zuza911 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Jakże smutne jest życie psa w schroniskowym boksie... Każdego, bez względu na wiek i rasę. A co dopiero chorego, w dodatku tak poważnie. Tragedia chorych psów w schroniskach jest tym większa, że ich szanse na adopcję są bliskie zera. Większość kończy swoje życie w przytulisku. Można więc powiedzieć, że Amcia dostała prezent od losu. Zamiast krat ma teraz człowieka, który o nią dba. Człowieka, który mimo przeciwnościom wziął Amcię do siebie, zapewnił jej dom tymczasowy. Niestety tragedia naszej suni wcale nie kończy się w tym miejscu. Amcia nie może na stałe pozostać tam, gdzie przebywa. Wręcz przeciwnie, jak najszybciej potrzebuje domku stałego, bądź innego tymczasu. Ma zdiagnozowanego raka ucha, co prawdopodobnie będzie wymagało operacji. Na razie czekamy na wyniki badań. Amcia jest bardzo pogodną, przyjazną sunią. Kocha ludzi, jest bardzo oddana swojej obecnej opiekunce. Nastawiona też pozytywnie do obcych, łagodna. Lubi towarzystwo innych psów- obecnie mieszka z dwoma i świetnie się dogadują. Jest pieskiem grzecznym, przychodzi na wołanie. Ma około 4 lat. Kontakt w sprawie adopcji: 501 584 602 lub 781 071 701 lub pw. Obecnie ma ogłoszenia: allegro.pl Pupile bono-polska.pl ojej.pl pajenczyna.pl pineska.pl animalia.pl gumtree.pl vetmozga.pl petworld.pl autogielda.pl adopcjapsa.pl rozglos.net anonseogloszenia.pl najpewniej.pl mammisia.pl petsy.pl vendito.pl e-zwierzak.pl adpedia.pl olx.pl szybko-sprzedam.pl sprzedasz.pl tablica.com pchlitarg.info.pl neeon.pl bstok.pl ogloszenia.e-podlasie.pl ogloszenia.jard.pl bialystok.biz.pl gieldabialystok.pl Quote
zuza911 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Po niedzieli dokładne wyniki i będzie wiadomo czy da się coś z tym zrobić:roll: Quote
Bakteria Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 To w ramach podniesienia zapytam czy jest szansa na lepsze zdjęcia, bo te takie wiesz.. trochę mało ogłoszeniowe :lol: Quote
zuza911 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 szanse zawsze są:cool1: popytam, mam nadzieję, że da się coś zrobić. na razie ma ogłoszenia na szybko z tymi co są Emila, mogłabyś wrzucić na astki? bo ja nie mam konta:oops: Quote
Bakteria Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja też już czemuś nie mam :???: Zrobili tam jakiś remont i moje konto znikło ... Quote
Recommended Posts