Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jak sobie tak dedykujemy... :)
Korespondentko to dla Ciebie kochana ! Wiem, że Nikita skradła Ci serducho :)

NIKITA - jedziemy ( Aga prowadzi ja z Nikitą z tyłu co by Niunia sie lepiej czuła ...) (HEHEHE Aga Ty wiesz co mam na myśli )

A tu juz po podpisaniu umowy adopcyjnej szczęśliwi Warszawiacy - naprawde fajni ludzie :) :)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki ja sie tak zastanawiam . Jakbyscie potrzebowaly kogos na transport albo na rozmowe PA/wizyte PA dajcie znac. Teren Chorzowa , Swietochlowic moge obcykac bez problemu. Poza tym troche sie tu czuje mimo wszystko jak rodzynek :P malo wujaszkow na forum siedzi :P

Posted

Ale tu się dzieje, ciężko za wami nadążyć.

Korespondentko wielkie dzięki za kocurkowe fotki, to była taka bida , zapchlona i
brudna, że trudno poznać go na tych zdjęciach. Super gościu z niego wyrósł i wiem
czyja to zasługa;)

Cieszę się również, że praca zespołowa przy adopcji Nikity dała taki super rezultat,
sunia jest taka śliczna , mam nadzieję na fotowieści z nowego świata.

Posted

[quote name='biszat']Cioteczki ja sie tak zastanawiam . Jakbyscie potrzebowaly kogos na transport albo na rozmowe PA/wizyte PA dajcie znac. Teren Chorzowa , Swietochlowic moge obcykac bez problemu. Poza tym troche sie tu czuje mimo wszystko jak rodzynek :P malo wujaszkow na forum siedzi :P[/QUOTE]

Wielkie dzięki, dobrze wiedzieć.

Nie miałam pojęcia, że Wasyl vel Lucky trafi do takich dogomaniaków, no to o niego
już się martwić nie muszę hi,hi.
Proszę pochwal się na naszym watku sobie umeblował legowisko podczas Waszej nieobecności.:diabloti:

Posted

[quote name='biszat']Cioteczki ja sie tak zastanawiam . Jakbyscie potrzebowaly kogos na transport albo na rozmowe PA/wizyte PA dajcie znac. Teren Chorzowa , Swietochlowic moge obcykac bez problemu. Poza tym troche sie tu czuje mimo wszystko jak rodzynek :P malo wujaszkow na forum siedzi :P[/QUOTE]

Biszat wlasnie takich ludzi jak Ty potrzebujemy! Daj znać jak bedziesz potrzebowal wskazówek jak przeprowadzić wizyte

Posted

[quote name='Korespondentka']Ciekawe czy Twój samochód ma takie same zdanie na ten temat :evil_lol:[/QUOTE]

...a to już zupełnie inna historia... ;) ale myślę, że "biedak" jakoś się pozbierał :)

Posted

Mam pytanie o sunie z początkowych stron, chodzi o Diane (nr 77). Gdzie ona jest? Wszystko z nią w porządku? W sobotę chciałabym ją zabrać na spacer. Widziałam też zdjęcia "chłopaków", którzy są super psiakami: Sauron i Odi. Mam nadzieję, że do nich szczęście jeszcze się uśmiechnie...

Posted

[quote name='Agnieszka103']Mam pytanie o sunie z początkowych stron, chodzi o Diane (nr 77). Gdzie ona jest? Wszystko z nią w porządku? W sobotę chciałabym ją zabrać na spacer. Widziałam też zdjęcia "chłopaków", którzy są super psiakami: Sauron i Odi. Mam nadzieję, że do nich szczęście jeszcze się uśmiechnie...[/QUOTE]

Diana jest, wszystko z nią ok, ale siedzi bidula u nas już chyba z 4 lata :(

Posted

WITAM

MISIOWO i SŁONECZNIE - spacerowo

" class="ipsImage" alt="">
i MISIO z kolegą :)

Posted