ewka i haker Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 hej tyskowa super zdjecia:loveu:i ten tir Quote
zuzolandia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 wowowowowowo ile kokakoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale by bylo drinkoli ulalalal RUMun by sie lał kosmicznie !!!! ale fajna blue choinka ;-) witanko i pozdrawianko .....jeszcze tylko pare dni tralalalla Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :multi::multi::multi:Kakolkowe Tyśkowe :loveu::loveu::loveu:siuper :multi::multi: http://img514.imageshack.us/img514/2324/cimg9914nb5.jpg Quote
mia_mia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 wszedzie Manufaktura.. czuje sie przesladowana, a zaraz znowu do roboty.. witanko Tyśki:) Quote
amigo i ja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Siemka Tysonkowa i Tysio ;) W przyszłym roku znów bedziemy polować na tir-a (bądź panów:evil_lol:) od Coca- coli :cool3: , co?? Quote
teqquila Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='evaxon']ooo ale fajne brum brum:multi: dostane Mikołaja??:evil_lol: nie dostaniesz :eviltong: [quote name='ewka i haker']hej tyskowa super zdjecia:loveu:i ten tir siemaneczko a no tir fajny fajny:p [quote name='zuzolandia']wowowowowowo ile kokakoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale by bylo drinkoli ulalalal RUMun by sie lał kosmicznie !!!! ale fajna blue choinka ;-) witanko i pozdrawianko .....jeszcze tylko pare dni tralalalla hyhy pare dni ju sie doczekac nie moge kokakoli bylo hyhy bardzo duzo i mili panowie tyz byli :evil_lol: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Kakolkowe Tyśkowe :loveu::loveu::loveu:siuper :multi::multi: http://img514.imageshack.us/img514/2324/cimg9914nb5.jpg hyhy Tyskowie kolkaoli nie to oni nasi :evil_lol: [quote name='mia_mia']wszedzie Manufaktura.. czuje sie przesladowana, a zaraz znowu do roboty.. witanko Tyśki:) przesladowana a ktoz Cie sledziocha bo ja nie :evil_lol: [quote name='amigo i ja']Siemka Tysonkowa i Tysio ;) W przyszłym roku znów bedziemy polować na tir-a (bądź panów:evil_lol:) od Coca- coli :cool3: , co?? a no poewnie pewnie bedziemy czekac hyhy !! na panow chodz moze oni z lodzi byli :evil_lol: Quote
teqquila Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='zuzolandia']hellooooo;-) jzes jest wyjechana??? nie esce jestem wyjechana bede o 11 :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='teqquila']nie esce jestem wyjechana bede o 11 :evil_lol: :hmmmm: kaj wyjech.ujesz witanko Tyśkowe ;);) Quote
teqquila Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 wyje****e sobie do wawki hahaha dp ciotek bokserowych hihi na spotkanko :evil_lol: Quote
teqquila Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 o wykropkowali mnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='teqquila']wyje****e sobie do wawki hahaha dp ciotek bokserowych hihi na spotkanko :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...teraz już mnię się przypomnialo że z Bimberkową miałaś jechać ... ale macie fajnie:razz::razz: mnie też wypipkowało ...ale napisałam z kropeczką :eviltong: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :razz::razz:cze Wrócona.....:eviltong::multi::multi::multi: Quote
apple Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jako pierwsza w poniedziałek składam wizytę i o zdrówko pytam. Co słychać u was kochani!? Quote
teqquila Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 nie mam kubeczkow dopiero pewnie beda do mnie isc jak bedzie nowa edycja bo tamte sie pokonczyly hahaha :placz: a zdrowko dobrze moje dobrze a Tysik ma rozowe lapceki od plynu ktory zaczynamy stosowac na poduszeczki :evil_lol: a ja przy okzaji mam takie same palce haha moze pozniej zdjecia wstawie !! Witanko dla wszystkich :) Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='teqquila']nie mam kubeczkow dopiero pewnie beda do mnie isc jak bedzie nowa edycja bo tamte sie pokonczyly hahaha :placz: a zdrowko dobrze moje dobrze a Tysik ma rozowe lapceki od plynu ktory zaczynamy stosowac na poduszeczki :evil_lol: a ja przy okzaji mam takie same palce haha moze pozniej zdjecia wstawie !! Witanko dla wszystkich :) no poka te łapiszony :grins: Quote
teqquila Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 no ju no ju pokazujemy sliczne lapecki :evil_lol:i zle napisalam bo nie na poduszeczki a tam w srodek poduszeczek a zreszta na zdjeciochach zobaczycie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :evil_lol: buahahaha jaki róż:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts