Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jak wypije 3 to już pewnikiem nic nie zobacze .....koniec z piwem na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witanko Tyśkowe ;)............:hmmmm: tyskie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Tyśkowa, skończ no wreszcie z tym morzem bo guzdrzesz się tak, ze śnieg zdąży spaść, a Ty się w morzu jeszcze będziesz pluskać:cool3::diabloti:

:grin: buahahhaha

hej Tyśkowa:cool3:

Posted

witanko :) a fot mam jeszcze chyba z 500 :evil_lol: wiecie co wam powiem :) zglosilam Tyska na zawody Obedience 0 hehe pewnie bedzie siara na tych zawodach ale trudno :evil_lol::evil_lol: najwyzej wystartujemy za jakis czas jak sie podszkolimy :evil_lol::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Tyśkowa, skończ no wreszcie z tym morzem bo guzdrzesz się tak, ze śnieg zdąży spaść, a Ty się w morzu jeszcze będziesz pluskać:cool3::diabloti:

o taaa... Tyśkowa jest szybka jak.. pędząca lokomotywa :evil_lol:
aaale.. z drugiej strony... w sumie to miło będzie popatrzeć na słonko, fale, piach gorący... jak za oknem będzie śnieg i mróz :cool3:

przyszłam powiedzieć Wam dobranoc, Tysie... słodkich snów życzyć... no i .. buzi buzi dla Twego syneczka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Imbir1']Tyśkowa, skończ no wreszcie z tym morzem bo guzdrzesz się tak, ze śnieg zdąży spaść, a Ty się w morzu jeszcze będziesz pluskać:cool3::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i się uśmiałam z samego raniolka ;)

witanko Wilki Morskie :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Imbir1']Tyśkowa, skończ no wreszcie z tym morzem bo guzdrzesz się tak, ze śnieg zdąży spaść, a Ty się w morzu jeszcze będziesz pluskać:cool3::diabloti:
Buhahahahhahahahhaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='teqquila']witanko :) a fot mam jeszcze chyba z 500 :evil_lol: wiecie co wam powiem :) zglosilam Tyska na zawody Obedience 0 hehe pewnie bedzie siara na tych zawodach ale trudno :evil_lol::evil_lol: najwyzej wystartujemy za jakis czas jak sie podszkolimy :evil_lol::evil_lol:
:kciuki:

Co Ty mu robisz:hmmmm::turn-l:

http://images11.fotosik.pl/92/636cc2ad3db44746.jpg

Posted

mam nadzieje ze trzymaliscie kciuki za nas :evil_lol::evil_lol:
wiec tak mamy 77 punktow na 100 ocene bardzo dobra :evil_lol:ale najlepsze ze gdyby Tysik zaliczyl hopke mieslbysmy ocene doskonala :evil_lol::evil_lol: eh ten Tysik :evil_lol::evil_lol: