Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

Posted

bellatriks napisał(a):
mrocznie się na tym waszym agility zrobiło - w takiej ciemnicy trenujecie... brr

Ta ciemnica na zdjęciach to kwestia kiepskiej lampy błyskowej w aparacie:evil_lol: .

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

majoka bardzo duzo czasu poswiecalam bo my zaczelismy od PT choc do tej pory mamy egzamin nie zdany:d bo jakos tak zawsze wychodzi :P z pt to cwiczylismy 4 razy w tygodniu w szkole dla psow a oprocz tego kazdego dnia po 15 min :P a agility to tak roznie ale przewaznie 2 razy w tygodniu tylko tez nie zawsze :P bo pancia len czasmi :P simbik racja kiepska lampa :P ale postram sie kupic zewnetrzna to bedzie inaczej imbir tak Tysik ma taki sam kocyk :P
nie bylo mnie bo czasu nie mialam i nadal nie mam z zajec sie urwalam by do Was zajrzec :P a Klaudia ma jeszcze zdjecia ktorych nie wstawila
pozdro

Posted

a no siem rozgadalam chyba z tydzien mnie nie bylo :P jak nie wiecej :)
zaraz uciekam bo musze na autobus :P i do domciu wiec do zobaczenia hm.. dopiero po nowym roku :) juz wtedy powinnam miec u siebie necik :multi:

Posted

WESOŁYCH,SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, DUŻO PREZENTÓW, SMACZNOŚCI NA STOLE ORAZ WSPANIAŁEJ ZABAWY W NOC SYLWESTROWĄ I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
ŻYCZĄ CI BEATA Z SUCZYDŁAMI I RESZTĄ LUDZKO-ZWIERZĘCEGO TOWARZYSTWA

Posted

Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

Posted

[SIZE=2]W dniu Bożego Narodzenia;
Dziś składamy ci życzenia,
Aby raźniej w duszy było,
Aby ci się dłużej żyło,
Aby szczęścia i radości,
Pomyślności i miłości
Z życia nigdy nie ubyło,
Aby ci się lepiej żyło.
W życiu bez smutku i cierpienia,
Oto moje są życzenia.

Posted

Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.

Posted

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzenia szczęścia zdrowia ,
wszelkiej pomyślności ,
wytrwałosci i radosci
oraz spelnienia marzen
z okazji nadchodzacego
Nowego Roku 2007...