Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

na razie tylko na podworko wychodzi Garo ale go ciezko jest utrzymac bez ruchu , no i ciezko na niego patrzec . Ale chyba bez usztywnienia sie nie obedzie

chlopaki zabrali sie do roboty :diabloti:

potem troche zabawy

spacer

drzewko

i tak wyglada pocztek roboty na dzialce :diabloti:

Posted

Wczoraj wieczorem znalezlismy takie nieszczescie male , jeszcze nie podnosi lapki jak siusia. Mlody spal na ulicy zwiniety w kłebek , podobno juz od soboty sie błakał.dzis jedziemy do weta bo strasznie charczy...

Posted

Mlodego zabralismy do weta jest chory. dokladnie jego gardlo , ma zapalenie gardla i tchawicy . Gardlo cale czerwone i w ropie . Oczka ma czerwone od piachu w ktorym spal , ale juz ma kropelki i leki . Chlopak ma dopiero 8 miesiecy :)

• 2 weeks later...
Posted

oooooooo !!!!!
jaka ciekawska galeryjke znalazlam :multi::multi::multi: .....
spotkac sie, hmmmm sama bym sie chciala ;)
tymbardziej ze Tysek nas lubi ;) ( jako jedyny z tamtej ferajny :cool3: )

http://img525.imageshack.us/img525/5797/cimg8483.jpg

sloooodziaaaakkkk :grins::grins::grins: :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

moj tez byl znaleziony mniej wiecej w tym wieku co ten :roll:
i tez sie blakal ...
co za swiat .....

Posted

teqquila napisał(a):
no juz nie plakam . ale jutro mam egzamin z prawka juz 3 :diabloti: i na dodatek zgubilam kartke z potwierdzeniem bo remont milam :evil_lol:

:kciuki:

Cudo:mdleje:

• 2 weeks later...
Posted

dlugo nie musze plakac bo mam nastepnego szkraba na tymczasie , moze ma z 6-7 tygodni jest to sunia kundelek malutka cala czarna wczoraj wieczorem na spacerze w Łodzi znalezlismy na polach szczeniaka dobrze ze poszlismy tam bo mielismy zrobic psom krotki spacer

Posted

no malizna taka i jak ktos mial sumienie ja wywalic i to jeszcze na pole gdzie my bylismy kolo 20 i tam juz nikt o pozniejszej porze nie chodzi wiec by byla sama cala zimna noc :placz:

Posted

teqquila napisał(a):
i dupa dupa dupa nie udalo sie znow :diabloti: teraz musze dokupic 5 godzin . jak ja kocham nasz word :placz:

Ha ja nie zdałam też 4 razy i zrezygnowałam, tzn. zrobiłam sobie przerwę... trwa już rok:diabloti::razz:

Posted

hehe medorowa to musisz teorie powtorzyc :evil_lol: ja teraz mam 4 czerwca mam nadzieje ze tym razem zdam :evil_lol: malutka moze dzis juz bedzie miala domek staly okaze sie wieczorem tylko szkoda ze juz sie do niej przywiazalam :placz:

Posted

Jakie maleństwo słodkie, egzaminem się nie martw. Może to i marne pocieszenie, ale ja dwa razy oblałam i odpuściłam już chyba 3 lata. Niby kurs ważny, ale co z tego jak od początku muszę się uczy jazdy, bo nic nie pamiętam.