Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No masz szczęście:cool1: :cool1: Karmy są całkiem smaczne, tzn. zależy które:siara: :loveu: [quote name='teqquila'] Quote
teqquila Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 mi najbardziej smakuja ciasteczka zwierzaki te zolte mniam :) w sumie smakuja jak vibovit :evil_lol: mam pro plan :P tak w nawiasie :P Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='teqquila'] :grin::grin: buahahaha :loveu: :loveu: :loveu: jak uroczo Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 teqquila napisał(a):mi najbardziej smakuja ciasteczka zwierzaki te zolte mniam :) w sumie smakuja jak vibovit :evil_lol: mam pro plan :P tak w nawiasie :P Ani jednego, ani drugiego nie próbowałam :sadCyber: Podzielisz się:diabloti: :razz: :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ale słodki Tysiu łapeczki moczy No Justynka, zlitowałaś się... wystraszyłaś się najazdu dogomaniaczek :cool3: Quote
drzalka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 He ... ładniutkie foty.:loveu: . moja to do wody niewejdzie .. Quote
DORRAG Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Cześć:p Tysiu sprawdza czy ciepła woda:evil_lol: :loveu: Quote
teqquila Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 a no wiec dogo znow dziala i my powracamy :) na wystawie bylismy sobie :) i nowa obrozke kupilismy sobie :D a tak wogole to jeszcze 3 miesiace i na wakacje jedziemy sobie :D oki macie zdjecia Tyska oczywiscie :) Tysio uczy sie chodzic na 2 lapach :) Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='teqquila']a no wiec dogo znow dziala i my powracamy :) na wystawie bylismy sobie :) i nowa obrozke kupilismy sobie :D a tak wogole to jeszcze 3 miesiace i na wakacje jedziemy sobie :D oki macie zdjecia Tyska oczywiscie :) Pkazać nową obróżkę i zdjęcia z wystawy;):loveu::loveu: Ziąbulki śliczniuche:p Quote
teqquila Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 obroza rogza czarna z drutem kolczastym :) a fotki beda ale malo boksow mam :P bo padalo :P a na razie nie mam czasu bo dzis zebranie w strazy i muszem leciec:) Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 teqquila napisał(a):obroza rogza czarna z drutem kolczastym :) a fotki beda ale malo boksow mam :P bo padalo :P a na razie nie mam czasu bo dzis zebranie w strazy i muszem leciec:) Czekam na modela w nowej kolczastej obróżce:diabloti::loveu::loveu: To trzym siem strażniku texsasu;):loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: witanko :multi: Quote
Kate I Luka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 słodki Tysiulek :loveu: Cześć Justysio-Tysie :multi: Quote
ferraribox Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Witam tańczącego i jego pańcię:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ania-shira Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Tysio uczy sie chodzic na 2 lapach :) Pierwsza fotka jest super jak sie usmiecha bomba :lol: uśmiałam się :multi: A ta druga to raczej nauka tańca rap czy hip hop :lol: Quote
teqquila Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 hm... z nauke tanca sobie odpuscimy :D my bardziej wolimy agility :) choc troche sie ostatnio hm... opuscilismy sie troche :D :) Quote
e.v.a Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 teqquila napisał(a):hm... z nauke tanca sobie odpuscimy :D my bardziej wolimy agility :) choc troche sie ostatnio hm... opuscilismy sie troche :D :) :evil_lol: w wstawianiu fot tez sie pousciliscie:evil_lol: witanko:multi: Quote
Medorowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :siara::siara::siara: Chciałm tylko przypomnieć, że dalej czekam na fotki Tyśka w nowej obróżce:siara: Quote
Imbirka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Justyna, ty leniuchu:cool3: dawaj foteczki Tyśka, a ja widziałam przystojniaka w obróżce:p:eviltong: Quote
teqquila Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Julia sama doradzalas :) Madzia Drzalka Ewa jeszcze troche sie naczekacie bo mam jeszcze zdjecia z kwietnia do wstawienia :diabloti: na razie jestem na zajeciach :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Justynka... Ty sobie jaj nie rób z tym niewstawianiem fotek Tyśka :mad: Quote
Recommended Posts