Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no to troche zdjec :) hm.. moze troche wiecej niz troche :)
a tak wogole wiecie co wczoraj moj pies odwalil
a wiec przyjechala policja zeby zabrac kolesia z pola bo tam sie awanturowal i takie tam :diabloti: chcieli go do samochodu wsadzic a on sie szarpal a moj pies jak zobaczyl to w ich strone ze szczekiem :diabloti: panowie policjanci razem z tym pijoczkiem staneli w bezruchu :lol: i sie patrza :P a ja za Tyskiem leciala :eviltong: eh powiedzialam ze on nie lubi pijockow :diabloti: ale sie nie ciepiali slowem sie nie odezwali :diabloti: ale pijocek chociaz szybko do bryki wsiadl :diabloti: a ludzie to tera mnie sie bac beda :P:D bo wczoraj wiecorem duzo ludkow bylo :diabloti:
oka oka teraz zdjecia :)

Posted

[quote name='teqquila']no to troche zdjec :) hm.. moze troche wiecej niz troche :)
a tak wogole wiecie co wczoraj moj pies odwalil
a wiec przyjechala policja zeby zabrac kolesia z pola bo tam sie awanturowal i takie tam :diabloti: chcieli go do samochodu wsadzic a on sie szarpal a moj pies jak zobaczyl to w ich strone ze szczekiem :diabloti: panowie policjanci razem z tym pijoczkiem staneli w bezruchu :lol: i sie patrza :P a ja za Tyskiem leciala :eviltong: eh powiedzialam ze on nie lubi pijockow :diabloti: ale sie nie ciepiali slowem sie nie odezwali :diabloti: ale pijocek chociaz szybko do bryki wsiadl :diabloti: a ludzie to tera mnie sie bac beda :P:D bo wczoraj wiecorem duzo ludkow bylo :diabloti:

hahaha:lol: :lol: :lol: Tyś jeszcze psem poliyjnym zostanie:grin:

jedna łapka....

druga łapka....

trzecia i czwarta...

popacz mamo prawie brzuszek pomoczyłem:multi:

hahaha on jets przeslodki:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
A skąd wiesz, gdzie pracujesz???:roflt:

Tajemnica służbowa:cool1:
teqquila napisał(a):

Madzia Tys w nowej obrozy

Zauważyłam:grins::loveu: Ślicznie :loveu:

Posted

buahahaha:grin: a ten zółty stworek to jaka rasa??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nono dziewczynki piekny spacerek :D