teqquila Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 apple napisał(a):Czeee moje wy Tysiace:loveu: Siema ma Rybo ma ewka i haker napisał(a):hej tyskowa:multi: jakies fotki:cool3: no moze beda :diabloti: Izabela124. napisał(a):Witanko gadulce siemka jakie gadulce :eviltong: Olusia napisał(a):Hej hej :grins: witanko ewka i haker napisał(a):tyskowa nie uwazasz ze czas na zmiane banerku:cool3::evil_lol: zima juz sobie poszla:multi::evil_lol::eviltong: a skad wiesz ze poszla a jak wroci :evil_lol: apple napisał(a):Oj Tyśkowa wracaj bo się pogniewamy :mad: hehe no przecie jestem :diabloti: ewka i haker napisał(a):no tyskowa gdzie jestes?? ttuutajjjj jestem :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Witanko A ty gdziv sie podziala? a duzo by opowiadac :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 no narescie:loveu::multi: nie wroci juz zima:eviltong: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No masz szczęście żeś się okazała.....przyznaj się wystraszyłas się doopolania?:razz: Quote
teqquila Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 ewka i haker napisał(a):no narescie:loveu::multi: nie wroci juz zima:eviltong: a jak wroci :diabloti: apple napisał(a):No masz szczęście żeś się okazała.....przyznaj się wystraszyłas się doopolania?:razz: ja zawsze mam szczescie nie nie wystraszylam sie :cool3::diabloti: Izabela124. napisał(a):Witanko Daj no jakies fotki moze jakies znajde :diabloti: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :multi::multi::multi:nawrócona Tyśkowa :loveu: Quote
teqquila Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:nawrócona Tyśkowa :loveu: ja sie nie nawracam tylko powracam :diabloti: Klaudia :-) napisał(a):witanko Tysiowa siema Klaudia gdzie zgubiłas misia?? :diabloti: Quote
teqquila Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 wiec bylismy na spcerku i Tysiek znalazł żabke Quote
madziorna Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 http://images32.fotosik.pl/178/a8f07f722072eed3.jpg => Najpierw mrówka, teraz żabka... Tyś lubi mniejszych kumpli chyba... ;-) Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Witanko Alv fajna zabka hihi Ps. Zapraszamy do siebie, bo jvszcze ciotka u nas nie bylas Quote
ewka i haker Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ale fajna zaba a tysiek jej nie chcial wszamac:evil_lol: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 jejku...a so to.......:evil_lol::loveu: http://images32.fotosik.pl/178/a8f07f722072eed3.jpg Quote
lafuma-82 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 To mówisz, że okiełznałaś Amisia a Klaudia bazuję teraz na Twojej ciężkiej pracy:eviltong:. To może i z moją Zarazą dasz sobie radę:razz: Zdjęcia z żabą są super, a Tyson nie próbował jej skonsumować? Quote
teqquila Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 lafuma-82 napisał(a):To mówisz, że okiełznałaś Amisia a Klaudia bazuję teraz na Twojej ciężkiej pracy:eviltong:. To może i z moją Zarazą dasz sobie radę:razz: Zdjęcia z żabą są super, a Tyson nie próbował jej skonsumować? hehe no nie chce sie chwalic ale tak to ja :diabloti: wczoraj na placu szkoleniowym troche sobie z nim pocwiczyłam nawet przekonal sie do faceta ktorego bardzo sie bał i machał ogonem do niego :multi::multi: nie wieadomo czy Klaudia sie podejmie wystawiania Amiga :diabloti: jak nie bedzie chciała moze ja to zrobie :eviltong: ale teraz sie dowarosciowałam :evil_lol: nie znam Twojej psinki i nie wiem z czym ma problemy uprzedzam ze ja tyz mam problemowego ale dajemy rade :diabloti: nie żabki nie zjadł on lubi małe stworzonka i je kocha bardzo najwyzej by ja wzia w paszcze i nosil :evil_lol: ale nigdy by nie zjadł :p Quote
lafuma-82 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Hmmm, która to Ty jesteś?????Jesteś na jakieś fotce u pani Asi na stronie??? Quote
Medorowa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pocałuj żabke w łapke tralalalalla;) Witajże mi:loveu::hand::hand: Quote
teqquila Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 amigo i ja napisał(a):Pocałuj tysieńku żabkę w łapkę:P moze krolewna bedzie :diabloti: madziorna napisał(a):http://images32.fotosik.pl/178/a8f07f722072eed3.jpg => Najpierw mrówka, teraz żabka... Tyś lubi mniejszych kumpli chyba... ;-) tak uwielbia mniejsze stworzenia :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Witanko Alv fajna zabka hihi Ps. Zapraszamy do siebie, bo jvszcze ciotka u nas nie bylas bylam kiedys nie dawno znaczy sie ale muszezajrzec znow Witanko ewka i haker napisał(a):ale fajna zaba a tysiek jej nie chcial wszamac:evil_lol: nie Tysik nie je żabek on nie francuz tylko niemiec :eviltong: tygra napisał(a):śliczna ta ropuszka niom tyz sie podoba evaxon napisał(a):ooo ale fajne znalezisko Tyśkowe Tysik tropiciel :evil_lol: apple napisał(a):jejku...a so to.......:evil_lol::loveu: http://images32.fotosik.pl/178/a8f07f722072eed3.jpg jak to co Tysio i żabka ;):evil_lol: Quote
teqquila Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 lafuma-82 napisał(a):Hmmm, która to Ty jesteś?????Jesteś na jakieś fotce u pani Asi na stronie??? nie nie ma mnie tam ja do P. Asi nie chodze :eviltong: Medorowa napisał(a):Pocałuj żabke w łapke tralalalalla;) Witajże mi:loveu::hand::hand: hehe Tysik ja pocalowal ale nie w łapke Witanos Quote
teqquila Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Wczoraj pol dnia spedzilismy na placu szkoleniowym :diabloti: rano agility potem szczeniaki no i PT hehe troche sobie posiedzielismy :diabloti: mam zdjecia tylko a agility bo na pt nie mial nas kto focic :diabloti: co robisz??:diabloti: pocwiczymy prose :evil_lol: zostawiła mnie uczymy zatrzymywania sie :evil_lol: Quote
Recommended Posts