Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

Posted

hehe twardziel zalezy kiedy :P:D no tak Tysik wazy 43,2 ale moge sie zalozyc ze teraz to juz chyba troche wiecej bo skubaniec apetyt taki ma :P
a na smyczy fakt ladnie chodzi sprobowal by mnie pociagnac to by na balkonie zamieszkla <zarcik > hehe

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

teqquila napisał(a):
hehe twardziel zalezy kiedy :P:D no tak Tysik wazy 43,2 ale moge sie zalozyc ze teraz to juz chyba troche wiecej bo skubaniec apetyt taki ma :P
a na smyczy fakt ladnie chodzi sprobowal by mnie pociagnac to by na balkonie zamieszkla <zarcik > hehe

A to tak się uczy ładnego chodzenia na smyczy:sweetCyb: :sweetCyb: Idę szukać Medorka i na balkon go, którego zresztą nie mam;) , a jutro mam nadzieję, że będzie chodził jak w zegarku:knuje:

Posted

no dobra nie bede taka mam kilka zdjecioszkow :P byly male problemy bo mam tylko dwa wejscia usb i tzreba bylo necik odlaczyc i dopiero zgrac zdjecia :P i potem znow necik wlaczyc :P ale zdjecia sa :P:d
wiec tak te sa jeszcze z treningow moze juz byly no ale co nie kcialo mi sie przegladac stron :P:D

Posted

teqquila napisał(a):
no nikt do nas nie zaglada nie oglada a tak chcieli zdjecia :P a to kolejne :P

hej:multi: Justyna ja to o tej godzinie już śpię:eviltong: ale nie szkodzi pooglądałam sobie rano;)
i zaraz dokonam kradziejstwa:p

Posted

to superaśne

wogóle to wszystkie ładne a tyle że jest na co popatrzec.
Tysio kawał chłopa jest (tak sobie myślę że jeszcze z 10 kg i mógłby udawać mastifa), a ile on mierzy?

Posted

[quote name='teqquila']no nikt do nas nie zaglada nie oglada a tak chcieli zdjecia :P a to kolejne :P

Kobito wstawiasz fotki tak późno wiezorem, że ja już o tej porze śpię...

no od razu widać, że to rodzeństwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A Tysik jako skoczek - świetny :)

Posted

Dziewczyny przecież to jest

100 stronka:multi:

:multi::multi::multi::multi::multi::bigcool::laola::beerchug::cunao::knajpa::popcorn::drinka::drinka::drinka::pepsi::drinking::drink1:

Posted

witaj :D

o żesz w morde caly dzien pije nie dosc ze w szkole .... wieczorem na imprezie to jeszcze tutaj oblewanko

:drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka:

Posted

Ju;ia wiesz jak juz jest necik to sie wszyscy do kmpa pchaja !! na kosteczce ma tylko numer tel domowego bo strasznie drogo biora :P<50zl za sam numer> ama drugie cos w podobie jajka przy obrozy tam jest szczepienie na wscieklizne i adres numer tel lecznicy :P