Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

Posted

wiecie ja go nie waze :P tylko tak jak na reke wezme to tak na oko :P a w klebie ma 65 cm bo go wlasnie zmierzylam :P

olekg18 napisał(a):
A
Ale tyśiu jest dupny!!!!!!!

oleg o co Ci z tym chodzi ??

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Koma jego bez problemu sie dało utrzymać...tylko trzeba mu pokzac kto kogo prowadzi...:p

Taak, to pokazywanie było najlepsze :roll: :lol:
to moj zrebaczek najdrobniejszy :lol: ledwie 17kg :roll:
Olek :-o

Posted

teqquila napisał(a):
wiecie ja go nie waze :P tylko tak jak na reke wezme to tak na oko :P a w klebie ma 65 cm bo go wlasnie zmierzylam :P

weź Tyśka na raczki i na wage wejdzcie :evil_lol: nie daj si eprosic tylko fote cyknijcie zebysmy mialy sie z czego posmiac :evil_lol:

Posted

Koma napisał(a):
Taak, to pokazywanie było najlepsze :roll: :lol:
to moj zrebaczek najdrobniejszy :lol: ledwie 17kg :roll:
Olek :-o

Waga nie jest aż tak istotna. Wkońcu ja bez problemu prowadzę mojego konika Texasa (bagatela jakieś 250-300kg żywej wagi :diabloti: ).

Posted

Olek- nie chce sie odchudzać:evil_lol: stwierdzam ogólnie.. i prosze mi tu Tyska nie obrażac, bo sie do Ciebie odzywac nie bede:diabloti:

Justyna- Olek tak ma...;)

Tysiątko na rączki berzesz?? Kobieto przeciez Ty niewiele cięższa od niego:crazyeye:

Posted

Asia, Oleg to niech się nauczy na forum nie obrażać wszystkich, bo stwierdzenia jego nie każdy przyjmie z przymrużeniem oka. Jeżeli "tak ma" to niech przestanie mieć. Tysio jest wspaniały a nie "dupny":shake:

Posted

To nie była obraza ,ale komplement! Lubie duże potężne psy które opisuje zwykle słowem "dupny"
A dupny bokser to ładny bokser bo jak widze takie małe kupy wielkosci mojej suki która ma 46 w kłebie .To potem sie zachwycam dużym bokserem!
Jak uraziłem to przepraszam już tu nigdy nie zajze

Posted

o dziewczyny ale Tyska bronicie :) oleg chodzilo mi tylko bys napisal o co Ci chodzi bo ja ze slangami nie za bardzo :P dziekujemy za komplement ,,bo nie dla kazdego dupny oznacza duzy:) zrobie zdjecie jak trzymam Tyska na raczkach :) ale to moze w poniedzialk dopiero :)Klaudia na tym pierwszym zdjeciu widac jaki Tysiek brudny :P ale to dlatego ze lubi sie tarzac w piachu :D