e.v.a Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 haha ten namiot troszke malawy :evil_lol: albo Tysik taki wielki:evil_lol: Quote
teqquila Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 no namiot 2 ososbowy :P a Tysiek w sumie tez duzy :P:D Quote
Imbirka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 A co tutaj taka cisza, gdzie są nowe foteczki mojego Tysia???????????? :mad: :mad: :mad: Quote
teqquila Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 a no nie ma :P pani nie ma jakos czasu do robienia zdjec :P dam wam jedno :) psy ratownicze :) Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='teqquila']a no nie ma :P pani nie ma jakos czasu do robienia zdjec :P dam wam jedno :) psy ratownicze :) ale bajer fota :D jak to pani nie ma czasu :mad: Quote
aśka-od-dagona Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Fota genialna, a mina Raisy bije wszytsko:eviltong: Ale tłumaczenie o braku czasu do mnie nie trafia:mad: juz nawet ja sie bardziej mobilizuje:evil_lol: A wogóle to chce Tysia, bo zeście nie przyszli na trening w niedzile:(;) Quote
teqquila Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 wiesz Asia ktos za dlugo filmy w sobotni wieczor ogladal;) ;) i rano dopiero o 11 wstlismy i niestety juz bylo za pozno :P by isc na trening :) ale w piatek sie pokazemy :) a zdjecia hm moge dac wam jeszcze troche :) takich no ladniejszych :P:D tutaj po kompieli piatkowej :) tutaj juz spiochnamy :) po wyczerpujacym dniu :) i kompieli a tutaj na balkonie sie relaksujemy a tutaj Lester a tutaj nasze kotki Tekila Tiga jako malenstwo znalezione na polu na samym czubeczku drzewa :) miescila sie w dloni no oczywiscie kto po nia wchodzil na drzewo :P i przyniusl do domku :P teraz ma okolo 6 miesiecy Quote
teqquila Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 heh najpierw krzycza ze malo zdjec Tyska a potem zachwycaja sie Raisa :P no ladnie :) a minka Tyska po kompieli nie jest slodka ta pierwsza ?? mowi wszytsko :P nie krzycz juz na mnie bede grzeczny :D Quote
e.v.a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='teqquila']wiesz Asia ktos za dlugo filmy w sobotni wieczor ogladal;) ;) i rano dopiero o 11 wstlismy i niestety juz bylo za pozno :P by isc na trening :) ale w piatek sie pokazemy :) a zdjecia hm moge dac wam jeszcze troche :) takich no ladniejszych :P:D tutaj po kompieli piatkowej :) hahaha Tysik ni ewygladasz na tych zdieciach na twardziela:lol: co oni z toba zrobili buahahaha:lol: :loveu: Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Mnie padł wczoraj w domu net i teraz nadrabiam w pracy:roll: Tysiu po kąpieli jest słodki, minkę ma nieszczęśnika (znając jego "upoobanie" do wody):evil_lol: Proszę wycałować tą słodką śnupkę od cioci:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No nareszcie:multi: Tysio:loveu: ja żem sie Raisa zachwyciła jak nie było t tyle slicznego Tysiulka:cool3: A mine ma rzeczywiście powalajaca- oj, bardzo pani krzyczeć musiała:lol: śpioch tz niezły i jakie łózeczko:evil_lol: to tylko Dagon widze, w kwestii poscieli jest poszkodowany:roll: I jeszcze mój ulubiony DON-ek w tysiowej galerii...jak miło:p To teraz pozostaje mi tylko czekać do piątku... btw. tyż mamy taki ręczniczek:eviltong: apiłke ta co kupiłam to juz zniszczył:mad: i zadnej wiecej pluszowej nie dostanie, basta. //w związku z tym kupiłam mu gumowa(twardą jak cholera- jak mi ja upuścił na stope to mam teraz siniaka...) całą czerwoniutka;)// Koty tez niczego sobie:razz: i z jakim poswięceniem zdobyte:lol: Quote
teqquila Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 hehe oby dwie kotki to znajdy :) ja na Tysiulka nie krzyczalam mocno to co ze 2 razy mi ucielk spod prysznica :D i musialam troche pokrzyczec:) co do recznika Tysik ma 2 do kompieli jeden nowy na wyjazdy 2 male do wycierania mordki w domciu i 2 na wyjscie do wycierania :D wiec ma bardzo duzoo :P lozeczko rodzicow jak nie ma ich to sie wyleguje :) nie dobra jestem corka bo rodzice prosili by nie wchodzil do nich na lozeczko no ale jak mozna mu odmowic :D Juslia Tysik wycalowany :) Quote
e.v.a Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 a ty mi szybko uciekaj na watek spotkaniowy :mad: :evil_lol: Quote
teqquila Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Ewa jak juz pewnie wiesz sesja mi sie zaczela i niestety te 2 tyg trzeba sie przemeczyc i sie pouczyc :P tak to jest jak sie nie uczy przez pol roku i sie zostawia wszysko na ostatnia chwile :D ale damy rade :P bo jak tu nie dac chociaz moje mysli pochloniete sa przez mysl o wakacjach :P ale sie rozmarzylam :D dobra ide spac bo od 6 rano na nogach dzis nie lubie srody :P a tak wogole to mnie kolano boli :P eh cos dzis mnie wzielo na pisanie :P Quote
e.v.a Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 no wiem zauwazylam ze cie nie bedzie:shake: mam nadzieje ze na nastepnym spotkanku sie spotkamy :D Quote
teqquila Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 no na nastepnym bede :) no chyba ze cos mi wypadnie :) wtedy to juz pewnie beda wakacje :) ja sie ich juz doczekac nie moge :D Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 teqquila napisał(a):no na nastepnym bede :) no chyba ze cos mi wypadnie :) wtedy to juz pewnie beda wakacje :) ja sie ich juz doczekac nie moge :D ja tez sie nie moge ich doczekac:shake: naszczescie jeszcze tydzien i luzik bedzie :p no w sumie to jeszcze 2 dni pon i wt. a potem laba:multi: Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Imbir1 napisał(a):fajnie macie, ja muszę pracować:-( biedna... :evil_lol: w sumie rozgladam si eza raca jakas dorywcza:razz: ale nic nie moge znalesc co by mnie ciekawilo :shake: za to w sobote ide do pracy :placz: a tak mi sie nie chce :angryy: Quote
teqquila Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 hehe no ja mam jakos tak do 22 sesje a potem wolne ale tylko do 1 lipca potem ide do pracy :) kaska mi sie przyda bo chcialam Tyska nad morze zabrac :) bo byl tylko raz i to na jeden dzien :) a tak mu sie podobalo :) Quote
Imbirka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A mnie się też marzy wyjazd nad morze do Wisełki, pod nosem mamy jezioro, a do morza 20min. przez Woliński Park Narodowy, tam jest raj:lol: Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 nojaniestety tylko na 1 dzien a dokladni na 1 noc ide :( i to za 150pln. i przeznaczam to na szkolenie:angryy: Quote
Imbirka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 hallo, hallo, co tutaj znowu taka cisza, a jak się Tysiu miewa?:lol: Quote
Recommended Posts