Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:razz::razz::razz:TYśkowa....wymarzłam na psacerku .....teraz na dodatek popijam zimne piffo :roll:.....1 ...bo mi Imbirka na jutro kazala zostawić tylko 3 :diabloti:....
i mam nadal popsacerkowe dreszcze ........zima :placz::placz::placz:zima idzie :placz::placz::placz:

Posted

pięęęęękne foteczki Justyś :loveu::loveu::loveu:
synuś piaskownicy:evil_lol: i mamusia rozebrana i bezwstydna :eviltong: :diabloti:

[quote name='Alicja']:razz::razz::razz:TYśkowa....wymarzłam na psacerku .....teraz na dodatek popijam zimne piffo :roll:.....1 ...bo mi Imbirka na jutro kazala zostawić tylko 3 :diabloti:....
i mam nadal popsacerkowe dreszcze ........zima :placz::placz::placz:zima idzie :placz::placz::placz:

no przecie gdzieś już pisałam, że minimum 4 :cool3: :eviltong:

Posted

po spacerku mokro :evil_lol::evil_lol: bo padalo no i zimno sie zrobilo :evil_lol::evil_lol: ale spacerk udany :evil_lol::evil_lol: dobrze ze aparatu nie wzielam chociaz ode mnie fot nie beda wolac :evil_lol: wrocilismy zjedlismy i poszlismy spac z Tyskiem :evil_lol::evil_lol: a i pifko wypilismy :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']po spacerku mokro :evil_lol::evil_lol: bo padalo no i zimno sie zrobilo :evil_lol::evil_lol: ale spacerk udany :evil_lol::evil_lol: dobrze ze aparatu nie wzielam chociaz ode mnie fot nie beda wolac :evil_lol: wrocilismy zjedlismy i poszlismy spac z Tyskiem :evil_lol::evil_lol: a i pifko wypilismy :evil_lol::evil_lol:
:hmmmm: Tysiek tysz pił Tyskie ;)

Witanko :multi::multi::multi::multi::multi:u nas dziś straszeczna pogoda ...brrrrrrrrr

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: Tysiek tysz pił Tyskie ;)

Witanko :multi::multi::multi::multi::multi:u nas dziś straszeczna pogoda ...brrrrrrrrr

ie Tysiek ie pije alkoholu

[quote name='evaxon']czesc Tyśkowa:multi::evil_lol::diabloti:
Siemka Efuiu

[quote name='basia2202']cześć Tyśkowa :loveu:
chodź se foty ukradnąć :razz:

ju se krade

[quote name='Imbirka']Tyśkowa, od rana szalałaś po dogo, a teraz gdzie jezdeś?

potem poszlam spac a pozije na wybory i ogladac Kubice :evil_lol: