Viktorija Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Prosze pomóżcie mi stwierdzić, jaka to rasa psa. Niedawno dotarł do naszego Schroniska w Korabiewicach. Chcę porozsyłać o nim wici, ale nie mam pewności co do rasy.Ma ogonek i nieprzycięte uszy. Oto Bilbo Quote
_dingo_ Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Rasa to raczej żadna nie jest :D Po zdjęciach można by powiedzieć, że jakaś krzyżówka molosowato/bullowata. Wedle rachunku prawdopodobieństwa i rozpowszechnienia obu ras - krzyżówka boksiu/amstaff... :wink: Quote
GOSIA09 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 _dingo_ napisał(a): krzyżówka boksiu/amstaff... :wink: Oooo dokładnie to chciałam napisać :lol: Quote
tufi Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 GOSIA09 napisał(a):_dingo_ napisał(a): krzyżówka boksiu/amstaff... :wink: Oooo dokładnie to chciałam napisać :lol: Ja tez, ja tez! :) Quote
Leon.T Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Jest całkiem niczego sobie, nie wygląda na zwykłego kundelka dużo w nim błękitnej krwi, może to taki mały bullmastif :lol: Quote
Viktorija Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 Dzięki bardzio za podpowiedzi. ja też myślałm, ze ma coś z boksera :D. Śmieszny gość z niego. Mój chłopak sie śmieje, ze moze mamy pierwszą na swiecie miniaturkę bullmastifa!!! :lol: To może być przebój. Bidaczek jest na razie bardzo chudy, ale jakby go podtuczyć, to byłby z niego niezły taran. Zaraz mi przeniosą ten wątek, ale nie znacie kogoś, kto chciałby go adoptować? Quote
Recommended Posts