum/index.php mam pytanie, czy schronisko ma swoja strone, czy tylko istnieje na stronie MZUKu? to jest stronka schronu http://www.schronisko.gliwice.pl/ Quote
Korespondentka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ptyś, ale ci dobrze :multi: A jak jego zachowanie ? pcha się już sam na ręce, czy jeszcze dystans ? Quote
ania90 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 grzeczny jest, skrada sie wszedzie, jedno co mnie zaciekawilo to pare dni temu siedzialam i ogladalam tv ,a Ptys sam przyszedl do mnie i zaczal sie lasic wiec zaczelam go glaskac, a mu bylo chyba tak dobrze ze wcis sie na kolana i nawet na psy uwagi nie zwracal(taki szczegol jak ja siedzie na sofie to Malwina i Bobi leza obok mnie jeden po prawej str ,a drugi po lewej str) nie wspomne ze jak wyczai ze wyszlam z lozka to on sobie na nie wejdzie i spi na nim(taki cwaniak z niego) szybko sie nauczyl ze nie wolno chodzic po stolach czasem to sie zastanawiamy czy on jest w domu bo go nigdzie nie widac ,a on tylko spi, je, zalatwia swe potrzeby jak ma ochote to przyjdzie sie lasic tak wiec prawie kota nie ma, koci aniolek z niego nie drapie, nie miauczy.... bo Anakin to jego przeciwienstwo Quote
misiu Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Kilka foteczek MISIACZKOWYCH :) na spacerku " class="ipsImage" alt=""> leń miesiąca :) " class="ipsImage" alt=""> ZA WSZYSTKO MOŻESZ ZAPŁACIĆ KARTĄ ...... - UŚMIECH PSA ... BEZCENNE :) " class="ipsImage" alt=""> [SIZE="5"]I JAK TEJ ,,BESTI " NIE KOCHAĆ :) " class="ipsImage" alt=""> Quote
misiu Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [SIZE="6"][SIZE="6"]za 21 dni MISIU będzie już rok w naszym stadzie :) Quote
NINKA1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Misiu razem zdmuchniemy świeczkę na torcie !!! Zmieniliście tego psiaka w najszczęśliwszego i najpiękniejszego zwierzaka, przeszedł przez ten rok u Was niesamowitą metamorfozę, dostał więcej niż mu się mogło przyśnić, jest co świętować. Gratuluję i życzę kolejnych radosnych rocznic. Quote
NINKA1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Misiu chyba ma naśladowców , poniżej zdjęcia przesłane przez Rodzinkę Szeryfa vel Atosa. Wizyty u fryzjera mu wyraźnie slużą, trudno poznać w tym przystojniaku zwierza jakiego znaliśmy. By ninka1 at 2011-09-27 By ninka1 at 2011-09-27 By ninka1 at 2011-09-27 By ninka1 at 2011-09-27 I co Wy na to ???????????? Quote
NINKA1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ten Pan nie jest ulubieńcem salonu fryzjerskiego ale nic z tego sobie nie robi i wiedzie szczęśliwe życie w swoim nowym domku. By ninka1 at 2011-09-27 By ninka1 at 2011-09-27 By ninka1 at 2011-09-27 By ninka1 at 2011-09-27 By ninka1 at 2011-09-27 By ninka1 at 2011-09-27 Quote
misiu Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 NINKA1 napisał(a):Misiu razem zdmuchniemy świeczkę na torcie !!! Zmieniliście tego psiaka w najszczęśliwszego i najpiękniejszego zwierzaka, przeszedł przez ten rok u Was niesamowitą metamorfozę, dostał więcej niż mu się mogło przyśnić, jest co świętować. Gratuluję i życzę kolejnych radosnych rocznic. To Misio zmienił nas i to bardzo !!! Cieszy nas każda chwila z nim spędzona. Co do świeczek na torcie :) - zapraszamy :) Quote
misiu Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 HEJ !!!!!!!!!!!! A co tu taka cisza ( wyborcza ? ):) Quote
Recommended Posts