ferraribox Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='teqquila']Witanko :) mam kilka foteczek ale one musza wam wystarczyc gdyz mam sesje i musze troche sie uczyc :) :evil_lol: ale bede zagladac :) Wszystkie foteczki Tysia cudne są i nie mogłam się zdecydować,którą wybrać:lol: :lol: :lol: Quote
teqquila Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 mi osobiscie podoba sie ostatnia :eviltong: Quote
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 teqquila napisał(a):mi osobiscie podoba sie ostatnia :eviltong: mi osobiscie bardziej niz tobie:eviltong: Quote
Imbirka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 noooo mnie też:p przystojniaczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
simbik Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Imbir1']noooo mnie też:p przystojniaczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To ja się podłącze do opinii, że ostatnia najlepsza :eviltong: . Quote
teqquila Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Witajcie kochani :) mam dla was zdjecia zalegle :evil_lol: oczywiscie z dzialki ale z zeszlego tyg :) Quote
Medorowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Zmieszczę, jeszcze trochę i napewno się uda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='teqquila'] Tysiuu jest cudny, uwielbiam patrzeć na jego zdjęcia:loveu: Quote
Aga K Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 skąąąd maacie taką faaajnąą piłefczkee dla Tysiaaaa ? Boże,l gdyby to Spike zobaczył to wściekłodupy by dostał ;/ Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Aga tostalismy od chlopaka siostry :) A Efka dawno sie nie widzialysmy :evil_lol: :evil_lol: kupe minut minelo :) Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 wiem dlatego Tysiek sie nia do sesji bawil tylko a potem poszedl do drzewa sie przywiazac jak pani sie bawila :) oczywiscie pilka by nie bylo :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 no dobra ja go tam przywiazalam ale on mi zerwal smycz by dopasc pilke :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Macie zdjęcia ze spotkanka:razz::razz::razz::diabloti: Quote
Aga K Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 jak mogłaś ? ;( tak piesia przywiązywać ? ;( :P Madzia - nie męcz :PP Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Madzia kochanie wiesz ze nie ma zdjec bom strasznie padalo i burza byla Julia sie tylko nanosila mojego aparatu w torebce bo nawet nie probowalam robic zdjec :) moglam moglam i mi wcale zal nie bylo bo pamietam jak konczyly moje pilki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Aga K napisał(a): Madzia - nie męcz :PP :diabloti: teqquila napisał(a):Madzia kochanie wiesz ze nie ma zdjec bom strasznie padalo i burza byla Julia sie tylko nanosila mojego aparatu w torebce bo nawet nie probowalam robic zdjec :) Szkoda, no ale cóż:cool3: Quote
teqquila Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 nastepnym razem :) ale mam dla Ciebie zdjecia z dzialki moga byc a pozniej z samochodu u Julki :) Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 teqquila napisał(a):Aga tostalismy od chlopaka siostry :) A Efka dawno sie nie widzialysmy :evil_lol: :evil_lol: kupe minut minelo :) :evil_lol: widze ze zyjesz.. wiec Julia jechala ostrożnie:diabloti: :evil_lol: przejechalyscie kogos? eheheh Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 teqquila napisał(a):nastepnym razem :) ale mam dla Ciebie zdjecia z dzialki moga byc a pozniej z samochodu u Julki :) Dawaj, dawaj:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: Quote
Recommended Posts