sunshine Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Hmmm wiesz...Baskieku pierwsze sledy kupiłam jak miał może ze 3 lata nawet.. wcześniej biegał przy rowerze na guardach zwykłuch też sie nadają na początek, ale lepiej poczekać jeszcze troszkę z kupnem, bo ona jeszcze troche na boki sie rozrośnie...Mój Baski był szczupak kiedyś, potem go rozbiło troszkę... Ja jak sobie kupie w połowie marca jakoś nowe sledy bo mi schudł i terz są za duże na niego... za długie nie wiem ja różnicy w nim nie widze a jednak musi być bo już niepasują......mogę Ci moje sprzedać za 20 zł...to nie pieniądz duży hehe ;) Oczywiście o ile będą na nią dobre...bo ja mam XL...pomierz sobie ją dokładnie....gdzieś wynajdę jak psa zmierzyć do kupna sledów...albo może na manmat.prv.pl napisać do nich i się zapytać jak psa pomierzyć i jak dopasować rozmiar... ;) O, super by było:) Jak ją obmierzałam wstępnie do 3rdPOLE to mi XL wychodziło ale mam wrażenie że źle ją mierzyłam... Chociaż ona jest większa niż normalne huskie:P więc wszystko możliwe, z kolei jest szczurem wyścigowym^^ Popatrzę na stronie manMata i pomierzę:) Maks i Spark napisał(a):Cześć Dziewczyny:) Siemka wilczki:) Shirai - Koki napisał(a):Hej robaczki !!!!!!!!!!!! czesc kojotki:P Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A co masz za temat na matukrę mała ;> ?? Quote
sunshine Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Motyw zbrodni doskonałej. Omów zagadnienie na podstawie tekstów kultur różnych epok. Tak mniej więcej:P A ty ;>? Quote
WeronikaM Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ok, już od godziny szukkam zdjęć Jana Pawła II z 4 pielgrzymki do polski :D mam już 4 :multi: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ojejej juz sobie wyobrazam te szalone foteczki jak bede dziewczyny biegac i trenowac :D nie moge sie doczekac Shiry w swoim zywiole :loveu: Quote
sunshine Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='WeronikaM']ok, już od godziny szukkam zdjęć Jana Pawła II z 4 pielgrzymki do polski :D mam już 4 :multi: A po cóż Ci one?:P [quote name='*anusia&ajlu*']ojejej juz sobie wyobrazam te szalone foteczki jak bede dziewczyny biegac i trenowac :D nie moge sie doczekac Shiry w swoim zywiole :loveu: Ja też:D Szczególnie teraz gdy świeci słonko a jest jeszcze chłodno:D Aż mnie "koła od roweru swędzą":P hihi No ale bez sledów nic nie pocznę:) Nie chce jej ciągać na zwykłych szelkach Co do tych sledów to na Shirę raczej L przypada więc nici z okazji:( [quote name='Maks i Spark'] Doberek, fajnego dnia o jakie śliczne patrzyki mnie przywitały^^ Dziękuję bardzo:) A dziś byłyśmy w parku i Shira nauczyła się łazić po drzewach :D hehe... ten pies nie jest normalny^^ Poznałyśmy też młodziutka przeuroczą suczkę aścika Asti:) Ale była za drobna do harców z Shirką jeszcze... poczekamy aż podrośnie:P Mamy kilka zdjęć ale jak wrzucę to się zobaczy do czego się nadają:P Quote
sunshine Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Oto fotorelacja z parku:) Aport!:multi: I przerwa:eviltong: Morus widzi psa:evil_lol: I wpuść tak haszczaka między krety...:roll: cdn:) Quote
sunshine Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Pies nadal namierzony :cool3: Ej, ja też chcę tak jak ty:cool3: I myślisz że nie spróbuje?:diabloti: Jeronimoo:D The edn:D Quote
przeszlus Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Syberyjski pies drzewny;)Shira jest przecudna:):):) Quote
sunshine Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Oj tak :D spała jak zabita po tym spacerku:) Wyszalała sie dziewczyna:) Quote
wiki4 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 http://i50.tinypic.com/raw0m0.jpg Jaka słodka, ważne że szczęśliwa ;) Quote
Shirai - Koki Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Widze, ze sniegu juz ani troszke nawet nie ma !! Ale Shirka i tak szczesliwa !!! http://i48.tinypic.com/xpsgv5.jpg A co to za zajaczek wielkanocny ??? http://i47.tinypic.com/344qjbc.jpg Quote
Ciapkowa. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Hey :D Śliczny husky drzewny :lol: :loveu: Milej nocki < 3 Quote
Ciapkowa. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Hey :D Śliczny husky drzewny :lol: :loveu: Milej nocki < 3 Quote
Baski_Kropka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A ja mam "Zachody słońca w literaturze i fotografii. Omów temat na podstawie zebranego materiału" i przyznam szczerze ze na ten temat jest jedno wielkie nic jeśli o literaturę chodzi ;D Bo fotografie to tam mniejszy problem ;) Quote
sunshine Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='wiki4']http://i50.tinypic.com/raw0m0.jpg Jaka słodka, ważne że szczęśliwa ;) Dokładnie:) [quote name='Shirai - Koki']Widze, ze sniegu juz ani troszke nawet nie ma !! Ale Shirka i tak szczesliwa !!! http://i48.tinypic.com/xpsgv5.jpg A co to za zajaczek wielkanocny ??? http://i47.tinypic.com/344qjbc.jpg Po sniegu został tylko piach... A zajączek się już rozpędza żeby zdążyć do wszystkich:D [quote name='GaBi12']Hey :D Śliczny husky drzewny :lol: :loveu: Milej nocki < 3 Dzięki:D [quote name='Baski_Kropka']A ja mam "Zachody słońca w literaturze i fotografii. Omów temat na podstawie zebranego materiału" i przyznam szczerze ze na ten temat jest jedno wielkie nic jeśli o literaturę chodzi ;D Bo fotografie to tam mniejszy problem ;) Wow, fajnie brzmi. Ale faktycznie ciężko z literaturą:P I co teraz?:D Ja miałam mieć na początku o wampirach ale jak się dowiedziałam że ok 20 osób ze szkoły ma to samo to zmieniłam błyskawicznie bo do żadnych książek czy słowników nie szło się dorwać:P. I został bezpieczny i przetestowany temat zbrodni:P Quote
Baski_Kropka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Aaa no jak to co teraz...nic muszę sobie jakoś poradzić :D Już tematu zmienić nie mogę...a wcześniej miałam z jezyka o reklamach uwodzących odbiorce itd,ale zmieniłam..no i z deszczu pod rynnę :D Quote
Recommended Posts