ewka i haker Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 zdrowka dla PUsi:loveu:i wiecej!!!!!!!!!!zdjec !!!!!!!:eviltong::diabloti: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='teqquila']my pakujemy psy w auto i w niedziele po swietach nad jezioro wybywamy na caly tydzien :loveu::diabloti: juz zise doczekac nie mozemy :) :p wow ....ale Wam fajniście ;) Quote
teqquila Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 my sie juz doczekac nie mozemy wyjazdu ... a to dalsze foty znad morza hehe chyba zimowe beda na wiosne :diabloti: Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a u Was jak zawsze lato :lol::lol: witajcie :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 :loveu::loveu::loveu:Tysiek w panierce mi sie podoba :loveu: http://img254.imageshack.us/img254/9089/cimg2235nd2.jpg a Nasze Życzonka w Galerii Życzeń ... na Blogaski ... link w podpisie ;) Quote
ewka i haker Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 wszstkiego najlepszego w 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: :p:p:p:p:p :lol::lol::lol::lol::lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ;););););) Quote
basia2202 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witamy Was w Nowym Roku! :laola: życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;) życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:) wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaków :loveu: :tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1: :cunao::cunao::cunao: Quote
basia2202 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 p.s. super morsko-plażowe fotaski:) Tysio panierowany z kołami do góry - boskiii!! :loveu: Quote
apple Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Bryyyy:loveu: krokiecik:evil_lol: http://img254.imageshack.us/img254/9089/cimg2235nd2.jpg Quote
basia2202 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Justyna, przeczytałam Twój opis na gg... co się z Tyśkiem dzieje? daj znać koniecznie!! co to za zatrucie?? mam nadzieję, że nic poważnego i wszystko będzie dobrze... odezwij się koniecznie!! czekam... buziaki i trzymamy kciuki za zdrowie Tysona Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 co się nie odzywasz, babsztylu? :eviltong: Quote
Aga K Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 witam Was ... niewiem czy sie cieszyc czy smucic i martwic super fottki, ale to co napisala Basia mnie niepokoi :shake: pozdrowki dla Ciebie Justynko i glaski dla fafla Quote
basia2202 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Aga K']witam Was ... niewiem czy sie cieszyc czy smucic i martwic super fottki, ale to co napisala Basia mnie niepokoi :shake: pozdrowki dla Ciebie Justynko i glaski dla fafla Tyśkowa milczy, to ja się odezwę... z Tyśkiem dobrze - struł się... ktoś musiał coś wywalić z trutką na szczury... załatwiał się z krwią... dostał serię zastrzyków... zwymiotował wszystko - jakieś chyba leki na to dostał, zamiast płukania żołądka... dobrze, że Tyśkowa szybko zareagowała, bo biedny Tyś mógł nie przetrwać... ale jest dzielnym chłopakiem! wyszedł z tego... ale swoje przeżył bidok... mam nadzieję, że nic się nie zmieniło i nadal z Tysiem dobrze wszystko Tyśkowa! daj znać, że żyjecie, że wszystko ok! Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 biedny Tysio ..... a tak sie polubily z moim faflem ..... myslalam , ze siem jakos spykniemy znow na spotkanko, ale teraz to niemozliwe raczej .... buziaski dla Tyskow :buzi: Quote
teqquila Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f96/aleksandrow-lodzki-zaginal-husky-131141/#post11758034 podnoscie jak mozecie Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ......................................... [FONT=Arial] pomóżcie [/FONT] Quote
teqquila Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Bylismy u weterynarza, kropka wzielismy do domu. -Ma rozwalone pluco, musial miec rekonstrukcje jego -Polamane zebra z przemieszczeniem -krwiaka na mostku -jest caly obity i posiniaczony -musi miec rurki w plucach z drenazem, z ktorego odsysane sa plyny -ma pelno sladow po ugryzieniach Dwa razy dziennie musimy byc u weterynarza z nim + odsysanie plynow i miejmy nadzieje, ze nie pojawi sie ropa, Co do Garo to jak nie bylo tak nie ma, nikt nic nie widzial:placz: Wszystkie schroniska i fundacje sa powiadomione Quote
Patisa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='teqquila'] Piaskowy boks - BOMBA!:loveu::lol: Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 :-( [FONT=Arial]Tysiaczki ....:kciuki:[/FONT] Quote
Recommended Posts