teqquila Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Efka nikogo chociaz kilka razy Julii sie powiedzialo ladnie :) Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='teqquila'] Baletnica:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 wstydz sie:evil_lol: po takim mokrym spacerku ty jeszcze wode wklejasz:diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No i gdzie ta reszta fotek:diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Właśnie dostałam od Justyny sms-a, wysiadły jej korki w domu:diabloti: nie ma światła więc z rozpaczy poszła pić i wróci późno:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Imbir1 napisał(a):Właśnie dostałam od Justyny sms-a, wysiadły jej korki w domu:diabloti: nie ma światła więc z rozpaczy poszła pić i wróci późno:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahhahahaa:evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 jaki dzielny Tysiu, pędzi prosto w siną dal :) CZeść Justynko :) Tysio i piłeczka - fotki cudne... jak foczka żągluje :loveu: Quote
Medorowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Witaj Justyno z Tysonisławem:loveu: Masz już światło:diabloti: Quote
bonita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Witajcie Tysie i Justysie :) Fotki wodne mi się nie podobają:diabloti: , bo mnie tam nie ma , a bym bardzo, bardzo fchciała:p Nie żebym zazdraszczała:diabloti: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']jaki dzielny Tysiu, pędzi prosto w siną dal :) :grin: wczoraj na spacerku chodził na poczatku na smyczy bo sie biedak boi burzy:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witakno:loveu: :diabloti: Quote
teqquila Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Witanko :) juz mam swiatelo :) i oczywiscie nowe korki :evil_lol: mam nadzieje ze juz mi nie wysiada :D dobra foty beda jak mnie leb przestanie bolec :chlup: ide odsypiac :):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 evaxon napisał(a)::grin: wczoraj na spacerku chodził na poczatku na smyczy bo sie biedak boi burzy:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witakno:loveu: :diabloti: Każdy ma swoje ,,strachy";) teqquila napisał(a):Witanko :) juz mam swiatelo :) i oczywiscie nowe korki :evil_lol: mam nadzieje ze juz mi nie wysiada :D dobra foty beda jak mnie leb przestanie bolec :chlup: ide odsypiac :):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odespałaś:cool3: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 no chcoaiz jedna osoba nas rozumie :) Madzia no mozna tak to ujac ze odespalam :) dzis ide Ope pilnowac :) wiec zdjecia bede dopiero w poniedzialek :) Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):no chcoaiz jedna osoba nas rozumie :) Madzia no mozna tak to ujac ze odespalam :) dzis ide Ope pilnowac :) wiec zdjecia bede dopiero w poniedzialek :) :mdleje::mdleje::mdleje:Poczekam:siara: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 hehe juz nie jestes jedyna ktora czeka na zjdecia :) Juli mi wczoraj pol nocy marudzila o te zdjecia :) ale ja ja przetrzymam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):hehe juz nie jestes jedyna ktora czeka na zjdecia :) Juli mi wczoraj pol nocy marudzila o te zdjecia :) ale ja ja przetrzymam :evil_lol: :evil_lol: Aleś Ty niedobra :shake::shake::diabloti: Zdążyłabyś już wstawić:siara: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Wiem i pewnie Julianna nad morzem mnie przegoni za kare :) ale jak obiecalam w poniedzialek tego sie bede trzymac :D :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):Wiem i pewnie Julianna nad morzem mnie przegoni za kare :) ale jak obiecalam w poniedzialek tego sie bede trzymac :D :evil_lol: Obiecałaś już wtedy, co Ci korki wysiadły:diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 jak widac los jest okrutny wtedy mialam checi a ze korki mi przeszkodzily hm... moze to jakis znak :razz: a dzis mi sie nie chce nic :) Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):jak widac los jest okrutny wtedy mialam checi a ze korki mi przeszkodzily hm... moze to jakis znak :razz: a dzis mi sie nie chce nic :) To nie los jest okrutny, ale Ty:shake::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 alez nie kochana los tak zdecydowal :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):alez nie kochana los tak zdecydowal :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Niech Ci będzie:obrazic: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 no jak mowie ze los to los i sie ze mna nie sprzeczac :) ide po aparat :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts