Mi. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 hej:multi: jejku jakie cudowne psiska:loveu: szczególnie Garo i Kropek :cool3: Tylko jaka cisza tutaj:eviltong: i musze niestety wygloscic skandal -- brak zdjęć:diabloti: Quote
basia2202 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 teqquila napisał(a): buziaki jakis spaceros by sie przydal no przydałby się... damy znać Wam na telefona, jak będziemy z Zuzolą w Łodzi ściskamy Was Wszystkich :loveu: Quote
teqquila Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 to musze Was zasmucic zdjecia bda dopiero jak z wakacji wrocimy :) jutro wyjezdzamy nad morze na co najmniej 2 tygodnie papapa do uslyszenia jak wrocimy :loveu::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no to udanych wakacji a gdzie jedziecie nad to morze?? i czekamy na duzo zdjec Quote
basia2202 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [B][COLOR=Purple]takim to się powodzi... co najmniej 2 tyg... ech... :roll: a na foty będziem czekać :loveu: [/COLOR][/B] Quote
teqquila Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Wrocilismy cali i zdrowi tylko z powiekszonym stadkiem :diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='teqquila']Wrocilismy cali i zdrowi tylko z powiekszonym stadkiem :diabloti::loveu: podaj stan personalny :diabloti: Quote
Hala Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Serdecznie pozdrawiam całą waszą rodzinkę. :) Quote
teqquila Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 3 psy plus jedna suczka:diabloti: Hala Witam :) Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='teqquila']3 psy plus jedna suczka:diabloti: Hala Witam :) :diabloti: a foty z podpisami gdzie ???? Quote
simbik Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='teqquila']Wrocilismy cali i zdrowi tylko z powiekszonym stadkiem :diabloti::loveu: [quote name='teqquila']3 psy plus jedna suczka:diabloti: Hala Witam :) Dobrze, że sprostowałaś :eviltong: o kogo stadko się powiększa, bo ja ostatnio też miałam taki opis na gadu :evil_lol:. Quote
teqquila Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 zaraz beda tylko zgram zdjecia a i aparat sie naprawil wystarczylo go 2 razy uderzyc :diabloti: Quote
teqquila Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='simbik']Dobrze, że sprostowałaś :eviltong: o kogo stadko się powiększa, bo ja ostatnio też miałam taki opis na gadu :evil_lol:. wiem i tez sie zastanawialam do poki przez tel nie powiedzialas :diabloti: Quote
teqquila Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Wiec tak niedzilea godziny popoludniowe wrocilismy z plazy troche zmeczeni sloncem . Sasiadka z pola namiotowego przychodzi i opowiada histroie o kudelku ktorego pogryzl amstaff. Pieska ratowali ludzie z pola bo wlascicielowi sie nie chcialo podniesc ,po czym jak jakas pani zwrocila mu uwage zaczal ja wyzywac ,zostala wezwana policja w tym czasie wlasciciel psa pozbieral zakrwawione patyki i wyrzucil gdzies w lesie psa zostawil przywiazanego przy przyczepie i poszedl na plaze jak gdyby nigdy nic .pies pogryziony uciekl w las po jakims czasie jednak wrocil na pole . Ogon we krwi, lapka wygieta pies w szoku wszytko go boli jak sie dotyka placze. Wiec malo co myslac po samochod i do weta tylko by malo tego bylo w naszym aucie w omedze poszla chodnica , dobrze ze bylo auto rodzicow chlopaka co prawda odpalic sie nie chialo ale na szczescie znalazl sie na polu mechanik ktory zrobil . wsadzilismy psa w samochod i do weta . my w Lubiatowie pojechalismy do Choczewa tam nie ma weta kazali jechac do Wejherowa a ze niedziela to nieczynne w koncu pokierowali nas do Gdyni tam jedna calodobowa nieczynna ale wkoncu trafilismy na czynna uff . Wet jak sie okazalo z sercem wzial psinke na obserwacje i mowi ze moze do schronu ja oddac, nie oddalismy umowilismy sie na telefon i ze ja zabierzemy ze soba .Okazało sie ze mala ma ogon pogryziony ale nie wyrwany rany w lapce i maly krwotok wewnetrzny i ogolne potuczenia i siniaki I tak oto nasze stadko powiekszylo sie o sunie kundelke Pusie :) o to Pusia Quote
ewka i haker Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 boze jaka historia:(:(:( teraz misia piekna suczka bedzie szczesliwa:D:D Quote
teqquila Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Pusia ma sie dobrze z psami tez sie zgrala wiec pewnie zostanie . Wet ktory ja przyjmowal wzial tylko za leki ktore musial podac za diagnostyke i za usg itp nic nie wzial Quote
teqquila Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 i zddjecioszki tak jak lobiecałam :diabloti: jeszcze prtzed wyjazdem Tyson Kropek Garo Quote
teqquila Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 i juz wakacje :) Tyson Kropek Garo zakopywanie Kropka Quote
Jagoda1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Wasz "psi tercet egzotyczny" zawsze mnie bawi, śmieszy, wzrusza...:lol: http://images29.fotosik.pl/263/30cfa7c9ce55056b.jpg Quote
Alicja Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 jaka była komenda :grins: http://images29.fotosik.pl/263/30cfa7c9ce55056b.jpg cze Tyśkowa :multi: Quote
e.v.a Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 http://images34.fotosik.pl/341/a5e3ac5b9cecf2ab.jpg :grin: biedny kropek...:evil_lol: czeeee:loveu: Quote
basia2202 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Alicja']jaka była komenda :grins: http://images29.fotosik.pl/263/30cfa7c9ce55056b.jpg cze Tyśkowa :multi: hahahah.. pewnie spocznij! :cool3: :evil_lol: a każdy spoczywa jak umi :diabloti: :eviltong: CZE TYSIANKOWA przygarniająca bidoki... dobre dziecko z Ciebie:loveu: cmokale:) foteczki widziałam, ale maaaałooo :roll: Quote
Recommended Posts