teqquila Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 a to Bimbrowej :evil_lol: [quote name='Imbir1'] Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 teqquila napisał(a):fotki Klaudi Kasia on trzymal ta smycz w mordzie :P:d a wygląda jakby się zaparł na całego ;) Quote
teqquila Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 no bo ktos tak zdjecie zrobil :diabloti: i kolejne zdjecioszki Quote
teqquila Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 a to kolejne [quote name='Klaudia :-)'] i zapoznanie z dziwną butelką(Justyna przedstaw zdjęcie tego dziwnego obiektu) a co to takiego tam leży??? chyba jednak nie będe sprawdzał nie próbuj mnie tam zaciagnąć,bo jestem silniejszy a oto sprawczynie :P Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Tak, butelki bywają napprraaaawwdę przerażajace :smhair2: :smhair2: :smhair2: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :crazyeye: ale wypas butelka:D tylko ze ja zywca nie lubie:razz: :evil_lol: ale i tak mi sie podoba:loveu: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Justyna nie śpij, bo fotki trzeba dalej wstawiać:eviltong: Quote
Kate I Luka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tysiaczki, a gdzie Wy wczoraj całą niedzielę się podziewaliście??? Quote
teqquila Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 hehe naczekalyscie sie co :P :evil_lol: no ale teraz sie biore ostro za wstawianie fotek :) b mam ich jeszcze od groma :P:d ciekawe przez kogo :D :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 a zobacz jaką Tysio ma niewzruszoną minę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no właśnie... "a niech se poskacze":evil_lol: Quote
teqquila Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 i ciag dalszy :) Julia spoczko :) Kasia no agility tylko przez Tysiolka mojego :P za chwilke beda nastepne tylko musze obrobic :) Quote
Kate I Luka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 TYSIU: albański: Te dua angielski: I love you arabski: Ohiboka bułgarski: Obiczam te chiński: Wo ai ni czeski: Miluji te duński: Jeg elsker dig esperanto: Mi amas vin estoński: Mina armastan sind filipiński: Mahal ka ta fiński: Minä rakastan sinua francuski: Je t´aime grecki: S´agapo hiszpański: Te quiero holenderski: Ik houd van jou islandzki: Eg elska thig irlandzki: Taim i' ngra leat japoński: Watakushi wa anata o aishinasu litewski: Asz milu tawia łaciński: Te amo lub Vos amo niemiecki: Ich liebe dich portugalski: Te amo rosyjski: Ja ljublju tiebja rumuński: Te jubesc serbski: Volim te szwedzki: Jag älskar dig turecki: Ben sni sviyorum węgierski: Szeretlek włoski: Ti amo Quote
teqquila Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Kasia :calus: Tysio kazal przekazac :) a tutaj dziewczyny zrobily zdjecie jak gonilam Bimbra :mad: Quote
Klaudia :-) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 teqquila napisał(a):hehe naczekalyscie sie co :P :evil_lol: no ale teraz sie biore ostro za wstawianie fotek :) b mam ich jeszcze od groma :P:d ciekawe przez kogo :D :evil_lol: Ja nawet wiem kto zrobił tyle fotek:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Kate I Luka'] grecki: S´agapo Wiecie, ile ja się kiedys uczyłam, żeby to słowo wypowiedzieć:shake: :shake: :shake: A i tak się nie nauczyłam:diabloti: Padam z zachwytu :mdleje: :razz: [quote name='teqquila'] Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Justyna, a gdzie reszta foteczek co?:mad::evil_lol: Tylko nie mów, że w aparacie:diabloti: Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dobrydzionek :) Pańcie i ich pchełki ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Toż to duże i poważne psy są , o np tu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts