e.v.a Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Mam toster :razz::razz:[/FONT] buahaahhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Elo,a Tobie to się chyba stadko powiekszylo?:crazyeye: Quote
e.v.a Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Rinuś']Elo,a Tobie to się chyba stadko powiekszylo?:crazyeye: :crazyeye: no nie następna była u klockowiej :crazyeye: Quote
teqquila Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 nie bylam u klockowej przepraszam bardzo :diabloti: , stadko hm 4 psy i 3 koty raczej tak juz na stale a od czasu do czasu cos na tymczasie :p;) Quote
Rinuś Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='evaxon']:crazyeye: no nie następna była u klockowiej :crazyeye: A byłam i co z tego ? :diabloti::diabloti: [quote name='teqquila']nie bylam u klockowej przepraszam bardzo :diabloti: , stadko hm 4 psy i 3 koty raczej tak juz na stale a od czasu do czasu cos na tymczasie :p;) aaaa to pewnie masz wesoło :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Rinuś']A byłam i co z tego ? :diabloti::diabloti: chodziło mi o Justyne :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Efce chodzilo o kinder niespodzianke :diabloti: no wesolo jest a najabrdziej jak wszystko do lozka chce przyjsc :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='teqquila'] no wesolo jest a najabrdziej jak wszystko do lozka chce przyjsc :diabloti: :siara::roflt: Quote
Cieplutkaa. Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Witaj.! :loveu: Szukam fotek, szukam i nie widzę...:shake: A więc się upomnę...:evil_lol: Cieplutkie pozdrowienia od Cieplutkiej :razz: Quote
basia2202 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 cześć młoda :multi: ale sobie fryza strzeliłaś :cool3: jak piorun w rabarbar:diabloti::loveu: http://img44.imageshack.us/img44/6537/cimg8836.jpg ale ciekawa odmiana ;) buziaki dla fafli, a największe dla naszego starszego brata;) Quote
teqquila Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Witanos chciałam zakomunikowac ze u nas sporo zmian ale wszystko napisze jak wrocimy znad morza i zdjecia tez wstawie pozdrowionka :multi: Quote
Alicja Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 :razz:wracaj już z tego nadmorza ....mam nadzieje że nie z kolejnym piesem :lol: Quote
Cieplutkaa. Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Alicja']:razz:wracaj już z tego nadmorza ....mam nadzieje że nie z kolejnym piesem :lol: Popieram.! Popieram w zupełności.! :razz: Quote
aśka-od-dagona Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ojeju... ileż tego kochanego "tałatajstwa"... jak ja znikałam z dogo to ino Tyś był;) mogę jakąś skrócona historie przeczytać?;> Quote
basia2202 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 wróciłyście już, Tysiątka? :razz: bo na morskie foty czekam...;) Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Lepiej niech tak nie bedzie !!! chcemy ich spowrotemm !!! Quote
teqquila Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Siemanko dziewuszki wrocilismy i dzis znow nad wode uciekamy bo strasznie ladnie sie zrobilo. A wiec tak co u nas hm... prace mamy to juz wiecie, auto jedno sprzedalismy i kupilismy busa dokładnie vw t3 westfalia :) zdjecia wstawie pozniej ,tak wiec teraz w sumie mamy dom na kołach hehe :diabloti: a co u psow hm.. nad morze pojechalismy dla Tysa bo biedny choruje strasznie moze nie strasznie ale łapy z przodu mu puchna chodzic nie moze,chcilismy na razie bez antybiotykow to zaleczyc ale nie daje rady myslelismy ze moze morze to wyciagnie ale niestety nie udalo sie . Wet mnow ze moze to byc alergia na gronkowca. To wyglada tak ze miedzy palcami mu puchnie robi sie taki wielki babel ktory po jakims czasie peka i ze srodka wydobywa sie hm... ciecz jakas w sumie to do konca nie wiem bo raz jest prawie brazowa a czasem jak by czerwona z woda rozrobiona jutro jedziemy do weta bedziemy robic wymazy i badanie krwibo ostatni miał w zeszlym roku . Zbaczymy co to za cholerstwo. Nad morze był tylko Tyson dlatego ze choruje no i najstarszy jest ale dopiero teraz po wyjezdzie widze jak sie postarzał przez ten rok moze to tez wina tego ze łapy m dokuczaja ale to juz nie ten sam pies co kiedys juz czesciej spi niz sie bawi i to mnie dobija bo w sumie tys juz 8 latkow ma za nie dlugo . Reszta psow ma sie dobrze w sumie bardzo dobrze nie choruja . no i to chyba na tyle :) aha nie wrociłam z nastepnym psem jesli o to chodzi :) troche sie rozpisałam ale dlatego ze Tysio mnie martwi moze uda mi sie kilka zdjec wstawic a jak nie teraz to dopiero wieczorkiem jak wrocimy :) Quote
Alicja Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Trzymam :kciuki: za zdrówko Tysiaczka . Poróbcie wymazy i kup może do przemywania Manusan , albo spytaj weta czy możesz , ja wprawdzie stosuje jak Ozzulcowi coś wylezie ....Buziaki dla wsiech :calus: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 oooooj co sie dzieje z malym wielkim Tysiem...smutno mi ze biedaczek sie zle czuje :( niech ino szybko zdrowiejee nam :* Quote
ewka i haker Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 biedny Tysiek mam nadzieje ze wyjdzie co to i ze da sie leczyć niestety starość nie radość:( Quote
Recommended Posts