drzalka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hejka.. tak tak.. wtorek fajny dizonek.. i jak cieplutko:loveu: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Tyśki, cholera siarcista;) , wracacie wkońcu:mad: Quote
teqquila Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 a Witajcie witajcie :) my teraz duzo jestesmy poza domem :)pogoda sliczna nie ma co siedziec w domciu :) ateraz jeszcze babcia sie rozchorowala i troche wiecej roboty mam :P a ida swieta trzeba porzadki porobic :Pokna pomysc :lol: zaraz moze jakies fotencje skombinuje ale nie obiecuje :P :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ooo paczcie paczcie kto to nas swoja obecnoscia zaszczycil:diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 teqquila napisał(a):a Witajcie witajcie :) my teraz duzo jestesmy poza domem :)pogoda sliczna nie ma co siedziec w domciu :) ateraz jeszcze babcia sie rozchorowala i troche wiecej roboty mam :P a ida swieta trzeba porzadki porobic :Pokna pomysc :lol: zaraz moze jakies fotencje skombinuje ale nie obiecuje :P :evil_lol: :hand: Skombinuj, skombinuj :cool3: Quote
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: Wpadamy i witamy się:lol: Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No i co... Justynka nieskombinowała... tylko smaka narobiła na Tysia :-( Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dzieńdoberek!!! czy mamy się obejść smakiem? :razz: Quote
Imbirka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Justynaaaaaa, bo jak wpadnę na Tofilów z...:mad::mad::mad:, to sobie przypomnisz w końcu o nas:cool3::evil_lol: Nie wiem czy już wiesz, że po świętach jedziemy w odwiedziny do Rokiego, za Kochanówką, więc się szykuj:evil_lol::-D Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Niech zające i barany pospełniaja Twoje plany, porzuć wszystkie rozterki, bo to czas wielkiej wyżerki, ponadto Świąt w szczęście owocnych życzy króliczek Wielkanocny. Quote
bonita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosferka była miła, a zajączek uśmiechnięty - przyniósł wreszcie te prezenty:p Wszystkiego Najlepsiejszego z okazji Świąt Wielkanocnych życzy Bonita :) Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim, stołu bogatego, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Quote
Aga K Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Hejka Tyśki ;) może w to nie uwierzysz, ale ostatnio o was myślałam ;) gdzie sie znajduje ten Tysio z łódzkiego forum ;) pozdrawiam :buzi: Quote
mar....ka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nie miałam okazji złozyc zyczeń. Wsztrkiego naj, naj, naj. Tez czekamy na zdjecia. Quote
teqquila Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Przepraszam Was dziewczyny !! ale mialam tak straszne swieta !! nikoomu nie zycze !! nie wiem jak zaczac ale znalazlam kota na dzrewie przesiedzial 4 doby na nim i nikt nie chcial mi pomoc go zdjec !! dzwonilam pod 998 tam ze nie moga schron ze nie ma sprzetu ! ze do strazy ja znow tam pod 998 a tam ze do inzyniera miasta ten to juz wogole bezczel jeden !! eh szkoda nawet slow na takiego bydl...!! kot nie jadl nie pil 4 dnia ten ze sam sobie zejdzi ! eh popgly mi dziewczyny z forum miau tam tez jest cala historia jak bedziecie chcialy dam link !zadzwonioa wkoncu do strazy dla zwierzat obiecali pomoc i pomogli tyle ile mogli bo im tez wszyscy odmawiali !! dziweczyna z miau dzwonila po gazetach moze oni by pomogli !! wkoncu wpadlam na pomysl ze mam znajomego w strazy co prawda w poszukiwawczo ratowniczej z psami ale tylko oni pomogli przyjechali i pomogli !! straz dla zwierzat tez byla i zalatwila weta za darmo jutro jade !no i jeszcze przed chwila dzwonili zapytac sie jak kotek sie czuje!! tyle stresu mialam ze jak juz tego kota miaalm na rekach to siedzialam i ryczalam :D Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ojejku:crazyeye: :crazyeye: Ale kotek już u Ciebie:razz: Daj linka:lol: Quote
teqquila Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 tak u mnie jest ale tylko na tymczasie tutaj sa cale nasze perypetie http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=58610&postdays=0&postorder=asc&start=0 a to zdjecia z akcji tylko kilka bo baterie mi siadly w takim momencie i juz u mnie po jedzonku a tutaj taki duzy jestem :) Quote
Recommended Posts