NINKA1 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Nie jest tak źle, jesteśmy teraz jak Trzej Muszkieterowie.... By ninka1 at 2011-04-23 By ninka1 at 2011-04-23 By ninka1 at 2011-04-23 Mam nową rodzinę, chłopcy są wspaniali, tak chcę tu zostać, wszyscy są dla mnie tacy mili, wkrótce prześlę zdjęcia jak bawię się w ogródku i jestem bardzo , bardzo szczęśliwy. Plastuś dzięki naszej Kasi pokonał strach przed ludźmi, nauczył się życia w w domowych warunkach i znalazł swoją rodzinę. Mieszka w Wadowicach i obiecał, że będzie o nas pamiętał. Quote
NINKA1 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Lolek również pamięta i przesyła pozdrowienia. By ninka1 at 2011-04-23;) Quote
NINKA1 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 A to Drapka, Śpiąca Królewna............. i jej przyjaciółka. By NINKA1 at 2011-04-23 By NINKA1 at 2011-04-23 Quote
Brysio Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 No to jeszcze pozdrowienia od Gerdy i od Jeża ;) Quote
Brysio Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Bardzo proszę o kilka informacji na temat tych psiaków. Czy mają może już swoje imiona? 1. moja propozycja jeśli nie ma imieniato (Okruszek) 2. (Gucio) ? 3. (Hienka) ? 4. (Gaja) ? 5. ( Frędzel) ? Quote
Brysio Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 6. (Śnieżek)? 7. ( Dżepetto)? 8. ( Kłapouszek) ? 9. (Rokwor) ? Quote
NINKA1 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Pierwsze wiadomości z Plastusiowego domu, chyba to chciałyśmy usłyszeć:lol: [FONT=Times New Roman]Plastek staje się coraz śmielszy , lubi wychodzić na spacerki , już zaczyna przychodzić się pogłaskać -na chwilkę, nie ucieka przed dziećmi , dzisiaj pierwszy raz próbował wchodzić na schody. Przez wszystkie świąteczne dni mieliśmy w domu sporo gości i było dużo zamieszania ale piesek nie okazywał zbytnio strachu wręcz nawet z zainteresowaniem wyglądał ze swojej kryjówki. Na spacerach bardzo ładnie chodzi przy nodze i jest bardzo grzeczny, myślę że w najbliższych dniach przełamie resztki strachu i nieśmiałości. Jest bardzo kochany i wszyscy którzy mieli okazję go poznać są zauroczeni tymi wielkimi uszami i oczkami Paweł(starszy) przez prawie dwa dni leżał razem z plastusiem pod stołem-bo to było jego miejsce w którym "udawał niewidzialnego" dlatego jemu pierwszemu wskoczył na kolana. Wszystko więc jest na dobrej drodze by piesek zrozumiał ,że już znalazł swój dom na długie lata i krzywda mu się nigdy więcej nie stanie. [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Mamy obiecane zdjecia, czekamy!!![/FONT] Quote
Brysio Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 to jeszcze list od Ramy Lamy ;) Cześć! Sunia sprawuje się doskonale. Jest bardzo sympatyczna a nawet bardzo rozbrykana, śpi z moim tatą. W swoim leżysku ani razu. Cały dzień bryka po ogrodzie, uwielbia kopać dziury i bawić się ( szczególnie piłeczką). Doskonale się zaaklimatyzowała. bardzo chętnie chodzi na spacery. Pozdrowienia Donata Quote
Korespondentka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Po Okruszka zgłosił się właściciel, a Śnieżek dzisiaj znalazł swój domek :-). Śnieżek zamieszkał w jednym domu z wilczkowato - jamnikowym psem. Quote
NINKA1 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ale śmieszny jest Jeżyk tańczący na dwóch łapkach, wygląda jak istotka z kosmosu. Quote
izabela1234 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='J_ulia']Pozdrowienia do Tequlli ;) Cieszę sie że dziewczynie sie udało :) to naprawde fajni ludzie Quote
Mysia_ Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 dziewczyny, dzisiaj jakoś przed godziną 14 zaginął Dinuś http://bjuta.fotosik.pl/albumy/798747.html zwiał wolontariuszką na spacerze - chodziłam przez 3 godziny po polach, przeszukałam wszystkie krzaki, wszystkie zakamarki i nic, zupełnie jakby zapadł się pod ziemię :-( Nie wiem co się stało, musiał sie czegoś wystraszyć... On chodził ze mną bez smyczy i nigdy się nie oddalał, czasem nie chciał dać sie złapać przy powrocie do schroniska, ale wtedy odbiegał na max 3-5 metrów i szczekał na mnie :roll: Kiedyś jedna Pani chciała go adoptować, była już prawie na przystanku, a on dał dyla i prosto do schroniska... A dzisiaj nie wrócił :-( Może jeszcze wróci, oby... ale błagam rozglądajcie się, jak cos dajcie znać! On jest bardzo nieufny :-( boi się prawie wszystkiego... Bardzo lubi patyczki, kamyczki, zabawki... można w ten sposób nawiązać z nim kontakt. Quote
Brysio Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Jasne Mysia będziemy mieć to na oku. Dziś będę w schronie to zapytam czy czasem ktoś nie przywiózł a potem w sobote. Quote
NINKA1 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Roma i Duffi już zadomowione na dobre.:lol: A dzisiejszy dzień należy do Łatki , zaczyna nowe życie w domu w Bytomiu. Sama wybrała sobie miejsce w samochodzie..... By ninka1 at 2011-04-27 By ninka1 at 2011-04-27 Na miejscu czekała na nią Pani i piękny kawaler........ By ninka1 at 2011-04-27 By ninka1 at 2011-04-27 Wspólny spacerek.... By ninka1 at 2011-04-27 By ninka1 at 2011-04-27 No i to co dziewczyny lubią najbardziej - zakupy.... By ninka1 at 2011-04-27 Dzień jak z bajki !!! poza jednym incydentem, mianowicie zaraz po wejściu do domu nasza dama ukradła surową nogę z kurczaka i pochłonęła z prędkością swiatła, zostało jej to wybaczone:diabloti: Quote
Korespondentka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 NINKA1 napisał(a): A dzisiejszy dzień należy do Łatki , zaczyna nowe życie w domu w Bytomiu. Dzień jak z bajki !!! poza jednym incydentem, mianowicie zaraz po wejściu do domu nasza dama ukradła surową nogę z kurczaka i pochłonęła z prędkością swiatła, zostało jej to wybaczone:diabloti: No cóż, ktoś kazał jej rano nie karmić :p, a potem obciach :roll: ;) Quote
TERESA BORCZ Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Cudne fotki i cudne wiadomosci!!!!a ile nadziei na więcej !!!!! Quote
NINKA1 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Korespondentka napisał(a):No cóż, ktoś kazał jej rano nie karmić :p, a potem obciach :roll: ;) Moja wina, ja prosiłam ale karmione psiaki zostawiają całe śniadanie w moim aucie, nie wiem co lepsze. Obciach niewielki a ile miała radochy!!! Quote
Agucha Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 NINKA1 napisał(a):Moja wina, ja prosiłam ale karmione psiaki zostawiają całe śniadanie w moim aucie, nie wiem co lepsze. Obciach niewielki a ile miała radochy!!! To może dawać na wynos? :lol: :evil_lol: Quote
Brysio Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Gerdunia moja kochana pozdrawia wszystkie ciotki!!!! Quote
Recommended Posts