Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a Witajcie witajcie :) my teraz duzo jestesmy poza domem :)pogoda sliczna nie ma co siedziec w domciu :) ateraz jeszcze babcia sie rozchorowala i troche wiecej roboty mam :P a ida swieta trzeba porzadki porobic :Pokna pomysc :lol: zaraz moze jakies fotencje skombinuje ale nie obiecuje :P :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
a Witajcie witajcie :) my teraz duzo jestesmy poza domem :)pogoda sliczna nie ma co siedziec w domciu :) ateraz jeszcze babcia sie rozchorowala i troche wiecej roboty mam :P a ida swieta trzeba porzadki porobic :Pokna pomysc :lol: zaraz moze jakies fotencje skombinuje ale nie obiecuje :P :evil_lol:

:hand:
Skombinuj, skombinuj :cool3:

Posted

Justynaaaaaa, bo jak wpadnę na Tofilów z...:mad::mad::mad:, to sobie przypomnisz w końcu o nas:cool3::evil_lol:
Nie wiem czy już wiesz, że po świętach jedziemy w odwiedziny do Rokiego, za Kochanówką, więc się szykuj:evil_lol::-D

Posted

Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało,
by szyneczka nie tuczyła, atmosferka była miła,
a zajączek uśmiechnięty - przyniósł wreszcie te prezenty:p

Wszystkiego Najlepsiejszego z okazji Świąt Wielkanocnych

życzy Bonita :)

Posted

Przepraszam Was dziewczyny !! ale mialam tak straszne swieta !! nikoomu nie zycze !! nie wiem jak zaczac ale znalazlam kota na dzrewie przesiedzial 4 doby na nim i nikt nie chcial mi pomoc go zdjec !! dzwonilam pod 998 tam ze nie moga schron ze nie ma sprzetu ! ze do strazy ja znow tam pod 998 a tam ze do inzyniera miasta ten to juz wogole bezczel jeden !! eh szkoda nawet slow na takiego bydl...!! kot nie jadl nie pil 4 dnia ten ze sam sobie zejdzi ! eh popgly mi dziewczyny z forum miau tam tez jest cala historia jak bedziecie chcialy dam link !zadzwonioa wkoncu do strazy dla zwierzat obiecali pomoc i pomogli tyle ile mogli bo im tez wszyscy odmawiali !! dziweczyna z miau dzwonila po gazetach moze oni by pomogli !! wkoncu wpadlam na pomysl ze mam znajomego w strazy co prawda w poszukiwawczo ratowniczej z psami ale tylko oni pomogli przyjechali i pomogli !! straz dla zwierzat tez byla i zalatwila weta za darmo jutro jade !no i jeszcze przed chwila dzwonili zapytac sie jak kotek sie czuje!! tyle stresu mialam ze jak juz tego kota miaalm na rekach to siedzialam i ryczalam :D