apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='teqquila']GG zawsze siem liczy i nie sprzeczaj sie u mnie :evil_lol::eviltong:nie ładnie tak z gośćmi sie kłócić jeszcze się obrazą i se póją.....więc teraz powiedz ładnie.....tak Dżabuszkowa - masz racje:diabloti: Quote
teqquila Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 nie pojda bo zamkne drzwi na klucza i nie wyjda hehehe :diabloti: Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='teqquila']nie pojda bo zamkne drzwi na klucza i nie wyjda hehehe :diabloti: Jakaś taka niebezpieczna jestes :evil_lol: Quote
teqquila Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 ja niebezpieczna :-o no co Ty :eviltong: ja zawsze biezpieczna hehe niebezpieczna tylko dla nie ktorych :p Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='teqquila']ja niebezpieczna :-o no co Ty :eviltong: ja zawsze biezpieczna hehe niebezpieczna tylko dla nie ktorych :pNo to jusszzz mi ulgło....... :eviltong: Nie zaliczam się mam nadzieje do tej grupy ryzyka :razz: Quote
teqquila Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 tom dobrze ze ci ulglo :evil_lol: nie nie zaliczasz sie napewno Quote
apple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='teqquila']tom dobrze ze ci ulglo :evil_lol: nie nie zaliczasz sie napewno Ponownie mi ulgło :evil_lol: Quote
teqquila Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Dzapankowa nie za dobrze Ci :diabloti: Quote
apple Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='teqquila']Dzapankowa nie za dobrze Ci :diabloti:NIE!!:diabloti: Witaj Justyśko- zima u nas jak diabli....zasypało nam Jaworzno:placz:Ja kcem wiosne......zrób coś z tym przeca ty władza jesteś:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Przylazalm powidzivc dzien doberek Quote
teqquila Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='evaxon']siemanko ksieżycowe stworki:loveu: siema Eva :diabloti: [quote name='Izabela124.']Witanko Tysonkowa siemacha :p [quote name='apple']NIE!!:diabloti: Witaj Justyśko- zima u nas jak diabli....zasypało nam Jaworzno:placz:Ja kcem wiosne......zrób coś z tym przeca ty władza jesteś:evil_lol: u nas tyz zima ale tak troche sniegu brak za to zimno strasznie i u mnie rury popekały i nie mam wody i musze latac na dol po wode :evil_lol: i co szpanujesz :eviltong: [quote name='Izabela124.']Przylazalm powidzivc dzien doberek A witam witam [quote name='Medorowa']:diabloti::diabloti: i co siem cieszysz :diabloti: dobrze ci :diabloti::razz: Quote
Medorowa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='teqquila'] i co siem cieszysz :diabloti: dobrze ci :diabloti::razz: Zajebiście:loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Tysiolki ,Gastonki przyszły :p:p:p:p Quote
basia2202 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 cześć kobiałko :cool3: cześć Tysiaczku :loveu: Justyna... co do jutra... dogadujcie się z Julką i Inką wspólnie jakoś... mnie i Zuzki jutro niestety nie będzie :-( mam zasuw w robocie w tym tyg., nie dam rady... Julka do mnie dzwoniła... do Ciebie pewnie też będzie dzwonić... bo ona się szkoli i nie ma dostępu do netu... jak coś to ewentualnie mogę być przekaźnikiem :evil_lol: całusy!! poróbcie fotki fajne!! ja i Zuzka:) Quote
Izabela124. Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 hejka A ja siv znow z wami witam, a was nima :( Quote
teqquila Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko niedzivlne siemanko :p [quote name='tygra']cześć Tysiaczkowa :) Witam :p [quote name='Medorowa']Zajebiście:loveu::loveu: wiedziałam :evil_lol: [quote name='apple']Cześć wodociągu :diabloti::evil_lol: skad wiedziałas ze nie mam wody ?? :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko A gdzie wy? a witam w domu mnie nie bylo 2 dni :evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Tysiolki ,Gastonki przyszły :p:p:p:p ooo kogo ja widzem :multi: Witam [quote name='basia2202']cześć kobiałko :cool3: cześć Tysiaczku :loveu: Justyna... co do jutra... dogadujcie się z Julką i Inką wspólnie jakoś... mnie i Zuzki jutro niestety nie będzie :-( mam zasuw w robocie w tym tyg., nie dam rady... Julka do mnie dzwoniła... do Ciebie pewnie też będzie dzwonić... bo ona się szkoli i nie ma dostępu do netu... jak coś to ewentualnie mogę być przekaźnikiem :evil_lol: całusy!! poróbcie fotki fajne!! ja i Zuzka:) Spoko :) ju siem dogadały i siem zalapiesz na spotkanko bo za tydzien :) nie chce bys byla przekaznikiem :evil_lol: [quote name='Izabela124.']hejka A ja siv znow z wami witam, a was nima :( a witanko ju jestemy i zaraz beda foteczki :evil_lol: Quote
teqquila Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 i fotencje tak jak obiecałam hehehe Quote
Recommended Posts