teqquila Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 a dziekujemy :) mi tez sie podoba :) ale mam na oku jeszcze jedna z rogza taka czarna polaciskowa :P zastanawiam sie juz pol roku nad nia :D no i dla Was jeszcze kilka zdjec mam :) ale kilka bo spac ide juz :) Quote
simbik Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ale ma tutaj super filmowy, luzacki uśmiech :cool3: , nic tylko się zakochać :loveu: . Quote
Kate I Luka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='teqquila'] Witaj Tysonku, a cóż to za zatroskana minka ? Quote
teqquila Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Ula vel Tomek! Witam u siebie w galerii :) zagladajecie czesciej :P i zalozcie galerie swoim psiakom :) simbik ja juz od 5 lat jestem szalenie zakochana w takim menie zwanym Tysonikiem :P Kate zatroskana bo pani juz 5 raz kazala wchodzic i zchodzic z tej gorki by zdjecie zrobic :D:Dktore i tak nie wyszlo tak ja powinno :D i natepne foteczki juz ostatnie :) jam jestem krol a tutaj scenka jak z filmu k911 badz komisarz Tyson :P smutne sopjrzenie psa gdy tzreba do domku wracac :P Quote
Medorowa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ale śliczne zdjęcia:loveu: :loveu: :lol: Czy Tysik Rysik ma nową obróżkę <rogza>:cool3: Quote
Kate I Luka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='teqquila'] hau hau hau... ale jestem czadowy :razz: Quote
Klaudia :-) Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cześć Ula,buziaki dla Ałka i Daisy:-) Justyna ostatnio zaszalałaś z tą ilością fotek i oby Ci tak już zostało:-) Quote
teqquila Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 no niestety musze was zasmucic!! od jutra juz nie bedzie mnie na dgm :( przez jakis czas bo mi necik jutro odlacza :( wiec do zobaczyska za jakis czas a jak bede miala jakies zdjecia to dam komus na plycie by wrzocil do Tyskowej galeri:) Quote
e.v.a Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 teqquila napisał(a):no niestety musze was zasmucic!! od jutra juz nie bedzie mnie na dgm :( przez jakis czas bo mi necik jutro odlacza :( wiec do zobaczyska za jakis czas a jak bede miala jakies zdjecia to dam komus na plycie by wrzocil do Tyskowej galeri:) :crazyeye: jak to.???? tak nie wolno:shake: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
teqquila Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 czasani zycie jest brutalne !! ale postaram sie szybko zalatwic necik by za duzo nie stracic :)a zreszta ja nie wiem jak bez dgm wytrzymam :P bo ja jetem uzalezniona :Pwiec moze za jakis miesiac sie zobaczymy!! Quote
e.v.a Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 teqquila napisał(a):czasani zycie jest brutalne !! ale postaram sie szybko zalatwic necik by za duzo nie stracic :)a zreszta ja nie wiem jak bez dgm wytrzymam :P bo ja jetem uzalezniona :Pwiec moze za jakis miesiac sie zobaczymy!! :evil_lol: pewnie po kawiarenkach bedziesz buszowac:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :( :( :( pa pa Tysonku, do zobaczenia szybciutko Quote
Imbirka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 hehe, Justyna nie wytrzyma i bedzie zaglądać, zaobaczycie:evil_lol: Quote
teqquila Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 no wiec juz mam spowrotem necik :) i mam dla was kilka zdjec Tysika Quote
e.v.a Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 czesc:multi: ale dlugo was nie bylo :evil_lol: Quote
teqquila Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 cze dla niektorych to wiecznosc :P:diabloti: Quote
Medorowa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ale jestem przystojny:razz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A nie mówiłam, że długo bez nas nie wytrzyma:evil_lol: :cool3: ;) Buziaki dla ślicznego Tysia:loveu: Quote
Kate I Luka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='teqquila'] oj pięknie biegniesz Tysonku, prosto w moje ramoina :D Quote
teqquila Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 no pewnie ze bez was nie idzie wytrzymac :) z Julia sie widzialam w sobote u Buni w sprawie onko !! a i przy okazji Julia sobie cos kupila i pewnie jak juz to bedzie u niej obfoci :P a tutaj zeza mam i krzywe zeby tez :diabloti: Tysik wycalowany :) biegnie w ramiona by dac buzi :) Quote
Kate I Luka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='teqquila'] Tysik wycalowany :) biegnie w ramiona by dac buzi :) super, super, super... uwielbiam boksiowe buziaki :multi: Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 teqquila napisał(a):n..... a i przy okazji Julia sobie cos kupila i pewnie jak juz to bedzie u niej obfoci no to papla jedna:cool3: Justyna, dopiero w środe przywiozą:lol: Quote
Kate I Luka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 teqquila napisał(a): a i przy okazji Julia sobie cos kupila i pewnie jak juz to bedzie u niej obfoci :P Imbir1 napisał(a):no to papla jedna:cool3: Justyna, dopiero w środe przywiozą:lol: A czy to przypadkiem nie jest to COŚ takiego ruszającego sie nadmiernie w tylniej części ?? :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 hehe, niestety nie, to jest wyjątkowo statyczne:evil_lol: i oby jak najdłużej;) Quote
Recommended Posts