Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę Was o pomoc kochani,może znacie kogoś...kto mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną ...w Boguszycach,wizyta miałaby być w przyszłym tygodniu...:roll: Ludzie są zainteresowani Czesterkiem,z mojego banerka,który od 10 lat jest w schronisku w Zabrzu..

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani dzis na tablica .pl pojawilo się ogłoszenie:

http://tablica.pl/oferta/zaginela-suczka-rasy-jamnik-gliwice-IDdMI1.html

Zaginęła suczka rasy jamnik. GLIWICE

Gliwice Dodane przez Ola 17:16, 27 Lip 2011

Dnia 23.07.2011r w Gliwicach zaginęła suczka rasy jamnik (brązowa, krótkowłosa), ma 3 lata.
Osoby posiadające jakiekolwiek informacje na temat aktualnego miejsca pobytu psa oraz znalazce prosimy o pilny kontakt.
Przewidziana NAGRODA.

Telefon: 602628807

Posted

a przy okazji:

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA

PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU

W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011

na którym znajdą się:

-materiały promocyjne Stowarzyszenia

-Kącik adopcyjny

- prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt.

Posted

[quote name='koelka']Dzisiaj dzwoniła Pani w sprawie Oskarka (ta ze Śląska, która pytała o transport). Wydała się jednak bardzo rozsądna, miała już psiaka ze schroniska, dzieci ma odchowane, sama z mężem mieszka i może nawet udałoby jej się po psiaka do Gorzowa przyjechać (jeśli córka się zgodzi). Ludzie są z Zabrza, zgadzają się na wizytę przedadopcyjną, tylko ktoś musiałby ją przeprowadzić. I tu moja ogromna prośba - czy pomógłby mi ktoś szukać ludzi z tamtych okolic? Jestem w trakcie przeprowadzki, nie wiem jak od soboty będzie u mnie z internetem przez ten czas, więc jeśli miałby ktoś chwilę poszukać ludzi z Zabrza, to byłabym bardzo wdzięczna. Bo może to ten domek, w którym Oskarek byłby szczęśliwy. Trzeba by to sprawdzić.

kochani pomózcie w wizycie przedadopcyjnej
wątek oscarka
http://www.dogomania.pl/threads/211356-Malutki-zagubiony-w-schronisku-mix-westa-%E2%80%93-prosi-o-dom!!!/page2

Posted

Pierwsza randka Lorda i Rotki.

By ninka1 at 2011-07-29

By ninka1 at 2011-07-29

By ninka1 at 2011-07-29

Lord okazał się prawdziwym dżentelmenem co Rocia natychmiast wykorzystała , zajęła
jego ulubiony grajdołek w piachu , testowała trawnik , częstowała się wodą z miski, nie ma wątpliwości kto w tym związku będzie rządził. Trochę jestem zawiedziona, że Lord okazał się takim pantoflarzem ale miłość jest ślepa.

By ninka1 at 2011-07-29

By ninka1 at 2011-07-29

Zakochany Lord wył do wieczora i rozpaczał trzeba było go pocieszać .

By ninka1 at 2011-07-29

By ninka1 at 2011-07-29

Faceci w ludzkiej czy psiej skórze zawsze tacy sami. TWARDZIELE!!!

Posted

Piękna Sunia w nowych ciuszkach. Prosto ze scroniska zabrała swojego pana na zakupy. Wybrała sobie szeleczki, smyczkę, karmę, kaganiec i dostała worek smakołyków od sklepu w prezencie.

W swojego pana wpatrzona jak w święty obrazek oby równie mocno pokochała resztę rodziny.

By ninka1 at 2011-07-31

By ninka1 at 2011-07-31

Posted

Znajomym najprawdopodobniej w czerwcu zaginął coker spaniel ok.2 letni. Pies przebywał u ich rodziny, rodzina niedawno przyznała się, że pies zaginął. Szukają go.

Proszę o informację

Posted

Pies ma na imię Junior. Podobno zaginął w Brzezinach Śląskich i niby ktoś go widział w Dąbrówce Wielkiej. Porozwieszali ogłoszenia. Szukają.
Upłynęło trochę czasu,może w międzyczasie trafił do któregoś schroniska.

Posted

Proszę o pomoc.Byłam na nocnym spacerze z moim zwierzyńcem i znalazłałam malutką kicię.Najpierw siedziała na chodniku, potem weszła na ulicę i tam sobie usiadła.Samochody tylko ją mijały.Zabrałam ją na trawnik, a ona zamiast iść swoją drogą, poleciała za mną.Weszła mi na plecy ze strachu przed psami.Nie może u mnie zostać, bo mam 3 stare psy i świniaka.Problemem jest tutaj Edi, 13letni, ślepy pies.On atakuje świniaka, nawet w klatce.Kicię chce pożreć, szczeka, piszczy i wszystko co możliwe.Teraz jest przywiązany do ciężkiego fotela, wolę nie ryzykować życia Kici.Nie ręczę za niego, jeżeli chodzi o inne futrzaki.Dałam jej mleka i pochłeptała łapczywie, zjadła kilkanaście kuleczek puriny, dla staruszków.Nie wiem ile może mieć tygodni, czy miesięcy, nigdy nie miałam kota i nie znam się po prostu.Jest bardzo ufna, oswojona, nie jest chuda.Czysta, oczka i uszka też czyste.Śliczna i skora do zabawy.Teraz śpi na mojej kanapie, wie do czego ona służy.Zrobię jej spanko w duzym kartonie, ale u mnie naprawdę nie może zostać.Nie mogę Edka trzymać, cały czas, na uwięzi.Ma chyba brązowe oczka, na zdjęciach zielone jakieś wyszły.Jutro, w dzień, dokładnie ją pooglądam.Dzwoniłam po nocy, do kilku osób, ale nic z tego.

Znaleziona w Łabędach, niedaleko kościoła pw św. Anny.

Posted

[quote name='ma-ja']Czyżby Rocia miała domek? Te fotki z Lordem to przymiarki? sprzed dwóch tygodni... mam nadzieję ze ona już w na swoim :) pozdrawiam.[/QUOTE]

Tak Rocia od wczoraj jest o boku Lorda - trzymać kciuki zeby wszystko bylo git :)