Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Justyna napisała mi, że może dzisiaj się uda:multi: nasza TP S.A. jak zwykle odwala numery:mad: Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Imbir1 napisał(a):Justyna napisała mi, że może dzisiaj się uda:multi: nasza TP S.A. jak zwykle odwala numery:mad: TPSA do nas dziś dzownila , Łukasz sie wqrwil na maxa :angryy: :angryy: :angryy: W zeszlym tyg przyszla faktura, a oni dzis dzownia z afera za jest nie zaplacone, i jesli do piatku nie zaplacimy, to nam fona odlaczą... Co za debile skonczone. Gdyby nie to ze mamy neostrade, to zrezygnowalibyśmy z nich od razu :angryy: :angryy: :angryy: Quote
teqquila Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 no my juz wrocilimy mam nadzieje ze juz na zawsze i ze okna na swiat znow mi nie odetna :P tak zakrecili ze sami nie wiedzieli o co chodzi :P eh no ale najwazniejsze ze juz jestesmy mamy troche sniegowych zdjec tylko musze jakies programiki poinstalowac bo mamy nowy komputerek :P Quote
e.v.a Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ooo Tyski :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
leemonca Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kate I Luka napisał(a):TPSA do nas dziś dzownila , Łukasz sie wqrwil na maxa :angryy: :angryy: :angryy: W zeszlym tyg przyszla faktura, a oni dzis dzownia z afera za jest nie zaplacone, i jesli do piatku nie zaplacimy, to nam fona odlaczą... Co za debile skonczone. Gdyby nie to ze mamy neostrade, to zrezygnowalibyśmy z nich od razu :angryy: :angryy: :angryy: zgadzan się z tobą, że to debile. Nam swgo czasu przysłali fakturę na prawie 600 zł!!! podobno mieliśmy połączenia z Łotwą i jeszcze z czymś tam... Po kłótniach żeśmy przeszli do dialogu i teraz płacimy 48 zł ( ciągle są jakieś promocje ;) ) za telefon i mamy stałe łącze. A TZ-towi firma zwraca 80 zł za internet :diabloti: Quote
Medorowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć Tysiątka:loveu: Czekamy na nowe zdjęcia:razz: Quote
teqquila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 no witam witam jak milo ze sie za nami steskniliscie :) zdjec nie mamy i szybko nie bedzie trzeba posciagac jakies programy :) Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Justyna ściągaj programik jak najszybciej bo nie możemy się doczekać foteczek Tysika:cool3: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :mdleje: wchodze patrze a tu fotek brak :mdleje: Quote
teqquila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 dobra mam jeszcze stare te sprzed zimy :) zaraz je odbrobie i jak juz beda to wstawie :P Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 jakto z przed zimy?:mad: a zimowe to kiedy? bo zima to już się kończy:cool3: Quote
teqquila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 no wiec postaralam sie i mam zdjecia sprzed zimy bo te z zimy beda pozniej po kolei :Ptrzeba nadrobic prawda :P:evil_lol: troche sie bawie programikiem :) wiec wybaczcie :) http://img54.imageshack.us/img54/6624/17722028wb3.jpg http://img54.imageshack.us/img54/980/89838981um6.jpg Quote
Medorowa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Tysik i jego mały aporcik :roflt: :roflt: Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Się pewno trochę zmęczył żeby go podnieść :) Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='bonita']Się pewno trochę zmęczył żeby go podnieść :) haha to co ma powiedziec Justyna haha Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Tysiu... patrze na Ciebie i siem rozpływam :loveu: :loveu: :loveu: Ale fotek coś mało... nie zaspokoiły mnie :shake: :shake: :shake: Quote
tygra Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ale śliczny portret - on ma taka minę poważną i trochę od niechcenia Quote
Recommended Posts