Kate I Luka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Tysiulki, łikenda mamy, wskakiwać na dogo :p Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Pozdrawiamy Tysika i Pancię.:lol: To Mika? To ja Ci odpowiem ;) Tak to Mika:p:p Śliczne fotki:loveu: Quote
ferraribox Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witam się po długiej nieobecności:lol: Super fotki!!!!!!!!!!!!!!! Quote
teqquila Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 no to troche zdjec :) hm.. moze troche wiecej niz troche :) a tak wogole wiecie co wczoraj moj pies odwalil a wiec przyjechala policja zeby zabrac kolesia z pola bo tam sie awanturowal i takie tam :diabloti: chcieli go do samochodu wsadzic a on sie szarpal a moj pies jak zobaczyl to w ich strone ze szczekiem :diabloti: panowie policjanci razem z tym pijoczkiem staneli w bezruchu :lol: i sie patrza :P a ja za Tyskiem leciala :eviltong: eh powiedzialam ze on nie lubi pijockow :diabloti: ale sie nie ciepiali slowem sie nie odezwali :diabloti: ale pijocek chociaz szybko do bryki wsiadl :diabloti: a ludzie to tera mnie sie bac beda :P:D bo wczoraj wiecorem duzo ludkow bylo :diabloti: oka oka teraz zdjecia :) Quote
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='teqquila']no to troche zdjec :) hm.. moze troche wiecej niz troche :) a tak wogole wiecie co wczoraj moj pies odwalil a wiec przyjechala policja zeby zabrac kolesia z pola bo tam sie awanturowal i takie tam :diabloti: chcieli go do samochodu wsadzic a on sie szarpal a moj pies jak zobaczyl to w ich strone ze szczekiem :diabloti: panowie policjanci razem z tym pijoczkiem staneli w bezruchu :lol: i sie patrza :P a ja za Tyskiem leciala :eviltong: eh powiedzialam ze on nie lubi pijockow :diabloti: ale sie nie ciepiali slowem sie nie odezwali :diabloti: ale pijocek chociaz szybko do bryki wsiadl :diabloti: a ludzie to tera mnie sie bac beda :P:D bo wczoraj wiecorem duzo ludkow bylo :diabloti: hahaha:lol: :lol: :lol: Tyś jeszcze psem poliyjnym zostanie:grin: jedna łapka.... druga łapka.... trzecia i czwarta... popacz mamo prawie brzuszek pomoczyłem:multi: hahaha on jets przeslodki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Tysio, jako praworządny obywatel pomaga...:evil_lol: Szkoda, ze nie zdjęć z akcji... "...który mnie przegoni...";) Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A skąd wiesz, gdzie pracujesz???:roflt: Tajemnica służbowa:cool1: teqquila napisał(a): Madzia Tys w nowej obrozy Zauważyłam:grins::loveu: Ślicznie :loveu: Quote
DORRAG Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ale Tysiowi ślicznie w tej obróżce:loveu: :loveu: Quote
teqquila Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Witam wszystkich :) teraz tak jak obiecalam zdjecia z taplanka z poniedzialku :) Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Wszystkie fotki naprawdę świetne:multi::multi::multi: Ale mieliście fajowy spacerek:p Quote
Imbirka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 już Ci ukradłam:p jak by Ci się mocno nudziło to czekam na kolejną serię:diabloti:;) Quote
teqquila Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 a no nudzi mi siem i wstwie jeszcze kilka :) za nie dlugo :) Quote
Imbirka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 teqquila napisał(a):a no nudzi mi siem i wstwie jeszcze kilka :) za nie dlugo :) jak dobrze, że Ci się nudzi:p to ja czekam niecierpliwie na resztę:lol: Quote
teqquila Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 no i nadciaga dalsza czesc zdjec :) jeszcze beda natepne :) a oto Julia :razz: Quote
Imbirka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 bosszzz, co za obciach:cool3::oops: no dobra, idem w takim razie dokonać kradziejstwa:p Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='teqquila'] Świetne:loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 buahahaha:grin: a ten zółty stworek to jaka rasa??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nono dziewczynki piekny spacerek :D Quote
Recommended Posts