Koma Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Imbir1 napisał(a):Tysio brał udział w pokazach agility:lol: Słyszałam przez głośniki :lol: ale akurat mnie tam wtedy nie było :shake: na pokazach widziałam border collie i teriera ;) Quote
teqquila Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 a no kochany kochany tylko ta cholerna gorka wrr nie wiem co mu sie stalo :P nie chial na gorke :( ale slyszlam komentarz jak mielismy skakac 1 raz przez opone :)< byla taka mala > zreszta ten kto byl wie :P to uslyszlam czy ten bokser sie zmiesci czy poleci razem z kolem :P:d Quote
Koma Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Imbir1 napisał(a):Nie wiesz co straciłaś:lol: :evil_lol: :placz::placz: :placz: Quote
teqquila Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 no wiec nastepne fotaski z treningu i z wystawy i z domku jedno :P:d kolo w wykonaniu Tysona :) Quote
anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 No, no, Taysonek na pudle sie znalazl :jumpie: Wczoraj widzialam w Teleexpresie urywki z pokazu agility i tanca z psem :siara: Quote
teqquila Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 a ja nie wiedzialam !! tylko w sobote ale to na tvp 3 :) w lodzkich wiadomosciah dnia :) Quote
Imbirka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ja też przegapiłam w TV ale widziałam na żywo, było ekstra. A Tysio biega z wielką gracją:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Imbir1 napisał(a):ja też przegapiłam w TV ale widziałam na żywo, było ekstra. A Tysio biega z wielką gracją:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tysio w ogóle jest pełen gracji;) Quote
teqquila Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 no teraz mam duzo zdjec dla Was pomyslalam ze drzewa takie ladne teraz sa ze trzeba zrobic zdjecia :) Tysik z kolezanka i kolega :) czolganie :) waruj siad !! uchwycilam przed tym jak chcial sie drapac :D patyczek opona siedze pod drzewkiem slimak kwiatek pod dzrewkiem znow opona troche szkolenia drzewko balkonowe Tys z nowa pilka koty Tekila Tiga Quote
Klaudia:-) Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Super fotki,a Tysiek faktycznie biega bardzo dumnie i z gracją. Quote
teqquila Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 eh juz sie na niego Klaudia nie gniewam :P chociaz ze beiga z garcja hm prawda :) ta jego dupinka :P:d Quote
Imbirka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Tysik z kolezanka i kolega :smile: No koledzy są świetni:lol: :evil_lol: co to za rasa? Tysio romantyczny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
teqquila Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 najmniejsza to yorczek sunia :) troche wiksze to silky terrier ale wlasciciele twierdza ze to york :) no i najwiekszy to Tysik :P:d bell Tysik wycalowany :) Quote
anetta Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Jakie czyscioszki te kotki :lol: http://img484.imageshack.us/img484/7558/a96ht.jpg:loveu: Quote
teqquila Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 hehe no kotki czyscioszki :)ale tutaj widac ze sie zaslaniaja juz mialy dosyc fotografowania :d Quote
aśka-od-dagona Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 No, a to sobotnie zdjęcia Tysia z treningu: Quote
e.v.a Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='aśka-od-dagona'] Jessu jak ja uwielbiam jego pycholka:loveu: Quote
Recommended Posts