teqquila Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Madzia obrozka stara :lol: :) nowa hm... moze bedzie mial w maju :) Quote
Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 teqquila napisał(a):Madzia obrozka stara :lol: :) nowa hm... moze bedzie mial w maju :) Ja jej chyba jeszcze nie widziałam:p śliczna jest:razz: Quote
mar....ka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Hej , fajne zdjęcia i widzę, że pierwsza kapiel zaliczona:evil_lol: A kocurek cudny. Przypomina mi mojego strego kotecka, który niestety źle skończył. Kiedys teściowa spusciła swojego psa, on dorwał kota i podgryzł mu gardło. Quote
teqquila Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Madzia jak nie jak tak poszukaj wczesniej na zdjeciach :P nowa bedzie w maju tyz rogza :) pol zacisk :D Majoka to straszne chociaz ja za kotami tak srednio :P mam alergie na ich siersc :D a tak wogole wiecie ze jak dzis ja zakladalam Tyskowi to sie okazala za ciasna skubaniec nie zle pzytyl a w zeszlym roku znaczy przed zima byla za luzna :P Quote
ferraribox Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Całuski dla boksia,pozdrowionka dla pańci:loveu: Quote
Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 teqquila napisał(a):Madzia jak nie jak tak poszukaj wczesniej na zdjeciach :P nowa bedzie w maju tyz rogza :) pol zacisk :D Majoka to straszne chociaz ja za kotami tak srednio :P mam alergie na ich siersc :D a tak wogole wiecie ze jak dzis ja zakladalam Tyskowi to sie okazala za ciasna skubaniec nie zle pzytyl a w zeszlym roku znaczy przed zima byla za luzna :P A który wzór:razz: :razz: Jaki Tysiek ma wogóle obwód szyjki :razz: Mój Medor też przytył - 1kg:diabloti: Quote
teqquila Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 ferraribox dzieks za pozdrofionka Tys ucalowany Madzia sa takie nowe wzory o taka tylko pol zacisk tylko nie wiem czy czerwona czy niebieska a Tys ma teraz jkaos obwod okolo 58 cm :) Quote
Imbirka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 teqquila napisał(a): a Tys ma teraz jkaos obwod okolo 58 cm :) czyli więcej niż Justyna w pasie:diabloti::eviltong::evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 teqquila napisał(a):ferraribox dzieks za pozdrofionka Tys ucalowany Madzia sa takie nowe wzory o taka tylko pol zacisk tylko nie wiem czy czerwona czy niebieska a Tys ma teraz jkaos obwod okolo 58 cm :) Fajne są:lol: Ta niebieska mi się bardziej podoba, ale ja mam obsesję na punkcie tego koloru;) Quote
e.v.a Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ło boziu jaki on delikatny:loveu: moja by cala wbiegla odrazu i sie jeszcze polozyla :placz: Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 lustereczko, lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie Cześć :):multi: :multi: :multi: Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cudne zdjecie ślicznego Tysia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 a Tyśki byli dzisiaj u mnie w pracy:multi: na Tysia czekał komitet powitalny, moja szefowa jakby mogła to pierwsza odemnie by Tyśka witała:evil_lol: Quote
leemonca Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 a mnie tam nikt nie odwiedza, do wszystkich mam tak daleko :sad: dzieńdoberek!!! Quote
Kate I Luka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Imbir1 napisał(a):a Tyśki byli dzisiaj u mnie w pracy:multi: na Tysia czekał komitet powitalny, moja szefowa jakby mogła to pierwsza odemnie by Tyśka witała:evil_lol: Ale Wam miło... Tysiątka - zapraszam też do Katowic... już znacie drogę :p :p Quote
DORRAG Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Cześć Tysie:p leemonca napisał(a):a mnie tam nikt nie odwiedza, do wszystkich mam tak daleko :sad: dzieńdoberek!!! Do mnie też nikt wpaść nie chce:placz: Quote
Medorowa Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Brry, brry Tyśki:lol::lol::lol: Czekamy na fotki:razz: Quote
Kate I Luka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Hop hop, Tysiątka :candle: :candle: :candle: znów zajrzycie w weekend jak mnie nie będzie :-( Quote
Recommended Posts