Imbirka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 przekabluje wam co u Tyśków się dzieje:diabloti: szukają nadal domu dla kotka i w związku ze sprawnie przeprowadzoną akcją ratowniczą kota, są członkiem łódzkiej straży dla zwierząt:p Quote
Kate I Luka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Justyna, Strażniczko Miejska, bo Cię jeszcze na Euro 2012 powołają do ochrony :p :p :p :p Quote
e.v.a Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Imbir1 napisał(a):przekabluje wam co u Tyśków się dzieje:diabloti: szukają nadal domu dla kotka i w związku ze sprawnie przeprowadzoną akcją ratowniczą kota, są członkiem łódzkiej straży dla zwierząt:p ho ho hoo no prosze Tyski szaleja:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kate I Luka napisał(a):Justyna, Strażniczko Miejska, bo Cię jeszcze na Euro 2012 powołają do ochrony :p :p :p :p Buhahahhaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć strażniczko:razz: Quote
teqquila Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 zwierzat Kasiu :) a nie miejskiej :D !! a no ano bac sie mozecie teraz bo bede teraz pilnowac dobra zwierzatek :) co prawda egzamin mam dopiero w czerwcu :D zdjecia beda kiedy indziej wybaczcie bo zajeta jestem < ojciec gre sobie kupil i gra caly czas a ja biedna do kompa nie moge dojsc > pozdrawiamy Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 teqquila napisał(a):zwierzat Kasiu :) a nie miejskiej :D !! a no ano bac sie mozecie teraz bo bede teraz pilnowac dobra zwierzatek :) co prawda egzamin mam dopiero w czerwcu :D zdjecia beda kiedy indziej wybaczcie bo zajeta jestem < ojciec gre sobie kupil i gra caly czas a ja biedna do kompa nie moge dojsc > pozdrawiamy :lol: :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 teqquila napisał(a):zwierzat Kasiu :) a nie miejskiej :D !! a no ano bac sie mozecie teraz bo bede teraz pilnowac dobra zwierzatek :) co prawda egzamin mam dopiero w czerwcu :D zdjecia beda kiedy indziej wybaczcie bo zajeta jestem < ojciec gre sobie kupil i gra caly czas a ja biedna do kompa nie moge dojsc > pozdrawiamy Wygoń ojca:diabloti: :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 No tak, ale zwierzaki też trzeba będzie strzec podczas Eoro 2012 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buziaki weekendowe Tysiątka :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Miłego weekendu, a przy okazji porób zdjecia...:razz: Quote
Kate I Luka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Tysia nam tu dawać. I to już. Jak nie to jadę do Łodzi i z tatą osobiście się rozprawię :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Heloł No nie może tata przecież tak ciągle grać, wiem co zrób:diabloti::cool3: - format:evil_lol: wątpie żeby tacie chciało się jeszcze raz od początku iść:evil_lol:jak już daleko doszedł:p Nie musisz mi dziekować za dobre rady:loveu::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='bonita']Heloł No nie może tata przecież tak ciągle grać, wiem co zrób:diabloti::cool3: - format:evil_lol: wątpie żeby tacie chciało się jeszcze raz od początku iść:evil_lol:jak już daleko doszedł:p :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
teqquila Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 heheh Bonita dziks za rade ale dzis musial isc do roboty hehe na popoludnie :lol: Kasia nie dam zdjec to przyjedziesz :P < no to jeszcze troche poczekacie> :P Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 teqquila napisał(a):heheh Bonita dziks za rade ale dzis musial isc do roboty hehe na popoludnie :lol: Kasia nie dam zdjec to przyjedziesz :P < no to jeszcze troche poczekacie> :P Dawajta zdjęcia, bo pojadę i łomot spuszczę:lmaa: :lmaa: :lmaa: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Dawajta zdjęcia, bo pojadę i łomot spuszczę:lmaa: :lmaa: :lmaa: :evil_lol: Ja też sie przyłącze i spiere:mad: :mad: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Justyna na Twoim miejscu, to wstawiałabym już setne zdjęcie:evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 e ja Was sie nie boje u mnie nie takie rzeczy sie dzieja :P:D Quote
mar....ka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ze mna Kochana to już szans nie będziesz miała:mad: :mad: Dawaj zdjęcia, bo naprawdę przyjedziemy i karmic nas bedzie trzeba:evil_lol: Quote
teqquila Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 e mam zapas psiej karmy moze byc ?? :evil_lol: Quote
Recommended Posts