simbik Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 bellatriks napisał(a):mrocznie się na tym waszym agility zrobiło - w takiej ciemnicy trenujecie... brr Ta ciemnica na zdjęciach to kwestia kiepskiej lampy błyskowej w aparacie:evil_lol: . Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 majoka bardzo duzo czasu poswiecalam bo my zaczelismy od PT choc do tej pory mamy egzamin nie zdany:d bo jakos tak zawsze wychodzi :P z pt to cwiczylismy 4 razy w tygodniu w szkole dla psow a oprocz tego kazdego dnia po 15 min :P a agility to tak roznie ale przewaznie 2 razy w tygodniu tylko tez nie zawsze :P bo pancia len czasmi :P simbik racja kiepska lampa :P ale postram sie kupic zewnetrzna to bedzie inaczej imbir tak Tysik ma taki sam kocyk :P nie bylo mnie bo czasu nie mialam i nadal nie mam z zajec sie urwalam by do Was zajrzec :P a Klaudia ma jeszcze zdjecia ktorych nie wstawila pozdro Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cześć Justynko, buziaki dla Tysona ;) ;) ;) Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 haha ale sie rozgadalas :eviltong: czesc:cool3: Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 a no siem rozgadalam chyba z tydzien mnie nie bylo :P jak nie wiecej :) zaraz uciekam bo musze na autobus :P i do domciu wiec do zobaczenia hm.. dopiero po nowym roku :) juz wtedy powinnam miec u siebie necik :multi: Quote
tygra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 WESOŁYCH,SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, DUŻO PREZENTÓW, SMACZNOŚCI NA STOLE ORAZ WSPANIAŁEJ ZABAWY W NOC SYLWESTROWĄ I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻYCZĄ CI BEATA Z SUCZYDŁAMI I RESZTĄ LUDZKO-ZWIERZĘCEGO TOWARZYSTWA Quote
bellatriks Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Klaudia :-)'] Klaudia Ty się strzeż, bo jeszcze Cię zbanują za spam Quote
Klaudia :-) Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Już nawet życzeń nie można złożyć???? Quote
bellatriks Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Klaudia :-)']Już nawet życzeń nie można złożyć???? Ależ można, ale za wstawianie karteczek do wszystkich galerii Evelina banuje.:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22909 Quote
Klaudia :-) Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 OK,Natalia usunę część karteczek z życzeniami:-) Quote
Imbirka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 no właśnie, ja za to dostałam już bana:cool3::angryy:, jak dla mnie paranoja:cool3: Quote
Klaudia :-) Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Julia ja też tak uważam tym bardziej,że są to świąteczne kartki,a jak ktoś w każdym temacie wpisze ten sam wierszyk to już nie dostanie bana. Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
Imbirka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Quote
DORRAG Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [SIZE=2]W dniu Bożego Narodzenia; Dziś składamy ci życzenia, Aby raźniej w duszy było, Aby ci się dłużej żyło, Aby szczęścia i radości, Pomyślności i miłości Z życia nigdy nie ubyło, Aby ci się lepiej żyło. W życiu bez smutku i cierpienia, Oto moje są życzenia. Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007... Quote
Agga Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 NO widze to Evelina będzie miała pełne rece roboty. Ależ skoczny psiaczek Quote
Recommended Posts