Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a oto filmik Tysiatkowy
http://www.zippyvideos.com/6355826226400126/tapik/

a u mnie na swieta rodzinka przyjezdza :P ale i tak tylko kupuje tylko jeden prezent dla Tysia :P a swieta lubimy choc bez sniegu to tak dziwnie tak to bysmy balwanka ulepili a tu nici

a amstafka to jedna z ulubionych kolezanek Tyska :( szkoda dlatego ja Tyska zawsze trzymam na smyczy dopiero na polu lub w parku spuszczam bo to nie pierwszy pies ktory tak skonczyl u nas

Posted

tak to ja tam obok :P hehe ledwo co za nim nadarze :P a mu to juz w krew weszlo :P takie skakanie :D i jak juz rano sie szykuje to pies sie doczekac nie moze :P
a tak to powiem wam ze szybko zalapal o co chodzi w agility mielismy kilka problemow no ale :P sie z nimi uporalismy :P

Posted

hejka:multi:, kurcze, jak patrze na Tyśka, to aż się boję ile będziemy musieli z Imbirem znowu ćwiczyć:cool3: Bimber pamięta tylko jak się skacze, a do tunelu pewnie znowu mi nie będzie chciał wejść
Po nowym roku szykujemy się na treningi spowrotem:roll:

Posted

Jestem po dwrażeniem filmu, mam czasem problem z przywoływaniem Kany do nogi, stąd jeszcze większy podziw. Dużo czasu poswiecasz na cwiczenia????

Jesli sie nie mylę, w tle widziałam drugiego boksia???

Brawa dl Tysonika :klacz:

Posted

[quote name='Imbir1']Justyny nie ma, a tu eria zrobiła im świąteczny banerek i avatarek:multi::lol:
ale śliczne... Tysik wracaj, bo tu takie piękności na Ciebie czekają :multi: :multi: :multi:

Buahahaha, jaki rozkrok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: