Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

teqquila napisał(a):
alez prosze bardzo :p
jesio ja to po takiej dawce kofeiny bym nie mogla spac przez 3 dni chyba :evil_lol::evil_lol:

Na mnie kawa nie działa:shake::shake::shake: A zaraz naprawdę wypiję sobie trzecią, bo ledwo siedzę:razz:

Posted

no tak jak po nocy sie z policjantem szlaja tom sie w dzien spac chce :evil_lol::evil_lol:

e to fajnie masz bom ja w strazy jak sie napilam mocnej kawy <bardzo mocnej > tom spac w nocy nie moglam :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='teqquila']no tak jak po nocy sie z policjantem szlaja tom sie w dzien spac chce :evil_lol::evil_lol:

e to fajnie masz bom ja w strazy jak sie napilam mocnej kawy <bardzo mocnej > tom spac w nocy nie moglam :evil_lol::evil_lol::diabloti:
Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pamiętam, jak kiedyś miałam się coś tam uczyć, a ja, jak to ja, wszystko na ostatnią chwilę:oops::oops: Wypiłam sobie wtedy bardzo mocną kawę, po pół godziny spałam na biurku:siara::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

teqquila napisał(a):
hehehe wiesz Madzia na kazdego kofeina dziala inaczej :evil_lol::evil_lol:
ja tam wole :popcorn:

a tak wogole to przeczytalam ze spalas w biurku

:crazyeye::crazyeye::evil_lol: Ja wiem, że mam poprzekręcany "musk", ale w biurku jeszcze nie sypiam:diabloti:

Posted

[quote name='teqquila']Madzia hehehe jeszcze wszystko przed Toba:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czy Ty insynuujesz , że będę spała w biurku:hmmmm::hmmmm::hmmmm::evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe oj Madzia chyba na prawde sie przeziebilas ze mndlejesz mi tutaj:evil_lol::evil_lol:

A no:placz::placz::placz:
teqquila napisał(a):
a Witam witam :) jutro beda foty Tyskowe :) :evil_lol: mojego malenstwa kochanego :evil_lol::evil_lol:

:p

Posted

teqquila napisał(a):
wiesz Oleg za rok napewno Cie pusci

Madzia trzeba bylo sie po nocy nie szlajac albo poprosci pan policjanta by wlaczy ogrzewanie :evil_lol: :evil_lol:

Następny razem zasugeruje takie rozwiązanie:diabloti:

Posted

[quote name='olekg18']ZA rok sie wybierzemy razem nad morze:P Może Ufunia mnie puści:P
:hmmmm: nie chwaliles sie ze masz jakas Ufunie:razz: :razz: :razz: :evil_lol:

:siara: juz jest jutro