Jump to content
Dogomania

Wspólna galeria Tysona,Garo i Kropka psów z ksiezyca od str 384

Recommended Posts

Posted

a dziekujemy :) mi tez sie podoba :) ale mam na oku jeszcze jedna z rogza taka czarna polaciskowa :P zastanawiam sie juz pol roku nad nia :D
no i dla Was jeszcze kilka zdjec mam :) ale kilka bo spac ide juz :)

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ula vel Tomek! Witam u siebie w galerii :) zagladajecie czesciej :P i zalozcie galerie swoim psiakom :)
simbik ja juz od 5 lat jestem szalenie zakochana w takim menie zwanym Tysonikiem :P
Kate zatroskana bo pani juz 5 raz kazala wchodzic i zchodzic z tej gorki by zdjecie zrobic :D:Dktore i tak nie wyszlo tak ja powinno :D
i natepne foteczki juz ostatnie :)

jam jestem krol

a tutaj scenka jak z filmu k911 badz komisarz Tyson :P

smutne sopjrzenie psa gdy tzreba do domku wracac :P

Posted

no niestety musze was zasmucic!! od jutra juz nie bedzie mnie na dgm :( przez jakis czas bo mi necik jutro odlacza :( wiec do zobaczyska za jakis czas a jak bede miala jakies zdjecia to dam komus na plycie by wrzocil do Tyskowej galeri:)

Posted

teqquila napisał(a):
no niestety musze was zasmucic!! od jutra juz nie bedzie mnie na dgm :( przez jakis czas bo mi necik jutro odlacza :( wiec do zobaczyska za jakis czas a jak bede miala jakies zdjecia to dam komus na plycie by wrzocil do Tyskowej galeri:)

:crazyeye: jak to.???? tak nie wolno:shake: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

czasani zycie jest brutalne !! ale postaram sie szybko zalatwic necik by za duzo nie stracic :)a zreszta ja nie wiem jak bez dgm wytrzymam :P bo ja jetem uzalezniona :Pwiec moze za jakis miesiac sie zobaczymy!!

Posted

teqquila napisał(a):
czasani zycie jest brutalne !! ale postaram sie szybko zalatwic necik by za duzo nie stracic :)a zreszta ja nie wiem jak bez dgm wytrzymam :P bo ja jetem uzalezniona :Pwiec moze za jakis miesiac sie zobaczymy!!

:evil_lol: pewnie po kawiarenkach bedziesz buszowac:evil_lol:

Posted

no pewnie ze bez was nie idzie wytrzymac :) z Julia sie widzialam w sobote u Buni w sprawie onko !! a i przy okazji Julia sobie cos kupila i pewnie jak juz to bedzie u niej obfoci :P
a tutaj zeza mam i krzywe zeby tez :diabloti:

Tysik wycalowany :)

biegnie w ramiona by dac buzi :)

Posted

teqquila napisał(a):
n..... a i przy okazji Julia sobie cos kupila i pewnie jak juz to bedzie u niej obfoci

no to papla jedna:cool3:
Justyna, dopiero w środe przywiozą:lol:

Posted

teqquila napisał(a):
a i przy okazji Julia sobie cos kupila i pewnie jak juz to bedzie u niej obfoci :P

Imbir1 napisał(a):
no to papla jedna:cool3:
Justyna, dopiero w środe przywiozą:lol:

A czy to przypadkiem nie jest to COŚ takiego ruszającego sie nadmiernie w tylniej części ??
:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: