Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja właśnie znalazłam temacik, żeby samemu zrobić zabawkę. Jakoś wcześniej widziałam ten temat i mnie nie zainteresował.
Jak zobaczyłam, że to się robi metodą Filofun, to od razu wiedziałam o co chodzi. ;) Jak byłam mała często bawiłam się w te zawijasy i pewnie coś tam pamiętam! ;)

A w ciuchlandach można znaleźć zabawki dla psów? Taak? :D

Posted

nie takie dla psow ale jakies pilki maskotki, moja sie takimi lubi bawic ona nie gryzie ani nie polyka, lubi tylko z maskotek wypruwac to co w srodku i odrywac oczy:D

a gdzie znalazlas ten temacik, daj popatrzec;)

Posted

Właśnie nie bądz skąpa daj link do temaciku:p

I bez formy graficznej życzenia.

Zająca świrusa
Mokrego dyngusa
Smacznego jajeczka
Jasnego poranka
I z cukru baranka !!!
;))

Posted

[quote name='sunshine']

A tak w ogóle to gdzie ta galeria Taami?! Normalnie nie pojadę z Tobą w żadne Bieszczady jak galerii nie założysz:P Ona jest tak śliczna że trzeba się chwalić :D[/QUOTE]
Sliczna to jestes Ty, a żaba to po prostu atrakcyjna psia panienka :D przypomnij mi teraz w weekend to cos sie wykombinuje :)
Jak tak stawiasz sprawe to galeria powstanie w podskokach :D

Posted

co do tego naglego zwrotu akcji, co mialem w zębach ziemie to chodzilo oczywiscie o sprawdzenie skuteczności hamulców :) iśka pamięta o wszystkim, a przecież BHP jest najwazniejsze :D

Posted

Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa.
Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych,
życzą Claudia i Capri. ;*