teqquila Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Rano telefon , dzowni jakas Pani , prosi o pomoc bo jak wychodziła rano z domu znalazła 5 malych kociat w pudelku za brama.Biedne maluchy napewno zmarzly bo ranki juz mrozne a nie wiadomo kiedy je podrzucono. Pojechalismy szybko, zabralismy je do weta wszystkie sa zdrowe i maja okolo 3 tygodnie. 3 chlopakow i 2 dziewczynki, nie maja jeszcze imion. Sa karmione z buteleczki ze smoczkiem co 2 godziny. Mieszkaja na razie w pudełku hm... chyba po drukarce maja włozona poduszke grzewcza nie wiem czy dobrze czy zle . no i reczniki. Maluchy własnie spia. zrobilam tylko 2 zdjecia wiecej bedzie jutro. Tz jak karmi Quote
bonita Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ale śliczne kicikety :loveu: trzymamy kciukasy żeby szybko i zdrowo rosły no i znalazły nowe domki :loveu: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Arial]no to macie niezly sajgon teraz :loveu::evil_lol:[/FONT] Quote
teqquila Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 rosna rozrabiaja i sa przekochane jak dra ryjki :) zaczynaja juz poznawac swiat coraz mniej spia a wiecej rozrabiaja . jak ja je oddam nie wiem :shake: a tak to nam znow sie do auta wlamali tym razem pod blokiem u mnie zabrali ardio bez panela bo byl na gorze w domu i tube ze wzmacniaczem. Policja sadzi ze to jakies gowniarze bo tesz bylo cb radio i antena co prawda pod kocem ale auto przeszukane wiec napewno widzieli no i nowy akumulator tez zostawili. a Tysio zastepuje tatusia Quote
e.v.a Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 łaaaaaaaaaaaaaaaaa jak słodziusio :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: czeeeść :D Quote
basia2202 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 cześć Tysie :multi: ooo.. jak słodziusio i uroczo :loveu: http://img197.imageshack.us/img197/549/cimg9502c.jpg jak tam się miewa przychówek i "koci" tata? ;) Quote
teqquila Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Maluchy maja sie dobrze zostal;y jeszcze 4 do wydania:P Kropek i Garo sa chore , a Tyson ma krwiaka na uchu. i nadal szukamy domu :P Quote
zuzolandia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 http://img197.imageshack.us/img197/549/cimg9502c.jpg łooooo przeuroczeee ...moja Zuzola by dawno te kociambry zeżarła niestety :placz::placz: witamy i pozdrawiamy milusiooo :loveu: zdrowka dla Tysia :multi: Quote
Alicja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='teqquila']Maluchy maja sie dobrze zostal;y jeszcze 4 do wydania:P Kropek i Garo sa chore , a Tyson ma krwiaka na uchu. i nadal szukamy domu :P [FONT=Arial] :roll:wiecznie jakieś urozmaicenia trzymajta sie ciepluśko [/FONT] Quote
basia2202 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ojoj... to zdrówka dla chłopaków... a dla Tysia szczególnie... bidulek.... Quote
teqquila Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Dzis bylismy u weta z Kropkiem i Garo lepiej ale z Tysiem tak sobie. Wetka nasza powiedziala ze gdyby byl mlodszy to juz dawno by byl operowany. Sciagnelismy dzis okolo 150 ml krwi. Dostaje leki przeciwkrowtoczne, ale teraz nad wieczorem znow widze ze sie powieksza tak gdzie sie zbiera. Zostały dwa kotecki dziewucha cholera i chlopak troszke cofniety w rozwoju:loveu: jak znajde czas to wstawie zalegle zdjecia jeszcze z wakacji:diabloti::roll: Quote
basia2202 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 no to jeszcze raz zdróweńka dla naszego braciszka:) i fajnych domków dla kiciketów;) Quote
Marteczka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 http://img24.imageshack.us/img24/6597/77795337.jpg Widok tżta w tej roli pewnie bezcenny?:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Iiiiiii jak Wam dobrze:loveu::loveu: http://images48.fotosik.pl/183/e1da89ceed2cf10c.jpg Quote
teqquila Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 hehe widok bezcenny ale dobrze niech sie uczy potem ludzkie bedzie karmil ;) Moderowa ale zoba jaki jedzenie :evil_lol: Klaudia hm... zle co tydzien sciagamy kolo 100ml krwi z ucha jutro znow bedziemy sciagac. Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]Buziaki i :kciuki: dla Tyśka a jak Kotki :razz:[/FONT] Quote
teqquila Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 A kociaki no coz 2 zostaja z nami :) Balbina takie robocze imie bo nie mam pomyslu jak ja nazwac :P a to Tobiaszek jest troszke cofniety w rozwoju i gluchy Quote
Alicja Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ślicznie umaszczone maluszki .... a Tobiaszek radzi sobie z jedzonkiem , poruszaniem itp ?? Quote
teqquila Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 a tutaj razem a tutaj Tobiaszek widac troszke przekrzywiona glowke Quote
teqquila Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Tobiaszek zaczal bardzo pozno jesc stale jedzenie ale jak juz je to wszystko warzywa , zupy, kluski itp. Z poruszaniem hm... roznie rownowage zachowuje czasami mu sie zdarzy przewrocic lub jak probuje wskoczyc gdzies. na razie jeszcze na meble nie wskakuje ale na lozko umie wejsc. no i na lawe sie wspina i oglada tv. Mialczyglosno chyba dlatego ze nie slyszy.A Balbinka go czysci i myje , daje pierwszemu jesc przy nakladaniu do miseczek i ustepuje mu. Quote
teqquila Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 ja juz bym go nie oddala nikomu :P jej tez nie :P Quote
dbsst Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 nie chce nic mówić ale twoja galerie opanowały miaaaaauuuuuuuuuuuuuuukoty :evil_lol: Quote
Recommended Posts