bargest Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Witam wczoraj w Warszawie moje psiaki uzyskaly: TEQUILA Bargest Naj.Suka CWC,CACIB,BOB ALI-BE v.d.Platte Belskes Naj.Pies CWC,CACIB,BOB PEARL OF HAPPINESS Bargest Zw.Mlodziezy:multi: Gratulacje rowniez dla Malgosi i Grzegorza i ich suni SCARLETT Bargest za uzyskane CWC , CACIB,Naj.Suka:klacz: Quote
J.G Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Gratuluję bardzo serdecznie:multi: A fotek to nie będzie? Quote
bargest Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 J.G. dzieki ja nie robilam fotek bo mialam ze soba 3 psy i latalam ciagle po ringu.Moze dostane jakies foty od kolezanki z Gdanska to wstawie.Pozdrawiam.:lol: Quote
EwikB Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 bargest napisał(a):Witam wczoraj w Warszawie moje psiaki uzyskaly: TEQUILA Bargest Naj.Suka CWC,CACIB,BOB ALI-BE v.d.Platte Belskes Naj.Pies CWC,CACIB,BOB PEARL OF HAPPINESS Bargest Zw.Mlodziezy:multi: Gratulacje rowniez dla Malgosi i Grzegorza i ich suni SCARLETT Bargest za uzyskane CWC , CACIB,Naj.Suka:klacz: troszke z opożnieniem ale Ogromne Gratulacje :-) Quote
Recommended Posts