Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafił do schroniska razem ze swoim towarzyszem wędrówek. Nikt nie wie jak trafił na ulicę - z ulicy powędrował za kraty.
Taki młody - teraz ma ok roku, piekny pies , wydawało się że szybko znajdzie dom - a jednak do dzis siedzi i czeka.

Posted

Widziałam go jak byłam po Dżerusia...piękny jest,bardzo się łasił przez kraty,pysk ma ogromny,pogłaskałam go i nawet mi ręki nie odgryzł:razz:
A tak na poważnie jest bardzo spragniony człowieka,to jeszcze dzieciak jest:-(

Posted

asiamm dziękuję za banerek.
Psina strasznie chce do człowieka. On siedzi w boksie ze swoim kumplem - takim młodziutkim owczarkiem niemieckim ( raczej mixem owczarka) Jak sie tam łapę wsadzi to ten łapie ząbkami i trzyma, śmiesznie krzywiąc mordkę.

Posted

maciaszek napisał(a):
Zaryzykowałam i zrobiłam jeszcze jedno allegro ;). Napisałam w tytule dog argentyński (mix). Poza tym zrobiłam alegratkę i gumtree.

Wielkie dzięki :lol:

Posted

:multi::multi:Pojechał do domu!!!!! :multi::multi::multi::multi:

Prosiłam o wiadomość gdy Państwo go zabiora, ale schronisko pilnie broni informacji - nawet nie powiadomili choć dom własciwie dzięki nam znalazł.

Posted

[quote name='luka1']:multi::multi:Pojechał do domu!!!!! :multi::multi::multi::multi:

Prosiłam o wiadomość gdy Państwo go zabiora, ale schronisko pilnie broni informacji - nawet nie powiadomili choć dom własciwie dzięki nam znalazł.

Swietnie.

A schronisko ma rację, że broni tych super tajnych informacji. Każdy przeciez wie, ze w schronisku handluje się ziemniakami, a adopcje psów, to działalnośc nie mieszczaca się w ich zakresie działania, a więc przez to ukrywana.

Ręce opadają.