Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Wiesz, dopóki nie wpadasz do każdej napotkanej wody i dziewczyna się dyscyplinuje to OK ;P
Ja kiedy widzę że baski zaczyna zajmować się węszeniem ziemi, to go mobilizuje to szybszego biegu....oczywiście kiedy kombinuje, to go dyscyplinuje FE i dalej do przodu.. ale to nei zawsze wychodzi, pies to pies hehe :D[/QUOTE]

Obiecuję że jak zaliczę pierwszą kąpiel to się pochwalę hehehehe :D Mama ostatnio mi powiedziała że mam zrezygnowac bo to na prawdę niebezpieczne...a ja na to " przecież mówiłam" :D...rodzice, nie uwierzą póki nie zobaczą:P

[quote name='ere77e2']Ja robie identycznie, taamiśka ma dosc, ledwo biegnie, wącha wszystko dookoła, to motywuję ją krzyczac: "go go go, jedziemy ...."i biegnac nie zwraca na nic uwagi oprocz tego, zeby jej pan nie wjechał w tyleczek :D[/QUOTE]

hiehie ale raz Ci numer z odwrotem zrobiła :D

A tak w ogóle to gdzie ta galeria Taami?! Normalnie nie pojadę z Tobą w żadne Bieszczady jak galerii nie założysz:P Ona jest tak śliczna że trzeba się chwalić :D

Posted

juz nadrobilam fotki i nowinki
fajnie ze jezdzicie, u mnie z Ajlu by sie nie dalo bo Ajlu lubi gryzc kolka potrafi pociagnac mnie jak jedzie jakis rower kolo mnie i sie nie da z nia;)
lubie czytac twoje komentarze do fotek:D

i wzajemnie tez WESOLYCH SWIAT ZYCZE!!!

:)

Posted

Ja tak miałam ale jakiś czas temu nauczyłam się chodzić wcześniej bo szkoła i Shira tak mi dawali popalić że padałam jak mucha...:D ale jaka szczęśliwa :D

Posted

ja tez lubie posiedziec o tej porze i czesto tez siedze na bazarkach bo lepiej smiga dogo nie muli...
i mniej osob tez jest tak spokojniej;)
no i ogolem ja to w nocy zyje a w dzien narzekam ze sie nie wyspalam:D

Posted

u mnie nocny spacerek jest obowiazkowo, ja potrafie o 2 isc z Ajlu polazic po osiedlu:D
a jak wracam z pracy o 23 to zawsze z nia chodze, i pozniej dogo i tak nie spie po nocach
jak na rano ide do pracy to czasmi sie nie klade spac, bo jak zasne o 3 a musze o 5 wstac to wiadomo ze nikt mnie nie dobudzi:D
a Ajlu spi razem ze mna rano tylko z mama cicho wychodzi na spacer, gorzej z kotem bo o 5 potrafi wsza wstac;) i siedzi u mamy pozniej...

Posted

A z automatem czasem jak pranie się zbije w kulę to świruje:P

Ale bez spania to ja bym nie mogła Asia :O Ja jak zarwę nockę to śpie tak jak głowę przytulę:P Dla mnie min. to jest 2, 3 godziny snu a najlepiej to 7 godzin od 23 do 6 rano lub 8 ale tylko od 22 jeśli później to za długo :D wtedy jest najlepiej:D No i jak się kładę całkiem wycieńczona świeżym powietrzem :D

Posted

hmm znam świetnych producentów sprzętu ale zabawek nie...

Ja ostatnio kupiłam w bricomarshe kawał liny holowniczej bo zwykłe sznurki Shira w jeden dzień załatwiała :D 1m 7 zł i teraz się z nim nie rozstaje, katuje nim wszystkich;D

Lecę spać bo jutro duuuuzo pracy mnie czeka :D Dobranoc dziewczyny:D