ewka i haker Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a ich nadal nie ma http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9846217#post9846217 Quote
mia_mia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Juuuuuuuuuuustyyyyyyyyna!!! Pokaz Ziomka!!!!!!!!! Quote
teqquila Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 a bo mnie nie ma przy kompie juz tyle ile kiedys :) :evil_lol: nie mam czasu na dogo :-( ale postaram sie jakos to nadrobic :) Tyson ma sie bardzo dobrze :diabloti: a aparatu nie mamy bo ciagle go nie naprawilam nie zanioslam do naprawy hehehe Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='teqquila']a bo mnie nie ma przy kompie juz tyle ile kiedys :) :evil_lol: nie mam czasu na dogo :-( ale postaram sie jakos to nadrobic :) Tyson ma sie bardzo dobrze :diabloti: a aparatu nie mamy bo ciagle go nie naprawilam nie zanioslam do naprawy hehehe :mad:[FONT=Arial]:mad:druga Medorowa :angryy: dobrze że dałaś znać że żyjesz :diabloti:...............:eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Hejka No jak to tak aparatu do naparwy nie dac, oj wstydz sie hihi Quote
zuzolandia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 taaaaaaaaaaaaa bo Tyskowa tera loffff przezywa ;-)....przez to ni ma dla nas czasu ;-) i brum brumem sie rozbija po ziemi obiecanej ;-) KCM!!! Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='zuzolandia']taaaaaaaaaaaaa bo Tyskowa tera loffff przezywa ;-)....przez to ni ma dla nas czasu ;-) i brum brumem sie rozbija po ziemi obiecanej ;-) KCM!!! Cooooooooo Tyskowa nas dla jakieś nowej miłości zostawiła:crazyeye: Quote
zuzolandia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']Cooooooooo Tyskowa nas dla jakieś nowej miłości zostawiła:crazyeye: nooooooooooooooooooooooo na to wyglundo :placz::placz: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='zuzolandia']nooooooooooooooooooooooo na to wyglundo :placz::placz: Nas? NAS? NAS?:crazyeye: Quote
teqquila Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Siemano kochane :diabloti: jak widzicie czaami sie pojawiam mam dla Was dwie foty az :evil_lol: TYsio i Kropek piesek oczywiscie :evil_lol: bo Obok Julcia Kropek u nas na jakis czas moze na zawsze znaczy u Tzta pozniej bedzie weicej zdjec Kropka i Tysia razem i moze nawet Garo sie pojawi :cool3::evil_lol: Quote
madziorna Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='teqquila']Siemano kochane No proszę!!! :-o Kto nas zaszczycił obecnością w swojej własnej galerii... Oczom własnym nie wierzę... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Medorowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Alicja']:mad::mad:druga Medorowa :angryy: :B-fly::diabloti: Brry:multi::multi: Quote
e.v.a Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ho ho ho ktos tu z fotami szaleje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 hehe pewnie w poniedzialek beda fotaski 3 pieskow moich najkochanszych :evil_lol: ale inne tez sa kochane :eviltong: no mam troche czasu bo Tzt auto robi :) :evil_lol: Quote
apple Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Normalnie żes zaszalala z tymi dwoma fotami:diabloti: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 :mad::mad::mad:FOTY!!!!!!! odkąd ją w TV pokazują to sie z plebsem nie zadaje :eviltong::eviltong: Quote
teqquila Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Rybka_39 napisał(a):Cześć Tyśkowa! Witamy sie boksiowo;) Witanko :multi: apple napisał(a):Normalnie żes zaszalala z tymi dwoma fotami:diabloti: e no cio chyba lepiej dwie niz wcale :evil_lol: Alicja napisał(a)::mad::mad::mad:FOTY!!!!!!! odkąd ją w TV pokazują to sie z plebsem nie zadaje :eviltong::eviltong: oj tam nie prawda Alu nie prawda zajeta jestem :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 justa pozycz aparat i cos nowego daj:eviltong: Quote
apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Tyskowa ty choć tu lepiej - ja ci dobrze radze:mad: Quote
Recommended Posts