Jagoda1 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 POGODNYCH, SPOKOJNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY! Quote
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ŚMIGUS DYNGUS JUSTYŚKU:diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ...................jajko Ci przyniesłam ..... Quote
apple Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Justyśka.....no gdzie ty.......popekałas po tych świętach? Nie daj Boże....FRACAJ mnie tu natychmiast :mad: Quote
zuzolandia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 hiello moja Kanapecko ;-) gdziezes TY przepadla? Quote
apple Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Gdzie są moje Tysie Pysie:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Gdzie są moje Tysie Pysie:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] szwendajom siem po lodzkiej ziemi :evil_lol::evil_lol: brum brumem :evil_lol: Quote
teqquila Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [B][quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty ggulcowa....ty nic tylko bys na gadu - gadu gadu ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] no bo gadu gadu fajne jest [quote name='Izabela124.']Przyszlam sie przywitac[/QUOTE] Witam witam [quote name='zuzolandia']cze Kanapecko !!! jozem ciem trocha zielenizny przyniosla coby lepi ta sznita z bajlagom smakowala ;-) [IMG]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/rzezucha.jpg[/IMG] buzi buzi[/QUOTE] zielenina kcesz mnie doprawic :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejka A gdziv ty sie podziala?[/QUOTE] hehe zakochala [quote name='tygra']życzonka składamy [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756780&postcount=264[/url][/QUOTE] dziekujemy :) [quote name='Wyjątek']My tez z życzeniami............... smacznego jaja! :diabloti:[/QUOTE] dziekujemy smacznego jaja bylo pyszne [/B] Quote
teqquila Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [B][quote name='Izabela124.']Hej No i nadal cie nie ma :([/QUOTE] juz jestem [quote name='Jagoda*'][B][COLOR=green][FONT='Comic Sans MS'][SIZE=3]POGODNYCH, SPOKOJNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE] Dziekuje :loveu: [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=Green][B]ŚMIGUS DYNGUS JUSTYŚKU:diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Century Gothic][/FONT] [CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=Green][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_12_26v.gif[/IMG] :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/QUOTE] Dzapkowa oj byl mokry byl :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...................jajko Ci przyniesłam .....[IMG]http://images1.fotosik.pl/51/edfl4f98adx0z812.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Alu dziekuje :loveu: [quote name='Izabela124.']Witanko Tysonkowa :)[/QUOTE] Siemacha [quote name='ewka i haker']tyskowa nie moze dostac sie do kompa[/QUOTE] ju jestem ;)[/B] Quote
teqquila Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [B][quote name='Klaudia :-)']witanko Tysiki[/QUOTE] Siemacha [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Justyśka.....no gdzie ty.......popekałas po tych świętach? Nie daj Boże....FRACAJ mnie tu natychmiast :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] nie popekałam jestem cała :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witam sie i dzis :([/QUOTE] Siemanko [quote name='zuzolandia']hiello moja Kanapecko ;-) gdziezes TY przepadla?[/QUOTE] a no jestem tutaj i tam :loveu:[/B] Quote
teqquila Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [B][quote name='Medorowa']Cześć:hand::hand:[/QUOTE] Siemka Moderkowa [quote name='zuzolandia']helloooo!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Witaneczko :diabloti: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Gdzie są moje Tysie Pysie:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] juz sa misie pysie [quote name='zuzolandia']szwendajom siem po lodzkiej ziemi :evil_lol::evil_lol: brum brumem :evil_lol:[/QUOTE] hehe no szwendam siem szwendam zdjec ni bedzie bo aparat sie popsuł :-([/B] Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Witanko no nareszcie sie odezwalas, ale daj no jakies fotki:p Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeeee szwendacze :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ewka i haker Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 hej hej moze fotki?? bo zapomnina j jak tyson wyglada:evil_lol: Quote
amigo i ja Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Witanko dla Tyska i młodej gniewnej:diabloti:;) Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Century Gothic]Co ty tak przepadasz Tyskowa....zostaw to gg i choc do nas...tu jest fajniej:razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts