Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

Posted

hej:multi:

jejku jakie cudowne psiska:loveu: szczególnie Garo i Kropek :cool3:
Tylko jaka cisza tutaj:eviltong: i musze niestety wygloscic skandal -- brak zdjęć:diabloti:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

to musze Was zasmucic zdjecia bda dopiero jak z wakacji wrocimy :) jutro wyjezdzamy nad morze na co najmniej 2 tygodnie

papapa do uslyszenia jak wrocimy :loveu::evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='teqquila']Wrocilismy cali i zdrowi tylko z powiekszonym stadkiem :diabloti::loveu:

[quote name='teqquila']3 psy plus jedna suczka:diabloti:

Hala Witam :)

Dobrze, że sprostowałaś :eviltong: o kogo stadko się powiększa, bo ja ostatnio też miałam taki opis na gadu :evil_lol:.

Posted

[quote name='simbik']Dobrze, że sprostowałaś :eviltong: o kogo stadko się powiększa, bo ja ostatnio też miałam taki opis na gadu :evil_lol:.

wiem i tez sie zastanawialam do poki przez tel nie powiedzialas :diabloti:

Posted

Wiec tak niedzilea godziny popoludniowe wrocilismy z plazy troche zmeczeni sloncem . Sasiadka z pola namiotowego przychodzi i opowiada histroie o kudelku ktorego pogryzl amstaff. Pieska ratowali ludzie z pola bo wlascicielowi sie nie chcialo podniesc ,po czym jak jakas pani zwrocila mu uwage zaczal ja wyzywac ,zostala wezwana policja w tym czasie wlasciciel psa pozbieral zakrwawione patyki i wyrzucil gdzies w lesie psa zostawil przywiazanego przy przyczepie i poszedl na plaze jak gdyby nigdy nic .pies pogryziony uciekl w las po jakims czasie jednak wrocil na pole . Ogon we krwi, lapka wygieta pies w szoku wszytko go boli jak sie dotyka placze. Wiec malo co myslac po samochod i do weta tylko by malo tego bylo w naszym aucie w omedze poszla chodnica , dobrze ze bylo auto rodzicow chlopaka co prawda odpalic sie nie chialo ale na szczescie znalazl sie na polu mechanik ktory zrobil . wsadzilismy psa w samochod i do weta . my w Lubiatowie pojechalismy do Choczewa tam nie ma weta kazali jechac do Wejherowa a ze niedziela to nieczynne w koncu pokierowali nas do Gdyni tam jedna calodobowa nieczynna ale wkoncu trafilismy na czynna uff . Wet jak sie okazalo z sercem wzial psinke na obserwacje i mowi ze moze do schronu ja oddac, nie oddalismy umowilismy sie na telefon i ze ja zabierzemy ze soba .Okazało sie ze mala ma ogon pogryziony ale nie wyrwany rany w lapce i maly krwotok wewnetrzny i ogolne potuczenia i siniaki I tak oto nasze stadko powiekszylo sie o sunie kundelke Pusie :)
o to Pusia

Posted

Pusia ma sie dobrze z psami tez sie zgrala wiec pewnie zostanie . Wet ktory ja przyjmowal wzial tylko za leki ktore musial podac za diagnostyke i za usg itp nic nie wzial