teqquila Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 alez prosze bardzo :p jesio ja to po takiej dawce kofeiny bym nie mogla spac przez 3 dni chyba :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 teqquila napisał(a):alez prosze bardzo :p jesio ja to po takiej dawce kofeiny bym nie mogla spac przez 3 dni chyba :evil_lol::evil_lol: Na mnie kawa nie działa:shake::shake::shake: A zaraz naprawdę wypiję sobie trzecią, bo ledwo siedzę:razz: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 no tak jak po nocy sie z policjantem szlaja tom sie w dzien spac chce :evil_lol::evil_lol: e to fajnie masz bom ja w strazy jak sie napilam mocnej kawy <bardzo mocnej > tom spac w nocy nie moglam :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='teqquila']no tak jak po nocy sie z policjantem szlaja tom sie w dzien spac chce :evil_lol::evil_lol: e to fajnie masz bom ja w strazy jak sie napilam mocnej kawy <bardzo mocnej > tom spac w nocy nie moglam :evil_lol::evil_lol::diabloti: Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pamiętam, jak kiedyś miałam się coś tam uczyć, a ja, jak to ja, wszystko na ostatnią chwilę:oops::oops: Wypiłam sobie wtedy bardzo mocną kawę, po pół godziny spałam na biurku:siara::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 hehehe wiesz Madzia na kazdego kofeina dziala inaczej :evil_lol::evil_lol: ja tam wole :popcorn: a tak wogole to przeczytalam ze spalas w biurku Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 teqquila napisał(a):hehehe wiesz Madzia na kazdego kofeina dziala inaczej :evil_lol::evil_lol: ja tam wole :popcorn: a tak wogole to przeczytalam ze spalas w biurku :crazyeye::crazyeye::evil_lol: Ja wiem, że mam poprzekręcany "musk", ale w biurku jeszcze nie sypiam:diabloti: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Madzia hehehe jeszcze wszystko przed Toba:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='teqquila']Madzia hehehe jeszcze wszystko przed Toba:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy Ty insynuujesz , że będę spała w biurku:hmmmm::hmmmm::hmmmm::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 ja wcale tylko mowie ze los moze roznie sprawic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 teqquila napisał(a):ja wcale tylko mowie ze los moze roznie sprawic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje::roflt: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 hehe oj Madzia chyba na prawde sie przeziebilas ze mndlejesz mi tutaj:evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 a Witam witam :) jutro beda foty Tyskowe :) :evil_lol: mojego malenstwa kochanego :evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ZA rok sie wybierzemy razem nad morze:P Może Ufunia mnie puści:P Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 teqquila napisał(a):hehe oj Madzia chyba na prawde sie przeziebilas ze mndlejesz mi tutaj:evil_lol::evil_lol: A no:placz::placz::placz: teqquila napisał(a):a Witam witam :) jutro beda foty Tyskowe :) :evil_lol: mojego malenstwa kochanego :evil_lol::evil_lol: :p Quote
teqquila Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 wiesz Oleg za rok napewno Cie pusci Madzia trzeba bylo sie po nocy nie szlajac albo poprosci pan policjanta by wlaczy ogrzewanie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 teqquila napisał(a):wiesz Oleg za rok napewno Cie pusci Madzia trzeba bylo sie po nocy nie szlajac albo poprosci pan policjanta by wlaczy ogrzewanie :evil_lol: :evil_lol: Następny razem zasugeruje takie rozwiązanie:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='olekg18']ZA rok sie wybierzemy razem nad morze:P Może Ufunia mnie puści:P :hmmmm: nie chwaliles sie ze masz jakas Ufunie:razz: :razz: :razz: :evil_lol: :siara: juz jest jutro Quote
e.v.a Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 olekg18 napisał(a):hahha Efunie miało być :* Wybacz najdroższa buahahha no to pisz wyraznie:diabloti: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cześć Tyśki :) Fotki podobno mają być dziś? Już jest dziś a fotek nie ma:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tysiowatkowa, Ty wiesz po co ja przyszłam:cool3::diabloti: Quote
Recommended Posts