teqquila Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 czym sie miały umeczyc :razz::eviltong::p:evil_lol::evil_lol: a z Julia sie nachodziłysmy troszke po giełdzie :evil_lol::evil_lol: moze wieczorkiem beda nowe fotaski jak wroce do domku :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 teqquila napisał(a):czym sie miały umeczyc :razz::eviltong::p:evil_lol::evil_lol: a z Julia sie nachodziłysmy troszke po giełdzie :evil_lol::evil_lol: moze wieczorkiem beda nowe fotaski jak wroce do domku :evil_lol::evil_lol: Czekam:multi::multi: Quote
teqquila Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Madzia na co czekasz?? :evil_lol::evil_lol: no wiesz tu jeszcze los musi zadecydować :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 teqquila napisał(a):Madzia na co czekasz?? :evil_lol::evil_lol: no wiesz tu jeszcze los musi zadecydować :evil_lol::evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Madziara wstan nie muszisz na kolana przede mnie padac :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 madzia i medor napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol::diabloti:przebudź się kobito ...nie klinkaj:razz: Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 cześć Tyśkowa, cześć Tysiek!! :multi: wróciłyśmy z Zuzanką do świata :cool3: a co tu tak skromnie zdjęcioszków?;) ja myślałam, że jak mnie nie było, to pani strażniczka się nie obijała.. a tu widzę, że jednak się obijała :cool3: no nie gadaj Tyśkowa, żeś tak mało tych fot napstrykała :evil_lol: P.S. no i.. jak mnie nie było... to widzę, że się Tigrowa z Tyśkową prawie pobiły o ratownika :evil_lol: dziewczyynyy... tego kwiatuuu (tfu... tych ciachów;) ) to pół światu:p starczy dla każdej!! hehe.. tylko dobrze symulować, że Was coś tam boli:eviltong: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 cze Marudne Tyśkowe...:evil_lol:...:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Tysieńki to dziś cały dzień przespały? :cool3: gdzie jesteście kochani? :cool1: Quote
teqquila Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 ja zarobiona jezdem :) i nie mam czasu musze sie spakowac naszykowac na wyjazd i zalatwic sprawy w Sozie :) wiec zdjecioszki hm... nie wiem kiedy beda :evil_lol: :evil_lol: tylko nie bijcie mnie za to :evil_lol: :evil_lol: Quote
ferraribox Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Przyszłam odwiedzić Taysonka:loveu: I ferraroboksiki też:loveu: Quote
Agga Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pcze paskudy ...wpadłam do was powiedzieć dzień doberek:multi::multi::multi: No starsza wiekiem i od paskud nam mówi:mad::evil_lol: Pani Alicjo tak nie wolno:cool3: Quote
teqquila Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 basia2202 napisał(a):cześć Tyśkowa, cześć Tysiek!! :multi: wróciłyśmy z Zuzanką do świata :cool3: a co tu tak skromnie zdjęcioszków?;) ja myślałam, że jak mnie nie było, to pani strażniczka się nie obijała.. a tu widzę, że jednak się obijała :cool3: no nie gadaj Tyśkowa, żeś tak mało tych fot napstrykała :evil_lol: P.S. no i.. jak mnie nie było... to widzę, że się Tigrowa z Tyśkową prawie pobiły o ratownika :evil_lol: dziewczyynyy... tego kwiatuuu (tfu... tych ciachów;) ) to pół światu:p starczy dla każdej!! hehe.. tylko dobrze symulować, że Was coś tam boli:eviltong: toz to wiem ze tego kwatu to pol swiatu !! ja siem z gadzinka nie bede biła bom w sumie rozne goosty mamy :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):cze Marudne Tyśkowe...:evil_lol:...:eviltong::eviltong::eviltong: czemu marudne :evil_lol: :evil_lol: Alu :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a):czesc Tysieczki:loveu: cze gadzino :evil_lol: :evil_lol: basia2202 napisał(a):Tysieńki to dziś cały dzień przespały? :cool3: gdzie jesteście kochani? :cool1: nie my nie spimy my odpoczywamy :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 ferraribox napisał(a):Przyszłam odwiedzić Taysonka:loveu: I ferraroboksiki też:loveu: Witanko :multi: :multi: :multi: sliczny boksik :loveu: :loveu: Agga napisał(a):No starsza wiekiem i od paskud nam mówi:mad::evil_lol: Pani Alicjo tak nie wolno:cool3: bo my takie paskudki jezdesmy :evil_lol: :evil_lol: Ala tyz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witamy Tysiowy domek, przygotowania trwają, czy zakończone? Quote
basia2202 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 heej Tysiątka w słoneczny poranek :multi: wielki buziak w nochala od Zuzanki dla starszego brata :loveu: jak tam Tyśkowa... ponton już spakowałaś?;) bo może by tak do Szwecji pontonem? :cool3: :diabloti: Quote
basia2202 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Weż także paszport...:razz: aaa tam.. paszport.... Tyśkowi przeprawią się do Szwecji cichaczem ;) misja top secret :lol: Quote
Recommended Posts