Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Właśnie dostałam od Justyny sms-a, wysiadły jej korki w domu:diabloti: nie ma światła więc z rozpaczy poszła pić i wróci późno:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Właśnie dostałam od Justyny sms-a, wysiadły jej korki w domu:diabloti: nie ma światła więc z rozpaczy poszła pić i wróci późno:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buahahhahahaa:evil_lol::evil_lol:

Posted

Witajcie Tysie i Justysie :)
Fotki wodne mi się nie podobają:diabloti: , bo mnie tam nie ma , a bym bardzo, bardzo fchciała:p
Nie żebym zazdraszczała:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']jaki dzielny Tysiu, pędzi prosto w siną dal :)

:grin: wczoraj na spacerku chodził na poczatku na smyczy bo sie biedak boi burzy:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

witakno:loveu: :diabloti:

Posted

Witanko :) juz mam swiatelo :) i oczywiscie nowe korki :evil_lol: mam nadzieje ze juz mi nie wysiada :D
dobra foty beda jak mnie leb przestanie bolec :chlup: ide odsypiac :):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:grin: wczoraj na spacerku chodził na poczatku na smyczy bo sie biedak boi burzy:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

witakno:loveu: :diabloti:

Każdy ma swoje ,,strachy";)
teqquila napisał(a):
Witanko :) juz mam swiatelo :) i oczywiscie nowe korki :evil_lol: mam nadzieje ze juz mi nie wysiada :D
dobra foty beda jak mnie leb przestanie bolec :chlup: ide odsypiac :):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Odespałaś:cool3:

Posted

teqquila napisał(a):
no chcoaiz jedna osoba nas rozumie :)

Madzia no mozna tak to ujac ze odespalam :) dzis ide Ope pilnowac :) wiec zdjecia bede dopiero w poniedzialek :)

:mdleje::mdleje::mdleje:Poczekam:siara:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe juz nie jestes jedyna ktora czeka na zjdecia :) Juli mi wczoraj pol nocy marudzila o te zdjecia :) ale ja ja przetrzymam :evil_lol: :evil_lol:

Aleś Ty niedobra :shake::shake::diabloti:
Zdążyłabyś już wstawić:siara:

Posted

teqquila napisał(a):
Wiem i pewnie Julianna nad morzem mnie przegoni za kare :) ale jak obiecalam w poniedzialek tego sie bede trzymac :D :evil_lol:

Obiecałaś już wtedy, co Ci korki wysiadły:diabloti::diabloti:

Posted

teqquila napisał(a):
jak widac los jest okrutny wtedy mialam checi a ze korki mi przeszkodzily hm... moze to jakis znak :razz: a dzis mi sie nie chce nic :)

To nie los jest okrutny, ale Ty:shake::diabloti::diabloti::diabloti: