Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='evaxon']:crazyeye: no nie następna była u klockowiej :crazyeye:
A byłam i co z tego ? :diabloti::diabloti:
[quote name='teqquila']nie bylam u klockowej przepraszam bardzo :diabloti:
, stadko hm 4 psy i 3 koty raczej tak juz na stale a od czasu do czasu cos na tymczasie :p;)

aaaa to pewnie masz wesoło :evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Siemanko dziewuszki wrocilismy i dzis znow nad wode uciekamy bo strasznie ladnie sie zrobilo.

A wiec tak co u nas hm... prace mamy to juz wiecie, auto jedno sprzedalismy i kupilismy busa dokładnie vw t3 westfalia :) zdjecia wstawie pozniej ,tak wiec teraz w sumie mamy dom na kołach hehe :diabloti:
a co u psow hm.. nad morze pojechalismy dla Tysa bo biedny choruje strasznie moze nie strasznie ale łapy z przodu mu puchna chodzic nie moze,chcilismy na razie bez antybiotykow to zaleczyc ale nie daje rady myslelismy ze moze morze to wyciagnie ale niestety nie udalo sie . Wet mnow ze moze to byc alergia na gronkowca. To wyglada tak ze miedzy palcami mu puchnie robi sie taki wielki babel ktory po jakims czasie peka i ze srodka wydobywa sie hm... ciecz jakas w sumie to do konca nie wiem bo raz jest prawie brazowa a czasem jak by czerwona z woda rozrobiona jutro jedziemy do weta bedziemy robic wymazy i badanie krwibo ostatni miał w zeszlym roku . Zbaczymy co to za cholerstwo. Nad morze był tylko Tyson dlatego ze choruje no i najstarszy jest ale dopiero teraz po wyjezdzie widze jak sie postarzał przez ten rok moze to tez wina tego ze łapy m dokuczaja ale to juz nie ten sam pies co kiedys juz czesciej spi niz sie bawi i to mnie dobija bo w sumie tys juz 8 latkow ma za nie dlugo . Reszta psow ma sie dobrze w sumie bardzo dobrze nie choruja . no i to chyba na tyle :)
aha nie wrociłam z nastepnym psem jesli o to chodzi :)
troche sie rozpisałam ale dlatego ze Tysio mnie martwi
moze uda mi sie kilka zdjec wstawic a jak nie teraz to dopiero wieczorkiem jak wrocimy :)

Posted

Trzymam :kciuki: za zdrówko Tysiaczka .
Poróbcie wymazy i kup może do przemywania Manusan , albo spytaj weta czy możesz , ja wprawdzie stosuje jak Ozzulcowi coś wylezie ....Buziaki dla wsiech :calus: