Alicja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Kropuś moze na pogode reaguje .... a z Garo chyba faktycznie trzeba będzie usztywnić kość :shake: Quote
teqquila Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 na razie tylko na podworko wychodzi Garo ale go ciezko jest utrzymac bez ruchu , no i ciezko na niego patrzec . Ale chyba bez usztywnienia sie nie obedzie chlopaki zabrali sie do roboty :diabloti: potem troche zabawy spacer drzewko i tak wyglada pocztek roboty na dzialce :diabloti: Quote
Alicja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 http://images47.fotosik.pl/109/6298c25290afed32.jpg no jak pieknie będzie ;) Quote
teqquila Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 bedzie bedzie :) jutro zrobie zdeciocha jak juz jest wiecej plotecka . a my w wakacje zapraszamy na dzialenke pod namiota jak na razie :diabloti: Quote
teqquila Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Wczoraj wieczorem znalezlismy takie nieszczescie male , jeszcze nie podnosi lapki jak siusia. Mlody spal na ulicy zwiniety w kłebek , podobno juz od soboty sie błakał.dzis jedziemy do weta bo strasznie charczy... Quote
teqquila Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Mlodego zabralismy do weta jest chory. dokladnie jego gardlo , ma zapalenie gardla i tchawicy . Gardlo cale czerwone i w ropie . Oczka ma czerwone od piachu w ktorym spal , ale juz ma kropelki i leki . Chlopak ma dopiero 8 miesiecy :) Quote
ewka i haker Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 fajny maly:loveu: ja jzu chce sobote by sie spotkac:multi::multi::multi: Quote
Aga K Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 oooooooo !!!!! jaka ciekawska galeryjke znalazlam :multi::multi::multi: ..... spotkac sie, hmmmm sama bym sie chciala ;) tymbardziej ze Tysek nas lubi ;) ( jako jedyny z tamtej ferajny :cool3: ) http://img525.imageshack.us/img525/5797/cimg8483.jpg sloooodziaaaakkkk :grins::grins::grins: :iloveyou::iloveyou::iloveyou: moj tez byl znaleziony mniej wiecej w tym wieku co ten :roll: i tez sie blakal ... co za swiat ..... Quote
teqquila Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 no juz nie plakam . ale jutro mam egzamin z prawka juz 3 :diabloti: i na dodatek zgubilam kartke z potwierdzeniem bo remont milam :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 teqquila napisał(a):no juz nie plakam . ale jutro mam egzamin z prawka juz 3 :diabloti: i na dodatek zgubilam kartke z potwierdzeniem bo remont milam :evil_lol: :kciuki: Cudo:mdleje: Quote
teqquila Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 i dupa dupa dupa nie udalo sie znow :diabloti: teraz musze dokupic 5 godzin . jak ja kocham nasz word :placz: Quote
teqquila Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 dlugo nie musze plakac bo mam nastepnego szkraba na tymczasie , moze ma z 6-7 tygodni jest to sunia kundelek malutka cala czarna wczoraj wieczorem na spacerze w Łodzi znalezlismy na polach szczeniaka dobrze ze poszlismy tam bo mielismy zrobic psom krotki spacer Quote
Alicja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [FONT=Arial]:mdleje: o dżisys Tyśkowa ......Ty to jak Klockowa kaj zajrzysz tam coś znajdziesz :razz::razz: taka maliznaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/FONT] Quote
teqquila Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 no malizna taka i jak ktos mial sumienie ja wywalic i to jeszcze na pole gdzie my bylismy kolo 20 i tam juz nikt o pozniejszej porze nie chodzi wiec by byla sama cala zimna noc :placz: Quote
Medorowa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 teqquila napisał(a):i dupa dupa dupa nie udalo sie znow :diabloti: teraz musze dokupic 5 godzin . jak ja kocham nasz word :placz: Ha ja nie zdałam też 4 razy i zrezygnowałam, tzn. zrobiłam sobie przerwę... trwa już rok:diabloti::razz: Quote
teqquila Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 hehe medorowa to musisz teorie powtorzyc :evil_lol: ja teraz mam 4 czerwca mam nadzieje ze tym razem zdam :evil_lol: malutka moze dzis juz bedzie miala domek staly okaze sie wieczorem tylko szkoda ze juz sie do niej przywiazalam :placz: Quote
Alicja Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Arial]:mad:ty nie ślimtaj bo skończysz jak Violetta Villas :diabloti:[/FONT] Quote
teqquila Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 ja bym wolala dom z gumy :eviltong: i te wszystkie znalezione zostawic . a to malenstwo serce mi skradlo:placz: Quote
mar....ka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Jakie maleństwo słodkie, egzaminem się nie martw. Może to i marne pocieszenie, ale ja dwa razy oblałam i odpuściłam już chyba 3 lata. Niby kurs ważny, ale co z tego jak od początku muszę się uczy jazdy, bo nic nie pamiętam. Quote
Recommended Posts